Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Disciples. Strona: last

Disciples Wysłany: 2007-09-09 22:43

Mysle, ze na tym forum znajda sie milosnicy niepowtarzalnego klimatu Swiata Disciples - zlego brata serii Heroes of Might and Magic ;>
W dwojke z roszerzeniami zagrywam sie do dzis.
Mozna ja aktualnie kupic w cenie 19,90 w serii extra klasyka, z elfowym rozszerzeniem.
Pare dni temu podstawka byla zamieszczona w Gazecie Wyborczej, razem z paroma innymi 'nieswiezymi' tytulami serii CDProjektu

Osobiscie nie moge doczekac sie trzeciej czesci, nadchodzacej wielkimi krokami.

Od jakiegos czasu aktywna jest NIESAMOWICIE wykonana stronka oficjalna, zawieraca zapierajace dech w piersiach concept arty.

Ubolewam troche, ze moich ulubionych Umarlakow zobacze dopiero w rozszerzeniu..
Zreszta, moze to i dobrze i akurat nazbiera sie fundusz na nowy sprzet, ktory pociagnie gre.. :roll:

BTW: Czy ktos znalazl moze, jaka osoba stoi za projektami postaci do Renesansu? Z tego co wiem, to jest zatrudniona w .dat

Wysłany: 2007-09-13 19:57

Ooo, przypomniałes mi. Muszę to nabyć. Ostatnio tniemy standardowo w Heroes of... ale wartałoby zmienić trochę klimat. :)

Uuuu... stronka faktycznie robi wrażenie!

Wysłany: 2007-09-17 16:52

Ja przeszedłem całą pierwszą częśc i kawałek drugiej – obie te gdy bardzo mi się podobały, przy czym druga ( przynajmniej moim zdaniem ) była o niebo lepsza od Heroes IV ;] Teraz tylko czekam na częśc trzecią :]

Wysłany: 2008-12-28 02:53

Wraz z jakas gazetka dostalem plytke z demem D2. Calkiem fajnie to wygladalo. Kilka dni pozniej kupilem D2: Powrot Galleana i jakas tania podkladke pod myszę. Podkladka strasznie smierdziala. Obecnie w sumie juz po latach czasem ja wyciagam i staram sie wywachac ow zapach ktory zawsze bedzie mi przypominal noce spedzone przy genialnej grze jaka jest Disciples 2. Pozdrawiam!

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło