Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Tiamat rozpoczyna prace nad nowym albumem. Strona: 1

Artykuł: Tiamat rozpoczyna prace nad nowym albumem

Tiamat rozpoczyna prace nad nowym albumem Wysłany: 2007-08-29 20:04

No wreszcie się doczekałem jakichkolwiek oznak życia :D Teraz mi pozostaje tylko czekać na nowe info i sam album, bo jeśli płytka będzie tak samo dobra jak Prey to będzie to dla mnie pozycja obowiązkowa :)

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wysłany: 2007-08-29 21:01

przez pewien czas też miałem takie obawy... W sumie pewnie masz rację, mieli dużo czasu na dopracowanie materiału, więc myślę, że możemy spodziewać się naprawdę dobrego wydawnictwa :D

Tiamat rozpoczyna prace nad nowym albumem Wysłany: 2007-08-29 21:04

ciekawe czy chłopaki będą kontynuowac to co pokazywali na ostatnich albumach czy może czymś zaskoczą.... :?: się okaże :twisted:

Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...

Wysłany: 2007-08-29 21:29

Mam nadzieję, że czekanie się opłaci :)

Rozmyślanie o śmierci - jest rozmyślaniem o wolności. -Jim Morrison

Tiamat rozpoczyna prace nad nowym albumem Wysłany: 2007-08-29 21:58

no ja też mam taką nadzieję :) miejmy nadzieję, że się nie zawiedziemy

Wysłany: 2007-08-29 22:06

może wyślijmy list z pogróżkami :twisted: tak dla pewności, że album będzie na dostatecznie wysokim poziomie 8)

Rozmyślanie o śmierci - jest rozmyślaniem o wolności. -Jim Morrison

Wysłany: 2007-08-29 22:10

[quote:eb9fe1847d="Psycho"]może wyślijmy list z pogróżkami :twisted: tak dla pewności, że album będzie na dostatecznie wysokim poziomie 8)[/quote:eb9fe1847d]
dobra, z wąglikiem :twisted: swego czasu był dośc modny :wink: :wink: :wink: hehe

Tiamat rozpoczyna prace nad nowym albumem Wysłany: 2007-08-29 22:23

to ja idę na "Whatever that hurts".... :lol: :wink: :twisted:

Wysłany: 2007-08-30 17:33

noo nareszcie Tiamat sie wziol za cos pozytecznego tak dlugo czekma na ich nowe dzielo...:} mam nadzieje ze zostane mile zaskoczona jak z kazda ich plyta....(noo prawie kazda:P)

... jestem treścią obrazu i tłem ....

Wysłany: 2007-08-30 18:12

No, jeśli to, co Edlund mówi o płytce to prawda, to będzie na pewno inna od kilku poprzednich. Nie wiem, czy jakoś mnie zaskoczą ale nie wątpię w nich i na pewno jeśli tak, to będzie to raczej miła niespodzianka :)

Tiamat rozpoczyna prace nad nowym albumem Wysłany: 2007-08-30 21:32

poczekamy - zobaczymy 8) nie wiem jak Wy, ale ja jestem raczej zwolenniczką ich pierwszych płyt: "Astral Sleep" czy "Clouds"... nie marzy mi się nawet, że powrócą do korzeni, ale mogliby się trzymac np. klimatu na "Judas Christ", bo ta płyta im się naprawdę udała :twisted:

Wysłany: 2007-09-02 08:24

a ja mam nadzieje że nowy album będzie jakimś nawiązaniem do Wildhoney i na coś takiego czekam

Wysłany: 2007-09-02 08:36

[quote:413bd2580f="Halldor"]a ja mam nadzieje że nowy album będzie jakimś nawiązaniem do Wildhoney i na coś takiego czekam[/quote:413bd2580f]

No też mogliby coś w tym kierunku. Ogólnie mogliby troszkę mocniej i ciężej pograc, jak to kiedyś dawno temu było... <nostalgia> :? ale tak czy inaczej, posłucham nowego wydawnictwa :twisted:

Wysłany: 2007-11-23 15:46

Premiera "Amanethes" 18 kwietnia 2008.

Wysłany: 2007-11-23 15:52

ooooo :D dziękuję za informację :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło