Sylwester,Poznań,Death Discotheque/Night of the Dancing Dead Wysłany: 2007-11-23 13:58
Dyskusja do wydarzenia: Sylwester - Death Discoteque
[color=fuchsia:8264ab5603]
Wszystkich tych, którym bliskie są imprezy Death Discotheque oraz Night of the Dancing Dead mamy zaszczyt zaprosić do klubu Dragon, na utrzymaną w tych stylach zabawę sylwestrową.
Klub jest dwupoziomowy, więc będą na jednej imprezie współistnieć dwa oddzielne klimaty muzyczne:
* synth/electro - czyli taneczne bity, znane większości z Was z Death Discotheque - na pewno usłyszycie wiele kultowych hitów. :)
* goth - czyli coś dla tych, którzy zatęsknili już za mocnym, mrocznym, rockowym uderzeniem, z elementami psychobilly i bat-cave.
O właściwe zaprezentowanie perełek mrocznej sceny zadbają:
- H_12 (Temple of Goths, Gdańsk) - gość specjalny
a także:
- Cold (Cold Night, Wrocław)
- Axmann (Cold Night, Wrocław)
- didyoukillme (LNM Prodakszyn, Opole)
- Inc! (Toruń)
- Woodraf (bat-cave.pl)
oraz poznańska ekipa w składzie:
- Eliza (The Black Angels)
- Selene (Radio Streamelite)
- Electronaut (CybORGY)
- NachtStalker Kaneda (Radio Afera)
- Randal (Fuckin' Freaks Fight)
- ZodhiaK (CybORGY)
- werther (The Black Angels)
Miejsce: ,,Dragon'' jest klubem utrzymującym bardzo umiarkowane ceny. Wnętrze jest utrzymane w rockowym klimacie, więc większość z Was będzie się tam czuła zupełnie swobodnie. W chwili obecnej trwa przebudowa, dzięki której na imprezę sylwestrową będzie dostępna dodatkowa duża sala.
Limit miejsc: 180 + prowadzący, dzięki czemu możemy każdemu zapewnić siedzące miejsce.
Catering: na miejscu będą do nabycia szybkie zupki, gorące kubki, etc., (więcej na ten temat wkrótce).
Cena i sposób zamawiania zaproszeń: aktualnie, do 15 listopada tylko 35 zł/os. Zaproszenia można nabyć od poniedziałku (29-ego października):
a) zgłaszając już teraz taką chęć drogą elektroniczną na adres: sylwester@blackangels.pl - do odbioru osobistego w Poznaniu i Wrocławiu (także na imprezach);
b) za pomocą przelewu elektronicznego / karty kredytowej - do odbioru osobistego lub w dniu imprezy na podstawie dokumentu tożsamości i otrzymanego kodu (szczegóły będą zamieszczone tutaj);
c) w klubie ,,Dragon'' od poniedziałku, od godz. 10:00 - 2:00;
W chwili obecnej pozostało 147 zaproszeń.
Czas: otwarcie klubu: 18:00, start: 19:00, koniec: 6:00.
Wszystkim zainteresowanym pragnę przypomnieć, że zgłoszenia na zaproszenia po aktualnej cenie - 40 PLN można zrobić najpóźniej dziś w nocy - od rana, 1 grudnia cena będzie wyższa - zgłoszenia proszę przysyłać na adres: sylwester@ blackangels.pl
[b:8264ab5603]
Uprzejmie zawiadamiamy, że od dnia 1 grudnia cena zaproszenia wynosi 50 PLN/osoba, a w dniu imprezy (o ile jakieś zaproszenie zostanie, co jest wysoce wątpliwe) cena będzie wynosić 65 PLN/osoba - oczywiście osoby, które zgłosiły wcześniej chęć uczestnictwa otrzymają zaproszenia w cenie obowiązującej w dniu zgłoszenia.[/b:8264ab5603][/color:8264ab5603]
Wysłany: 2007-12-03 19:00
[color=red:4e3d1a2f2d]Prosze o kontaktowanie się następnym razem z redakcja w celu uaktualnienia informacji w kalendarzu [/color:4e3d1a2f2d]
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2007-12-28 14:39
[color=#9D7D54:62c58e8e0b][b:62c58e8e0b][size=14:62c58e8e0b]Zawiadamiamy, że w związku z anulacją nieopłaconych zaproszeń, na chwilę obecną pozostało ich jeszcze kilkanaście (aktualna cena: 50 PLN/os.) - osoby chętne proszone są o niezwłoczne zgłoszenia na adres: sylwester maupa blackangels.pl lub udanie się bezpośrednio do klubu Dragon, ul. Zamkowa 3, Poznań.[/size:62c58e8e0b][/b:62c58e8e0b][/color:62c58e8e0b]
,,(...) wszystko co demokratyczne i egalitarne zostanie zlikwidowane w całości. W takiej mierze, w jakiej faszyzm będzie rozwijał i bronił tych zasad, w takim też stopniu będziemy uważali się za faszystów.'' Julius baron Evola
Wysłany: 2007-12-28 17:44
Oj będzie sie działo...już nie mogę sie doczekać :)
'Hand fighting hand As you turn to a man of two worlds'
Wysłany: 2008-01-01 15:03
Super było!!!MASA ludzi,bardzo dobre sety.Przebudowa Dragona wyszła na dobre.
'Hand fighting hand As you turn to a man of two worlds'
Wysłany: 2008-01-02 10:31
[quote:94a2bdec6b="electronaut"]Super było!!!MASA ludzi,bardzo dobre sety.Przebudowa Dragona wyszła na dobre.[/quote:94a2bdec6b]
Mnie pozytywnie zaskoczyło nagłośnienie w Dragonie, gdyby jescze trochę więcej miejsca na tańczenie było to idealnie. ale atmosfera naprawdę ok. Te 2 godzinki które tam spędziłem były naprawdę przemiłe
>>>>>>>>>> [url]www.myspace.com/sthilmann[/url] <<<<<<<<<<
Wysłany: 2008-01-02 11:24
Sthill , to TY tam byles? I sie nie przywitales? foch!!
electronaut - zgadzam sie - po Twoim secie mam chyba te zakwasy dzis! I w ogóle dzięki, dzięki wszystkim którzy przyszli, bo to dzięki Wam jest co wspominać, bo to Wy tak na prawdę stworzyliście ten klimat na imprezie.
Za rok życzę sobie i innym tak udanego sylwestra, w tak doborowym gronie i w tak dobrych warunkach.
Zmiany zaiste przysluzyly sie Dragonowi, było super wygodnie, szczególnie na tych kanapach z pluszem i pufach "arabskich" ^^ Swietny klimat. Tak trzymac, ja zostaje :D
http://qrscx.wordpress.com http://sway.darknation.eu zapisy do kółka antyfanów przyjmuję od 15:00! :twisted:
Wysłany: 2008-01-02 11:52
[quote:2e924de945="Kota"]Sthill , to TY tam byles? I sie nie przywitales? foch!!
[/quote:2e924de945]
No po kątach się nie chowałem, najprawdopodobniej w tym czasie byłaś na dole gdzie nie udało mi się zejść, stąd to nieporozumienie
>>>>>>>>>> [url]www.myspace.com/sthilmann[/url] <<<<<<<<<<
Wysłany: 2008-01-02 19:05
Bardzo mozliwe, bardzo mozliwe... a nawet bardziej niz bardzo mozliwe!
Co nie zmienia faktu, ze jakos musisz mi sie odwdzieczyc... umawialismy sie na wspolny toast... :P
http://qrscx.wordpress.com http://sway.darknation.eu zapisy do kółka antyfanów przyjmuję od 15:00! :twisted:
Wysłany: 2008-01-05 10:04
Impreza była fantastyczna.Klub wprawdzie nie był ogromny ale za to bardzo klimatyczny,sam w sobie robił świetną atmosferę imprezie.Muzycznie-rewelacja,podział na dwie sale z electro i gitarowym graniem był strzałem w dziesiątkę.Ludzie oczywiście dopisali i bawili się dobrze na jednej,i na drugiej sali.Wybawiłam się setnie,wytańczyłam,spotkałam kupę znajomych.Mogę śmiało powiedzieć,że ten sylwester był najlepszą imprezą w roku na jakiej byłam:)