Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Opinia KRRiT. Strona: last

Opinia KRRiT Wysłany: 2007-12-10 11:24

Nowy, zabawny nius: NIUS :twisted:

Wysłany: 2007-12-10 11:26

Dobre :D

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Wysłany: 2007-12-10 16:18

No na szczecie bedzie zlikwidowana.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2007-12-10 16:43

Szanowni członkowie Krajowej Rady chyba się rydzyków najedli (za dużo) :P

Wysłany: 2007-12-10 17:39

Już przejadły mi się te rydzyki. A z czasem problem rozwiąże się sam - cytując: [i:714134835f]"ponad 70 proc. odbiorców Radia Maryja stanowią osoby w wieku ponad 55 lat"[/i:714134835f]. Nie ma się co denerwować
Inną kwestią jest istnienie KRRiTV w obecnym kształcie, a prawo wolności słowa.

... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...

:) Wysłany: 2007-12-10 19:46

Radia słucham ino w pracy , gdyż moja mp-troja troche sie zepsuła i czekam na kolejna:) co do samego tematu to straszny chłam jest tam promowany niezaleznie od stacji,opłacanie abonamentu jest bezsensowne w takim wypadku i nikt do tego nie powinien zmuszać rozwijając wątek tak dodam:)

...and music? Well, it's just entertainment folks.

Wysłany: 2007-12-11 03:39

Zgodzę się z Ruczajem, że stacje komercyjne nadają straszną papkę. Radia nie słucham z prostej przyczyny - nie wytrzymuję właśnie tej siekaniny, paplaniny i muzyki. Wystarczy mi, jeśli się załapię np. będąc w trasie (często kursuję między Gdańskiem a Lublinem), i mam aż nadmiar. Raz udało mi się trafić chyba w Radiu Zet fajny program o II wojnie (chyba nawet Wołoszańskiego?), gdzieś o 3 nad ranem. Poza tym - kompletne dno. I na wszystkich stacjach to samo. Mam tu na myśli te najpopularniejsze, Zet, RMFFM itp., innych raczej nie znam. Zresztą, z TV jest to samo - naszych komercyjnych TVN-nopodobnych stacji nie trawię, właśnie ze względu na tę papkę dla pustaków.

Wysłany: 2007-12-11 07:34

[quote:b22799b38c="Alpha-Sco"]Radia nie słucham z prostej przyczyny - nie wytrzymuję właśnie tej siekaniny, paplaniny i muzyki. Mam tu na myśli te najpopularniejsze, Zet, RMFFM itp Raz udało mi się trafić chyba w Radiu Zet fajny program[/quote:b22799b38c]
Również nie słucham tych wyżej wspomnianych stacji. Chyba rzadko trafiają się tam dobre audycje "perełki". Trudno się nie zgodzić, że te stacje dla mas serwują miernotę, zwłaszcza jeśli chodzi o muzykę.

Co do audycji mam jedną upatrzoną łże-elitarną stację i zazwyczaj tego słucham 8) Natomiast jeśli chodzi o muzykę, to polegam wyłącznie na radiach internetowych, a tutaj jest z czego wybierać.

... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...

Wysłany: 2007-12-11 12:20

Cóż, a ja niejako jestem wystawiona na działanie komercyjnych stacji radiowych w pracy. :? No ale 8 godzin mimo wszystko da się przeżyć. Odtruwam się w domu. 8)

I prefer to remain silent

Wysłany: 2007-12-19 11:48

To radio nie łamie koncesji, ono łamie umysły :twisted: :twisted:

Dum Deus calculat, mundus fit.

Wysłany: 2007-12-19 14:57

[quote:f758148a4f="Woland"]To radio nie łamie koncesji, ono łamie umysły :twisted: :twisted:[/quote:f758148a4f]

Hihi, zgadza się :>

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło