Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Imprezy w 3city. Strona: 1

Artykuł: Imprezy w 3city

Imprezy w 3city Wysłany: 2006-07-04 19:26

Ktoś wie może czy w trójmieście są jakieś gotyckie imprezy?Wydaje mi sie że wogóle nic w mocniejszych klimatach nie można tu znależć ale mam nadzieję że się mylę

Wysłany: 2006-07-04 20:31

w ta sobote w Negatywie w Gdansku jest ToG (temple of goths, czy jak sie to pisze) w klimatach elektoro i takich tam. Negatyw jest gdzies na Do Studzienki, nie znam dokladnego adresu. sprawdz sobie na www.trojmiasto.pl
jezeli chodzi o inne imprezy, to w tej chwili nie wiem czy cos jeszcze ma sie dziac. ale w sumie troche sie dzieje. w piatek bylam na gotyckiej imprezce :)

jakby cos mozesz zaczepic mnie na privie, bo teraz nie mam czasu pisac.

Wysłany: 2006-07-05 06:50

http://dentries.prv.pl/

to Dark Entry

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Wysłany: 2006-07-05 17:56

o to juz wiedza, kiedy zrobia :) dopiero w sierpniu?buuuuuuuu.............. juz nie moge sie doczekac :)

Wysłany: 2006-07-06 20:19

Ano, dopiero w sierpniu...w koncu trzeba się jakos przygotować na CP, nieprawdaż
Ale skoro nie mozesz sie doczekać to rozumiem, że zjawisz sie zarowno [b:2df3d93e9a]17[/b:2df3d93e9a] jak i [b:2df3d93e9a]31[/b:2df3d93e9a] w Daily Blues ? :)

AlkorXIII -dziadek got

Wysłany: 2006-07-06 23:39

jasne:) nie przepuszcze Twojej imprezy. w koncu DE to jedna z moich pierwszych gotyckich imprez :) dokladnie druga :)

Wysłany: 2006-07-08 16:19

Dzisiaj wybierma się do Negatywu.Dzięki Am :) Nawet nie wiedziałam że takie imprezki tak niedaleko mnie są. Jeszcze kliamty electro..mmmm
A 17 sierpnia pewnie zjawię się w Daily Blues,muzyczka fajna aczkolwiek nie wiem jak do części można się bawić, cóż pewnie się szybko nauczę :D A na CP narazie nie ma funduszy Trudno, najwyżej za rok

Wysłany: 2006-07-09 15:04

[quote:ab50dd941c="LittleGothicGirl"] Dzisiaj wybierma się do Negatywu.Dzięki Am :) Nawet nie wiedziałam że takie imprezki tak niedaleko mnie są. Jeszcze kliamty electro..mmmm [/quote:ab50dd941c]

juz po Togu.......... bylas? jak tak, to moze rzucalas sie w oczy? ciekaw jestem czy Cie widzialam :) albo inaczej - czy rzucilas mi sie w oczy :)

[quote:ab50dd941c="LittleGothicGirl"]A 17 sierpnia pewnie zjawię się w Daily Blues,muzyczka fajna aczkolwiek nie wiem jak do części można się bawić, cóż pewnie się szybko nauczę :D [/quote:ab50dd941c]

daj znac czy bedziesz na priva :) to moze sobie pogadamy tam :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło