Blog Wysłany: 2007-11-13 11:35
Czy każdy tak ma, że po dodaniu wpisu do blog, wszystkie odstępy znikają? Mam tu na myśli, że nie mogę np. napisać zdania, zdobić 3 linijki przerwy i pisać dalej. Niby w edycji wszystko ładnie, a po dodaniu wszystko jest tekstem ciągłym.
Once... I had a dream....
Wysłany: 2007-11-15 22:56
Odpowiedz ze strony administracji jest tak kurewsko porażająca, że aż chyba napisz o tym w pamiętniku.
Wysłany: 2007-11-15 22:57
KAzdy tak ma :P Ale ja nic na to nie umiem poradzic, wiec co mam pisac? :P Prosze do Ojca Admina pisac
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-11-16 11:33
Pana ojca admina?
Co to rzekomo mial sie do mnie odezwac w sprawie omowienia listy beldow na stronie ktora wam podeslalem?
No coz mial sie odezwac i to tyle w tym temacie.
Dziwie wam sie ludzie. macie taki fajny poratl a jak ktos chce wam pomoc to zlewka. n/c
Wysłany: 2007-11-16 17:41
Przeciez nie jestem jego sekretarką, nie mogę mu przypominac co komu obiecał. Gdyby to ode mnie zalezało, to bym zrobiła, co obiecałam. Napisz mu na priwa, to się w końcu odezwie. Poza tym miej na uwadze, że orpocz naszego hobby jakim jest DP posiadamy jeszcze normalną pracę, którą zmuszeni jestesmy wykonywać Wiec proszę o wiecej wyrozumiałości :D
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-11-22 00:38
[quote:be83d2037d="Cross"]Odpowiedz ze strony administracji jest tak kurewsko porażająca(...)[/quote:be83d2037d]Hahaha, zgodzę się z Tobą całkowicie. Ja w uwagach merytorycznych zadałem pytanie tydzień temu...i to by było na tyle, bo odpowiedzieć mi nikt nie raczył. Najwyraźniej nie jestem godzien by mi administracja zechciała coś odrzec.
[quote:be83d2037d="Winami"]Przeciez nie jestem jego sekretarką, nie mogę mu przypominac co komu obiecał. [b:be83d2037d]Gdyby to ode mnie zalezało, to bym zrobiła, co obiecałam.[/b:be83d2037d][/quote:be83d2037d] To od czego tu w takim razie w zasadzie jesteś?
I taka mała uwaga co do Twojego wytłuszczonego przeze mnie zdania: po kiego grzyba obiecywać coś czego nie można zrealizować? To jest niegrzeczne w stosunku do innych, nie wspominając już o zwykłej przyzwoitości czy honorze...
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Wysłany: 2007-11-22 11:13
No Zet na honor mnie tu nie bierz
Jak juz Kaska wspominala mamy pewne ograniczenia ktorymi sa tylko 24h w ciagu doby dwie rece itp.
W praktyce wyglada to tak ze dostaje dzienie kilkadziesiat maili z samego DP. Pomijam imprezy patronaty, plyty do recenzji, kapele do promocji, zdjecia do galerii bo tym juz całkowicie nie mam czasu sie zajmowac i inni ludzie to robia. Do tego wiadomosci prywatne, informacje o naruszniach regulaminu forum itp. Gadu musialem usuanac z profilu i calkowicie zablokowac dla nieznajomych.
Chetnych do wspołracy jest masa to naprawde miłe. Dzieki też, za wskazywanie błedów. Natomiast nikogo kto umie programowac wiec niewiele to pomaga. Przez jakis czas jeszcze zatrudnienie programisty dedykowanego tylko do DP nie bedzie sie opłacać.
Sam też nie dam rady poswiecic na DP wecej niz 2h dzienie - to i tak strasznie dużo. Odpowiadam na forum na błędy po tym jak już są usunięte - wcześniej nie ma sensu.
Cross sorry ze nie odpowiedziełem. Podeślij mi jeszcze raz te liste ale please na info@darkplanet.pl nie na priva ani gg po bo potem nie moge sie połapać.
Bynajmniej ten post nie jest narzekaniem. Super, że sie cos dzieje dzieki za privy i maile staram sie odpowiadac na kazdy, jak zapomne prosze mnie meczyc nadal. Ciesze sie ze jest tyle chetnych osob do wspolpracy i nie musimy jak inne serwisy wrzucac ogloszen ze szukamy ludzi. Najczesciej jednak to my odzywamy sie do kogos kogo sobie upatrzylismy
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2007-11-22 23:11
[quote:edcdce43e1="amorphous"]No Zet na honor mnie tu nie bierz [/quote:edcdce43e1]
:D Nie zamierzam.
Poza tym, moja uwaga nie była odnośnie Twojej osoby, bo nie Ty napisałeś to do czego się przyczepiłem :wink:
...ale skoro sam na to zwróciłeś uwagę, to ... albo nie, tym razem bez "ale". :twisted:
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Wysłany: 2008-05-16 01:31
Jasne - da sie zrobic.
Life is complex: it has both real and imaginary components