Sacrifest 2, czyli wesele Kitty i Rema :) Wysłany: 2006-07-14 12:01
Jak w temacie. :)
Artrosis, StrommoussHeld, Lebenssteuer, Morion + niespodzianka
Łódź, Klub LUKA (ul. Kopernika 62)
16.09 (sobota)), g. 20.00, bilety 20 zł przed koncertem
Zapraszamy serdecznie :)
Nie daj się kopać w ryj, chociaż kopią z każdej strony.
Wysłany: 2006-07-14 12:15
oj Remo informacja o Sacrifest juz u nas jest przeciez Ci mówiłam
zerknij w Wydarzenia :twisted:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-07-25 08:39
To fakt :)
Będzie kierownikiem muzycznym :)
Wysłany: 2006-07-25 14:51
[quote:9d696d48ea="Hexe"]oj Remo informacja o Sacrifest juz u nas jest przeciez Ci mówiłam
zerknij w Wydarzenia :twisted:[/quote:9d696d48ea]
a Ty się tak nie mądruj, Kochana... bo Cię jeszcze Remo na koncert nie wpuści i co wtedy poczynisz ?? :twisted: :twisted: :twisted:
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Wysłany: 2006-07-26 10:27
Angaria: spoko, mam wobec Hexe dług wdzięczności za tę wywrotkę w Bazylu :)
Shelley? Jezus Maria, nie pamiętam!!! Ale to było chyba po 10-ciu moich piwach... :)
Częściej przeglądam skrzynkę sacremo@wp.pl, ale na listy odpisuję trochę rzadziej :)
Wysłany: 2006-07-26 11:23
[quote:4abe17a110="Remo"]Angaria: spoko, mam wobec Hexe dług wdzięczności za tę wywrotkę w Bazylu :)[/quote:4abe17a110]
hehe.. no tak, wywrotka - pamiętam doskonale :wink: Aczkolwiek ja uważam, że to się nie wiąże z długiem wdzięczności, a raczej powinnością wynagrodzenia jej strat moralnych i zdrowotnych :P :P :P
Wysłany: 2006-07-26 11:52
coraz bardziej mi sie podoba ten wyjazd...
Remo ma dług wdzięczności...
Kozer mi wisi paczkę fajek (jak na razie 1)...
i to na razie tyle...
a no i wiem, ż eFreestyler poleci...
Wysłany: 2006-07-26 12:02
A zabierzesz mnie ze sobą ??
Zostanę Twoim managerem i dopilnuję, ażeby panowie - jakże mocno pochłonięci swoim koncertem nie zapomnieli o długach :D :D :D
Wysłany: 2006-07-26 12:07
ja cos czuję że zamiast samochodem , tak jak pierwotnie ustalalismy i tak pojedziemy pociagiem wiec mozesz jak najbardziej jechac z nami... :twisted:
a ja mam dodatkowo załatwiony darmowy transport do domu... bo Misterius obiecał mi takiego kopa, że z Łodzi dolece prosto do Poznania :wink:
Wysłany: 2006-07-26 12:31
Fajnie.... :)
Ja mam 15-go egzamin, więc mam nadzieję, że będzie co świętować :D :D :D
Wysłany: 2006-07-26 12:44
no to jedziemy!! ktoś jeszcze chętny??
Wysłany: 2006-08-06 17:43
Regis zobaczę co się da zrobić ale obiecać Ci nic nie mogę... jak pewnie wiesz nie ode mnie to zalezy...
Wysłany: 2006-08-06 18:55
no tak... ale ja sie dalej zwracam z zapytaniem wiec obiecac na prawde nie moge...
Wysłany: 2006-09-13 22:25
Masz na myśli mnie??? :)
Wysłany: 2006-09-17 01:03
no i jak?
mnie się podobało
co więcej żadna z kapel nie spieprzyła sprawy, było naprawdę ciekawie
www.hess.xt.pl -nadal dziecię nocy
Wysłany: 2006-09-17 12:14
no i po Sacriefest... podtrzymuję zdanie przedmówcy... mi isie strasznie podobałao :twisted:
jeśli chodzi natomiast o kapele to były pewne niedociągnięcia...
Lebenssteuer zagrało w okrojonym składzie ale dzięki wsparciu Moriona wybrnęli śpiewająco (w końcu The jar i Freestyler było :twisted: )
Artrosis również maiło małą wpdkę... zacżęli grac w pewnym momencie nie ten utwór... no i Medeah miała małe problemy z gardłem ale poroadziła sobie całkiem nieżle (podziekowania za Szmaragdową noc i Pośród kwiatów i cieni się należą) no i mieliśmy okazje posłuchac utworów z nowej płyty
Morion zagrał bez wpadek... przynajmniej ja takowej nie zarejestrowałam :wink: no i cudo w postaci Symbol of time...
Luna ad Noctum i Deathcamp Project zagrali fajnie :twisted:
after party udało sie znakomicie... co potańczyliśmy w klimatach bolkowskich to nasze... no i nie można pominąc wszytskich ciekawych rozmów :twisted: i szalenie miłego pożegnania :wink: szkoda że musieliśmy wrać tak szybko... ale pociąg niestety zaczekać nie chciał...
a i jeszcze jedno:
Remo, Remo jak nam Ciebie żal :!: :wink:
Wysłany: 2006-09-17 12:55
[quote:79e1c412fd="Hexe"]Remo, Remo jak nam Ciebie żal :!: :wink:[/quote:79e1c412fd]
... TY **** !!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Fakt fakt... impreza i koncert - rewelacja, pierwsza klasa - poza kilkoma małymi ekscesami...
Hexe, zapomniałaś dodac, jak dzielnie spisywał się Pan Techniczny :P
Okazało się tez, że koledzy z zespołów Morion, Lebenssteuer oraz oczywiście Artrosis są nie tylko świetnymi muzykami, ale i przede wszystkim tencerzami... <tutaj szczególne brawa należą się Misteriusowi i MacKozerowi>, Pan Młody nie miał czasu zatańczyć
Czekamy zatem na następny, listopadowy koncert w Poznaniu.
Wysłany: 2006-09-17 13:10
no tak... zapomniałam o Panu Dźwiękowcu :twisted: spisywał się dobrze i dodatkowo umilał nam czas :wink:
dla muzyków-tancerzy szczególne brawa :twisted: (przynajmniej nie wylądowałam na ziemi :wink: co mi niektórzy jeszcze wypominają...) nastepnym razem powtórka :twisted:
a na listopadowy koncert czekamy i mamy nadzieje na równie ciekawe after party... albo jeszcze lepsze :twisted:
PS. KOZER MOJA PACZKA FAJEK :!:
Wysłany: 2006-09-17 14:56
ja również jestem bardzo zadowolony. Tego mi było potrzeba. Dziękuje Artrosis (szczególnie za "Prośbę" i za poczucie humoru), Morionowi (szczególnie za pokazy taneczne Misteriusa), Lebenssteuerowi za "Freestylera", a także Luna ad Noctum i Deathcamp Project. Szczególne podziękowania też dla naszej "delegacji", która poprostu nie ma sobie równych.
In Nomine Noctis
Wysłany: 2006-09-17 15:00
[quote:6ff0359c7b="Dark_Viper"]Szczególne podziękowania też dla naszej "delegacji", która poprostu nie ma sobie równych.[/quote:6ff0359c7b]
No tak... bo któż rozkręcił imprezę taneczną, jak nie my ??????????? :P :P :P