Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

DEPRESARIUM. Strona: 1

DEPRESARIUM Wysłany: 2007-10-07 12:06

Witam wszystkich serdecznie...
Wychodząc na przeciw wszystkim tym, którzy słuchając mrocznych i smutnych odmian rocka i metalu musieli uciekać się do słuchania Radia Gotham, bądź tez innych radio internetowych począłem czynić przygotowania do stworzenia audycji o charakterze goptycko-doom metalowej. Pomysł mój przeszedł przez kontrole redaktora programowego Poznańskiego Radia Politechniki Poznańskiej i pod nazwą DEPRESARIUM zacznie funkcjonować już w najbliższy piątek o godzinie 23.00.

Radio Afera można odebrać na 98,6 MHz w Poznaniu oraz w internecie na stronie www.afera.com.pl

Wszystkich zainteresowanych, którzy nie będą w tym czasie imprezować zapraszam przedradioodbiorniki...

Po moim programie bedzie program Trashing Madness czyli ogolna metalowa zaglada, tak wiec zapraszam tym bardziej...

Pozdrawiam...
666

Urodziłem się by istnieć pomiędzy istnieniami innych istnień. Jako Istnia Istnie Istniejąca Nie mam strachu przed groźbą wieczystej egzystencji Nie mam lęku przed zmorą całego swiata

Wysłany: 2007-10-07 16:15

no nieztety taki czas antenowy dostalem...
ale bede sie staral zeby kazdy znalazl u mnie cos dla siebie...
bedzie i doom i black symfoniczny, gothic, symphonic...
generalnie kazda muzyka, ktora swoimi dzwiekami smeci i doluje...

w koncu taka muzyke kochamy no nie??
:P

Urodziłem się by istnieć pomiędzy istnieniami innych istnień. Jako Istnia Istnie Istniejąca Nie mam strachu przed groźbą wieczystej egzystencji Nie mam lęku przed zmorą całego swiata

Wysłany: 2007-10-07 16:20

juła... no doczekać się nie moge :wink: Aczkolwiek szkoda, że taka godzina no ale wkońcu...jesteśmy dziećmi ciemności XD :twisted: lol

Wysłany: 2007-10-07 18:43

O.o trzeba się bliżej przyjrzeć. Nie ma to jak dołująca muza w piątek na dobranoc. :twisted: :wink:

Wysłany: 2007-10-10 22:25

przegapilam cos... a w ten piatek tez? :> obiecuje ze zostawie wino i poslucham :D

si vis amari, ama

Wysłany: 2007-10-19 22:25

taaaa<br />w ten piatek tez...<br />wlasnie leci :D:D<br />na zywca :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło