Kolejne ograniczenia w Internecie - płatności za filmiki? Wysłany: 2007-09-19 16:57
Kolejne ograniczenia w Internecie :arrow: tym razem wzięto sie za filmiki, wliczając tez do tego np. teledyski z youtube. Jak daleko zajdzie jeszcze ingerencja prawa autorskiego? :?
Artykuł w Gazeta.pl : http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33407,4497428.html
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-09-19 19:10
Za chwile trzeba będzie płacic słownikowi PWN żeby móc używac polskich słów
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Re: Kolejne ograniczenia w Internecie - płatności za filmiki Wysłany: 2007-09-20 07:23
[quote:45324171df="minawi"] Jak daleko zajdzie jeszcze ingerencja prawa autorskiego? :? [/quote:45324171df]
jeszcze żeby autorzy coś z tego mieli... :? jakieś profity czy coś tędy. a nic nie mają. wszystko przez ten cały wszechobecny ZAiKS :evil: tylko że oni niby mają wspierac artystów, a tymczasem zgarniają całą kasą dla siebie :roll:
Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...
Wysłany: 2007-09-20 09:50
Gdzie tu wolność jak wszystkiego zabraniają po prostu ta polska jest chorym krajem i nie wiem jak chcemy być tygrysem europy jak za wszystko trza płacić nawet za alkohol to w Rosji nie mają dużo nawet wolności słowa ale jakoś na piractwo nie narzekają :)
pomału syf sie robi z kaczo-grodu po wyborach wyjeżdżam do ukochanej Skandynawii jak ktoś tam był proszę o informacje o azylu politycznym :)
Widziałem śmierć... Widziałem ją gdy przyszła po kogoś mi bliskiego... Gdy nie patrzała mi w oczy... I widziałem ją gdy patrzała na mnie, lecz odwróciłem wzrok... Widziałem śmierć... Jestem człowiekiem którego moc przed smiercia uchroni :evil: