Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Poisonblack. Strona: 1

Poisonblack Wysłany: 2007-11-08 21:39

Szperałem ostatnio w YouTube szukając teledysków mojego chyba ulubionego zespołu (Diary of dreams)i natknąłem się na zespół który znam, ale teledysk zobaczyłem po raz pierwszy.
Podoba mi się i myślę że pasuje do naszych wampirzych skłonności na DarkPlanet.
Mam nadzieję że i wam się spodoba.

http://uk.youtube.com/watch?v=UjKzAeJgWCg

Pozdrawiam wszystkie mroczne istoty!!
Northon.

Poisonblack Wysłany: 2007-11-08 23:52

no no zaje fajny :twisted:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2007-11-09 14:24

No no no, aktor w moim ulubionym typie a la Brandon Lee... megaprzystojniczek. :mrgreen:

Wysłany: 2007-11-09 17:30

Teledysk nienajgorszy, ale film jeszcze lepszy :) O ile ktoś lubi takie klimaty oczywiście, bo jest dość specyficzny.
Szkoda że nie wpletli pomiędzy sceny filmowe, zdjęć chłopaków z Poisonblack bo było by jeszcze atrakcyjniej :wink: Nawet na żywo (miałam tę niewątpliwą przyjemność ich widzieć i słyszeć w hell-sińskiej Tavastii) prezentują się perfekcyjnie :D

PS. Czy ten temat w ogóle ma sens..?

Wysłany: 2007-11-09 19:20

[quote:4398b59096="Lara"]
PS. Czy ten temat w ogóle ma sens..?[/quote:4398b59096]

Nawet bezsens ma sens :lol: :wink:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Haaa!!Ale patent!! Wysłany: 2007-11-14 20:02

[quote:acaae2bae8="Lara"]Teledysk nienajgorszy, ale film jeszcze lepszy :) O ile ktoś lubi takie klimaty oczywiście, bo jest dość specyficzny.
Szkoda że nie wpletli pomiędzy sceny filmowe, zdjęć chłopaków z Poisonblack bo było by jeszcze atrakcyjniej :wink: Nawet na żywo (miałam tę niewątpliwą przyjemność ich widzieć i słyszeć w hell-sińskiej Tavastii) prezentują się perfekcyjnie :D

PS. Czy ten temat w ogóle ma sens..?[/quote:acaae2bae8]

Śmieszny typ z ciebie "Lara".
Najpierw rozpisujesz się (co bardzo mnie cieszy), a na końcu pytasz czy ten temat ma sens.
Nie rozumiem tu czegoś, bo wykazujesz spore zainteresowanie i sporą wiedzę na ten temat.
Mimo wszystko pozdrawiam.
Northon.

Wysłany: 2008-08-13 19:32

sums (Diabolista)
sums
Grodzisk Wlkp./Poznań

Poisonblack poznałem ponieważ po rozpadzie jednego z moich ulubionych zespołów - Sentenced wokalista Vile skupił się w pracy w tym zespole. Co by tu dużo mówić Vile śpiewa prawie indentycznie jak Sentenced dlatego właśnie ten zespół bardziej sobie cenię. Jednak ogólnie na plus

"W samym akcie oddania się złu nie ma jeszcze wykluczenia możliwości kochania" Anne Rice "Wampir Lestat"

Wysłany: 2008-08-14 07:59

[quote:a10bc9a9b9="sums"]Poisonblack poznałem ponieważ po rozpadzie jednego z moich ulubionych zespołów - Sentenced wokalista Vile skupił się w pracy w tym zespole[/quote:a10bc9a9b9]

ja dokladnie z tego samego powodu do nich dotarlam. Ale tylko pierwsza plyta, "Escapeexstacy", mi sie szczerze mowiac podoba. Z drugiej lubie kawalki "Darkest Lie" i "Rush" (do ktorego rowniez jest klip).

Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...

Wysłany: 2009-03-02 19:28

Całkiem przyzwoite granie. Nie jest to coś, czym jakoś strasznie się podniecam, ale od czasu do czasu zdarza mi się zapuścić, często jako tło do czegoś, np. czytania albo nauki.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło