Wysłany: 2008-11-22 00:14
Ale mnie się dodał raczej przypadkiem i mam ochotę go usunąć. Którego z Szanownych Adminów mam męczyć ? :)
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2008-12-02 20:56
Mozna meczyc mnie. Pisalem juz gdzies, ze bedzie mozna usuwac wpisy w blogu i wiersze. Zdarza sie ze ktos w "mlodosci" popelnil jakiegos dziwolaga i potem sie go wstydzi. Co do pozostalych tekstow nie jest to planowane.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2009-04-13 13:29
Wszyscy się żalą i mają pretensje - to ja se pozwolę pochwalić.
Sprawdzam sobie kto mi tu profil nawiedził - i co? No poza nazwą (która mało daje) użytkownika mam jeszcze miejscowość :) Zawsze coś :) Może u innych to było wcześniej, ale mi dopiero teraz tak wyszło :)
No to pochwała za to :)
Jakoś lepiej mi to wygląda :)
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2009-04-15 20:34
A ja bym kciała mieć w profilu zakładkę z opcją dodawania ulubionych zdjęć na DP. Tak na własny użytek. Dałoby się, majster? :)
Wysłany: 2009-05-06 06:15
hmmm
Wysłany: 2009-05-06 08:49
A czy dałoby się pogrzebać w bebechach programowych DP tak, by wchodząc w zakładkę "znajomi" móc widzieć kto jest w danej chwili aktywny? :)
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
Wysłany: 2009-05-09 09:38
Dobry pomysl.
Wysłany: 2009-05-11 08:34
To chyba nie powinno być trudne do realizacji? :wink: a to taki ułatwiacz życia, bo teraz to znajomych po forach szukać trza a nie zawsze się korzysta z gg :roll:
Wysłany: 2009-06-14 13:05
Pewnie juz widzieliscie ale dodałem.
Wysłany: 2009-06-16 14:55
Good Job 8)