Wysłany: 2008-01-16 09:22
tresowanie mrówek :!: :twisted:
"Umierać bez miłości , kochać przez śmierć"
Wysłany: 2008-01-16 09:45
[quote:68eff9a74f="Faye"]tresowanie mrówek :!: :twisted:[/quote:68eff9a74f]
Moja droga obserwując mrówki w lesie stwierdzam, iż sa bardzo zdyscyplinowane :wink:
"Rozrzucam korale wspomnień..." i tak oto skończyła sie moja przygoda z DP. Pozdrawiam :)
Wysłany: 2008-01-17 14:38
ha ja strzelam z łuku xD i mi sie to poboba ;D
Wysłany: 2008-01-17 20:50
[quote:d9af635dce="_woomen_"][quote:d9af635dce="Faye"]tresowanie mrówek :!: :twisted:[/quote:d9af635dce]
Moja droga obserwując mrówki w lesie stwierdzam, iż sa bardzo zdyscyplinowane :wink:[/quote:d9af635dce]
ale mi chodzi o te niepokorne miejskie mrowki :lol:
"Umierać bez miłości , kochać przez śmierć"
Wysłany: 2008-06-08 09:56
Biegajcie!Biegajcie i jeszcze raz biegajcie:D to naprawdę jest obsesja;P jak wejdzie w krew to gorsza niż nałóg:D :) a przy tym wiecie ile skąpo ubranych lub ubranych w obcisłe spodenki facetów biega sprinty (w sumie ja uwielbiam patrzeć na skąpo ubrane sprinterki
Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi...
Sport gotycki dla damy? Wysłany: 2008-06-08 22:18
a ja nie znoszę jak mi się w czasie biegu gapią na biust - wtedy bez problemu przyspieszam :P myślę, że gorset spokojnie ograniczył by "falowanie" :P tylko spódnica by przeszkadzała
Stalowy oksydowany gorset, spódnica z łusek - wtedy można by szpadą się pobawić. Tylko kwestia kosztów takiego gotyckiego stroju...
{świetny temat naprawdę... tyle emocji :P}
Nie mogę i nikt inny nie może nauczyć Cię życia. Ale wiem jedno, życie każdego jest jak walka dwóch wilków. Jeden wilk jest dobry i szlachetny, a drugi zły... Zwycięży ten, którego będziesz karmić.