Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Mhhroczny humor.... Strona: 119

Wysłany: 2011-08-31 15:09

Yngwie (Diabolista)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Wysłany: 2011-08-31 22:20

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Wysłany: 2011-09-02 10:50

OMG

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2011-09-02 12:34

Vlaad (Bicz)
Vlaad
miasteczko, miastunio

ja uwielbiam pana Dariusza. my hero :D

Wysłany: 2011-09-02 13:02

Wpasowałby się do wątku o "umierającym romantyzmie", w końcu taki powinien być z założenia właśnie idealny facet. :P

Wysłany: 2011-09-02 15:11

GreenEyed (Bicz)
GreenEyed
Jelenia Góra

[quote:7001186705="DonVitteo"]Swoją drogą " Trudne sprawy " wpasowałyby się w większość tematów na DP. Do wątku o prawdziwej miłości, która nie zawsze może być szczęśliwie realizowana wpasowałby się motyw z chłopakiem, który nie mógł spotykać się z dziewczyną, bo owa nie dotarła na II szczebel olimpiady matematycznej, on sam nie może marzyć o miłości dopóty dopóki nie poprawi 4+ na 5, wątek o zniewieściałych facetach obrazuje odcinek z facetem przerobionym w potencjalną kurę domową...itd. Normalnie serial głupi jak but, przez co śmieszny, a mimo to życiowy :D[/quote:7001186705]

jaka analiza ;P

te trudne sprawy to jakaś masakra, ale fakt śmieszna, szczególnie powaga "aktorów" :D

Wysłany: 2011-09-02 15:42

Yngwie (Diabolista)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

[quote:be7302dc0a="GreenEyed"][quote:be7302dc0a="DonVitteo"]Swoją drogą " Trudne sprawy " wpasowałyby się w większość tematów na DP. Do wątku o prawdziwej miłości, która nie zawsze może być szczęśliwie realizowana wpasowałby się motyw z chłopakiem, który nie mógł spotykać się z dziewczyną, bo owa nie dotarła na II szczebel olimpiady matematycznej, on sam nie może marzyć o miłości dopóty dopóki nie poprawi 4+ na 5, wątek o zniewieściałych facetach obrazuje odcinek z facetem przerobionym w potencjalną kurę domową...itd. Normalnie serial głupi jak but, przez co śmieszny, a mimo to życiowy :D[/quote:be7302dc0a]

jaka analiza ;P

te trudne sprawy to jakaś masakra, ale fakt śmieszna, szczególnie powaga "aktorów" :D [/quote:be7302dc0a]

I "Trudne sprawy" i "Dlaczego ja" mają być chyba z założenia życiowe. Jakbym miał znaleźć sytuacje ze swojego życia czy np. życia sąsiadów to po odpowiednim podrasowaniu coś by się znalazło. Poza tym oba są reżyserowane przez tego samego reżysera, nie Polaka i w dodatku reżysera "Świata Według Kiepskich", więc trudno brać to serio.

Wysłany: 2011-09-05 12:29

GreenEyed (Bicz)
GreenEyed
Jelenia Góra

Do Św. Piotra przyszło na raz trzech mężczyzn. Anglik, Francuz i Polak. Św. Piotr, aby móc ich przyjąć do nieba, dał im zadanie:
- Zamykam każdego z was z psem i kiełbasą na tydzień, każdy z was ma nauczyć psa jakiejś sztuki, która mnie zaskoczy. Jeśli się to uda to was przyjmę.
Po tygodniu Św. Piotr idzie sprawdzić wyniki. Wchodzi do pokoju Francuza. Francuz wychudzony, pies w doskonałej kondycji. Francuz gwiżdże - pies tańczy: na tylnych nogach, na przednich, na głowie, na ogonie. Św. Piotr:
- Nie takie rzeczy już widywałem. Przykro mi, nie ma tu miejsca dla ciebie.
Idzie do pokoju Anglika. Anglik wychudzony, oczy podkrążone, za to pies w doskonałej formie. Anglik gwiżdże - pies odbija się od podłogi, od ściany, przebiega po suficie i ląduje Anglikowi na rękach. Św. Piotr:
- No cóż, nie takie rzeczy już widywałem. Przykro mi, nie ma tu miejsca dla ciebie.
Idzie do pokoju Polaka. Pies wychudzony, oczy podkrążone, leży w rogu pokoju... Za to Polak w doskonałej formie, uśmiechnięty i zaokrąglony. Św. Piotr:
- No, pokaż czego ty dokonałeś.
Polak uśmiecha się, gryzie kawał kiełbasy, a pies z rogu pokoju proszącym tonem:
- Janek, daj kawałek...

Wysłany: 2011-09-08 10:17

[img:6edead67f3]http://whattheduck.net/sites/default/files/WTD1283.gif[/img:6edead67f3]

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Wysłany: 2011-09-11 20:47

Yngwie (Diabolista)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

[quote:828b3fd151="leppakaklifoth"]Ten kawał o papieżu jest zajebisty![/quote:828b3fd151]
To to jest kawał?

Wysłany: 2011-09-14 21:54

Lady_Margolotta (Bicz)
Lady_Margolotta
Uberwald / Barlinek

pewnie większość już zna, niemniej ubaw po pachi

http://www.youtube.com/watch?v=CESnKLBfql4&feature=related

Carpe jugulum

Wysłany: 2011-09-15 14:43

Lehti (Bicz)
Lehti
Krotoszyn/ milicz/ wrocław

[quote:5382db74fd="CatGirl"]http://kwejk.pl/obrazek/459039/wstr%C4%99tna,fanka,justina,biebera.html

[/quote:5382db74fd]
zgniotło mnie

Odi profanum vulgus et arceo..

Wysłany: 2011-09-16 22:17

Wszystko się kiedyś kończy

Wysłany: 2011-09-24 20:46 Zmieniony: 2011-09-24 20:46

W sumie bardziej przerażające niż śmieszne:

“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”

Wysłany: 2011-09-26 11:46

Wysłany: 2011-09-26 11:50

Wysłany: 2011-09-29 19:38

Yngwie (Diabolista)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Wysłany: 2011-09-30 20:33

Z serii brzydkich kawałów:
Umiera dwoje dzieci - jedno białe a drugie czarne. I idą do nieba. Sw. Piotr otwiera bramę niebios i woła pierwsze białe dziecko do Boga.
Bóg patrzy na białe dziecko i się zachwyca:
"Jakie Ty masz piękne, białe rączki! A jakie Piękne białe nóżki! Ach jaką masz piękną białą buzię! Dam Ci jeszcze piękne, białe skrzydełka i bedziesz ślicznym aniołkiem!"
Następnie wchodzi czarne dziecko. Bóg tak patrzy i patrzy i też się zachwyca: "Ach jakie Ty masz piękne, czarne rączki! A jakie piękne czarne nóżki! Och a jaką Ty masz piękną czarną buzię! Dam Ci jeszcze piękne czarne skrzydełka i będziesz... piękną czarną muchą!"

W lesie Lew wprowadził zakaz pieprzenia padliny. Bo coś jakby za dużo tego się działo i choroby i już nie mógł sobie poradzić ze zwierzetami nekrofilami. Za złamanie zakazu karał surowo śmiercią. Od wprowadzenia zakazu minąl już kawał czasu i wszystko wydawało się być już dobrze. Aż tu pewnego dnia przez las idzie Zajączek. Idzie, idzie i cały czas chce się mu bzykać. Aż naraz widzi martwą łanię. Mśli sobie "jak tu nie skorzystać" więc podbiega do niej i zabiera się do roboty. Lew idzie międzyczasie i słyszy jakieś dźwięki zza krzaczka. Patrzy a tu Zajączek bzyka martwą łanię. :Zajączku zostaniesz skazany na śmierć! To jest zabronione!!" " Lewku, lewku, przysięgam na ch**u mi padła!"

Pytanie: Dlaczego kobiety w dawnych wiekach skakały przez ognisko?
Odp: Bo dopiero w XX wieku wymyślono depilację.

=)

Nie musicie mi dziękować. Wystarczy, że będziecie wielbić mnie na klęczkach.

Wysłany: 2011-10-01 21:10 Zmieniony: 2011-10-01 21:10

[quote:f60498dcc0="AssaLIN"]Bóg tak patrzy i patrzy i też się zachwyca: "Ach jakie Ty masz piękne, czarne rączki! A jakie piękne czarne nóżki! Och a jaką Ty masz piękną czarną buzię! Dam Ci jeszcze piękne czarne skrzydełka i będziesz... piękną czarną muchą!"
[/quote:f60498dcc0]
Znam inne zakończenie:
-Boże, czy ja też będę takim ładnym aniołkiem?
-Nie, ty będziesz nietoperzem. Spierdalaj.

“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”

Wysłany: 2011-10-02 17:13

tego nie znalam =) ale ja mam slaba pamiec do kawalow =)

Nie musicie mi dziękować. Wystarczy, że będziecie wielbić mnie na klęczkach.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło