Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Dwa wolne miejsca na Castle. Strona: 1

Artykuł: Dwa wolne miejsca na Castle

Dwa wolne miejsca na Castle Wysłany: 2006-07-11 19:09

Mamy w samochodzie dwa wolne miejsca gdyby ktoś z Poznania chcial sie zabrac na Castle. Cena 30 zł od osoby, oczywiscie tam i z powrotem :wink: , są to jak się mozna domyslic podzielone koszty paliwa. Gdyby ktos był zainteresowany, prosze o kontakt najlepiej do jutra do 20.00, bo potem do piatku 21.07 będziemy na wakacjach.

Wysłany: 2006-07-12 07:47

Nikt nie chce z nami jechac?? chlip chlip... a tacy mili jesteśmy :wink:

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Wysłany: 2006-07-12 07:55

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Że mili to ja wiem :D Ale ja i tak jadę pociągiem z Iławy, więc bardziej mi się opłaca jechać od razu do Wrocławia tym pociągiem - chyba że z
Wrocka mnie zabierzecie :P

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-07-12 07:59

Niestety nie planujemy przez Wrocek jechać. Z Poznania to się zbytnio nie kalkuluje...

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Wysłany: 2006-07-12 17:16

No to w takim razie jeszcze jedno miejsce jest jakby ktoś chciał :D Na upartego jakby ktoś pilnie potrzebował dwa ale ten kto bedzie za Gwynem siedzial to musi być malutki :wink: aaa, zapomnialam, Świntuszek przecież z nami jedzie :D

Aha, UWAGA!!! OD DZISIAJ JAKBY SIE KTOS CHCIAL KONTAKTOWAC TO NA 606 737 666, BO NIE BEDZIE NAS ANI NA GADU ANI NA DP

Wysłany: 2006-07-24 17:14

Jako, że Regis się wyłamał to nadal aktualne są dwa wolne miejsca w samochodzie na Castle Party (wyjazd w czwartek, powrót w poniedziałek). Podział kosztów paliwa na 4 ludzi wyjdzie po 30pln od osoby w obie strony a więc myśle, że drogo nie jest

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło