Wysłany: 2008-11-11 01:21
BezPróby
BlinDead
Emergency Calling
SistaSekunden
Kamikatze
CalmTheFire
MassGrave
AngelReich
Redeemer
Wersja de Lux
EmoSzczury
Bimba Sound System
Amoclean
One Foot Japan
Lactovaginal
Paranoja
No Reason Why
Plebania
Diphergan
Pletau
Czemu?NIE
To wszystko występuje w gdyńskim Klubie Anawa...
Wysłany: 2008-11-11 11:31
a były już "Dziwki Szatana" i "Strachy na Lachy" ?
Co nas nie zabije,zabijemy sami
Wysłany: 2008-11-17 11:08
ostatnio Zubrowska mnie bawi :lol:
.
Wysłany: 2008-11-17 11:20
Wyrzygani z Macicy! :D \m/
Wysłany: 2008-11-17 18:24
nie wiem czy juz były, ale wpiszę:)
Podgniły Morświn
Insekty na jajach
Schizofreniczna prostytutka Maria
Alkoholicy z jednej ulicy
Patologia Ciąży
Twarz pedała
Formacja Brudny Widelec
The Pisiors
Wisielec Adaś
Bóm Wakacje w Rzymie
Bruno Wątpliwy
Przyczłapy do bulgulatora nr 6
Natchniony traktor
Przestań śmierdzieć
Uryna i kał
Nigdy nie trzezwieć
Fioletowe płyny zdrowotne
Kucaj Do Miecza
Czarnobyl Zdrój
Ja i kapusta gramy razem z wami
Lesbian Bitches from Mars
MR cucumber
Necrocannibalistic Vomitorium
Giraffe? Giraffe!
An Emotional Fish
xD
Czerwień Pierwszej Menstruacji
Baw się życiem, póki ono nie zacznie bawić się Tobą.
Wysłany: 2008-11-17 20:15
Rotting Cock - dziś poznałam xD
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Wysłany: 2008-11-28 20:20
To do tych najdurniejszych tytułów CD:
"My sister is dead and I fuck her corpse every day" czy jakoś tak Rotten Cocka xDxDxD
A teraz płacą mi, jakby ktoś dał mi w mordę.
Wysłany: 2008-11-29 07:39
MaryliseMont wymieniłaś "Nigdy nie trzeźwieć"
to wcale nie jest takie durne :twisted:
życie nie składa się z wdechów i wydechów życie to chwile które zapieraja dech w piersi
Wysłany: 2008-12-15 15:12
mnie ostatnio urzekła swą nazwą kapela deadly nightshade botanical society :D
life * is a state * of mind
Wysłany: 2008-12-20 14:36
Kalesony Boga Wojny :D
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Wysłany: 2008-12-20 15:09
zabili mi żółwia, zielone żabki, .. ^^
Wysłany: 2009-01-04 10:17
nie wiem, czy już było...
dżewo
kamieńkamieńkamień (?)
srajtaśma
Ci, co śnią za dnia, wiedzą o wielu rzeczach niedostępnych dla tych, co śnią tylko nocą - E.A. Poe
Wysłany: 2009-01-04 10:24
Opodatkowanie Powietrza :? kapela punkowa z mojego miasta :)
Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...
Wysłany: 2009-01-04 14:14
Świnka Halinka
Twój Stary 8)
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
Wysłany: 2009-01-04 14:37
Ach zapomniałam jeszcze o [b:a15214db4e] Znalazłem Cały Owoc W Jogurcie Truskawkowym Jogobelli [/b:a15214db4e] :twisted:
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
Wysłany: 2009-01-04 14:42
[quote:68585ada1e="_ina_"]Burzum 8)[/quote:68585ada1e]
Nie mam pojęcia, skąd wzięli tę nazwę, ale niewykluczone jest iż kierowali się językiem Mordoru z "Władcy Pierścieni": "Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh [b:68585ada1e]burzum[/b:68585ada1e]-ishi krimpatul" [napis na pierścieniu Saurona] 8)
Wysłany: 2009-01-04 15:07
[quote:5d908f0d41="Mandraghora"][quote:5d908f0d41="_ina_"]Burzum 8)[/quote:5d908f0d41]
Nie mam pojęcia, skąd wzięli tę nazwę, ale niewykluczone jest iż kierowali się językiem Mordoru z "Władcy Pierścieni": "Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh [b:5d908f0d41]burzum[/b:5d908f0d41]-ishi krimpatul" [napis na pierścieniu Saurona] 8)[/quote:5d908f0d41]
Kiedyś widziałem wywiad w wokalistą i przyznał się, że nazwę zgapili właśnie z Władcy Pierścieni :) Później przyznał się też, że on tam jakimś wielkim fanem Tolkiena nie jest, a nazwę podrzuciła mu chyba siostra
On and on we keep growing inside, hopefully for a long, long time...
Wysłany: 2009-01-04 16:07
[quote:2049bbaafe="Paskievicz"]nie chcę psuć Wam zabawy ale nie można raczej powiedzieć o NICH bo był to projekt jednoosobowy :lol: a wokalista :wink: był jednocześnie gitarzystą, basistą i perkusitą :D[/quote:2049bbaafe]
Nie pochlebiaj sobie z tym psuciem zabawy :) O "Burzum" wiem tylko tyle, że jest, nie mam zamiaru sobie zaprzątać głowy czymś, czego brzmienie mi kompletnie nie pasuje 8)
A wracając do głównego tematu... The Beatles :twisted:
Wysłany: 2009-01-04 16:10
Tak szczerze, to popisałem się swoją niezmierzoną głupotą - wszystkie informacje mojej wiadomości były prawdziwe (łącznie z tym wokalistą), jedyne co mi się pomyliło, to nazwa zespołu :D Wywiad był z wokalistą Amon Amarth :D
On and on we keep growing inside, hopefully for a long, long time...
Wysłany: 2009-01-04 19:23
A cóż śmiesznego w innych nazwach własnych?
Dla mnie "beatle" brzmi jak "beetle", a to kojarzy mi się niezmiennie z filmem Tima Burtona o wdźięcznym tytule "Sok z Żuka".