Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Homoseksualizm w natarciu. Strona: 2

Wysłany: 2007-09-02 15:35

[quote:f7ff7cfac4="Paskievicz"][...wszelkiego rodzaju wypowiedzi...][/quote:f7ff7cfac4]

www.przeznaczeni.pl - polecam, tam odnajdziesz "normalność".

Wysłany: 2007-09-02 16:24

Skończcie lepiej tą dyskusje bo ona nie prowadzi do niczego dobrego a już napewno nie jest miła dla wszystkich tych których znam & kochają inaczej...Brak mi słów & tyle.Homofobia to jest choroba,to tak samo jak deptać robaka bo jest robakiem.Smutne to.

Nasze życie jest tym czym czynią je nasze myśli...

Wysłany: 2007-09-02 22:45

Wybacz Pan ale nie będe sie wypowiadać...& nie zgodze sie z tym że tylko pożądanie.& zapewne może Ci powiedzieć to samo kilka osób z tego portalu (choć BI nie powinni sie wypowiadać w tej kwesti bo sami czasem do końca nie wiedzą czego chcą...) Skończyłam temat.

Wysłany: 2007-09-02 23:19

Paskievicz nie jeden czort ponieważ jest duża różnica ... może i jesteś dummy ze swojej Homofobii ale postaw się w takiej sytuacji że ty jesteś Homo i ciebie prześladują, szydzą z Ciebie bo jesteś inny, a tak naprawdę osoby Homo czy Bi są takie same jak ty też żyją, mają swoje pasje, też umieją kochać i krzywdzić innych.

A well-tied tie is the first serious step in life.

Wysłany: 2007-09-03 11:50

To było tylko teoretyczne twierdzenie.
Czy tylko chodzi o potrzymanie i przetrwanie gatunku ?
Liczy się chyba coś więcej niż tylko rozmnażanie ...
Ale nie wszyscy mają dziesiątki i setki partnerów, to są tylko wyjątki, znam kilku gejów i wątpię aby puszczali się na prawo i lewo.

A well-tied tie is the first serious step in life.

Wysłany: 2007-09-03 17:11

[color=red:aae29111ff]Pask, błagam Cię :

poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie,poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie,poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie, poŻądanie[/color:aae29111ff] :!: :!: :!:

:twisted: :twisted: :twisted:

a teraz niech mi ktoś wyjaśni, jakim cudem ten temat PO RAZ KOLEJNY dynda na stronie głównej :?: :?: :?: (Paskieviczu mój drogi - wiem, miało być o podanych przez Ciebie artykułach, ale chyba Ci nie wyszło) :twisted: :P

Wysłany: 2007-09-03 18:31

Dobra Pan przyznaje Ci racje,byłam zmęczona & wyszło jakieś nieporozumienie.Zrozumiałam że stwierdziłes ze homo to tylko pożadanie a nie coś więcej...Teraz wyjaśniłes wszystko...Zadowolony? :twisted:

Wysłany: 2007-09-03 18:39 Zmieniony: 2007-09-03 18:53

[quote:db7571d5f0="Pan"]Ja homofobem nie jestem, mam znajomych wsrod homoseksualistow, bywalo ze i przyjaciol mialem.[/quote:db7571d5f0]

Milo ze bronisz gejow, ale moze bron przed tymi, ktorzy atakuja?

In omnbus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro

Wysłany: 2007-09-03 19:10

Romek_77 (Bicz)
Romek_77
Zielona Góra

Ludzie !!!! Jeśli chcecie żeby temat znikł z pierwszej strony to po prostu przestańcie pisać i nie wdawajcię się w zbędne duskusje z ludzmi z klapkami na oczach bo to nic nie da .

Zabijcie wszystkich, Bóg rozpozna swoich !!!

Wysłany: 2007-09-03 20:40

[quote:6c85d87cb7="Paskievicz"]hehe widze że nasza nauczycielka niemieckiego wciąż uczy mnie polskiego :P spox hehe czasami jakiś błąd się wkradnie ale pracuję nad tym 8) pozdro Szwei hehee[/quote:6c85d87cb7]

:twisted: taka misja :lol: :wink: pozdrawiam :)

Wysłany: 2007-09-03 20:59

[quote:253da3c954="Pan"]Ja homofobem nie jestem, mam znajomych wsrod homoseksualistow, bywalo ze i przyjaciol mialem.[/quote:253da3c954]

[quote:253da3c954="naP"]Milo ze bronisz gejow, ale moze bron przed tymi, ktorzy atakuja?[/quote:253da3c954]

[quote:253da3c954="Pan"]Siebie bronie. Bo jak widac, ludzie lubia atakowac. Niektorzy majac tozsamosc, inni nie majac tozsamosci.
Zgadnij ktorzy maja wieksze kompleksy :D.[/quote:253da3c954]

Faktu to nie zmienia ze podrywany przez Ciebie czulem sie raczej dziwnie. hehm. Skrzywione, tak, takie mi sie to wydawalo :D

Wysłany: 2007-09-03 21:08

[quote:25816b6ab5="Pan"]Odbiegasz od tematu. :)[/quote:25816b6ab5]

Bardzo!
Uwielbiam zrozumienie! :)

Wysłany: 2007-09-03 21:39

[quote:223b6e9d3d="Pan"]Wyjasnisz ludziom, ze robisz sobie zarty? Nie chcialbym, zeby ktos sie mylil co do mnie, laczac moja osobe z tym czym jestes. :)[/quote:223b6e9d3d]

Odbiegasz od tematu :)

Wysłany: 2007-09-03 22:10

[quote:8ef5c8520b="Pan"]Jako pierwowzor miernego cienia, ja wyznaczam temat. :)
Ty, jako mierny cien pierwowzoru, sie go trzymaj. :)[/quote:8ef5c8520b]

Nie oskarzaj mnie nigdy wiecej o poglady ktore sobie wyobrazasz, bo za drugim razem nie bede juz mily.

Wysłany: 2007-09-03 23:07

[quote:76fda45dc1="Pan"]no przestan. Nie mojej przeciez. Ja jestem tylko soba. A ktos pewnie jest soba i tym glupim zartem. A wszyscy mnie obwiniaja mnie, jedyna ofiare [/quote:76fda45dc1]

Ty jestes przekonany ze wiesz czym i kim jestes. Niestety nie ma mozliwosci udowodnienia, ze nie jestes mna i ze nie sa to jedynie automatyczne Twoje mysli.

na rany Chrystusa pomozcie mu i mi!!

Wysłany: 2007-09-06 21:18

Lynn :!: zabiłaś mnie śmiechem :lol: :lol: :lol:

Wysłany: 2007-09-07 22:10

Moim zdaniem Polska zajmuje rozsądne stanowisko wobec zjawiska jakim jest homoseksualizm. Plasujemy sie gdzies tak pośrodku między Arabią Saudyjską a Holandią. Jest to zdrowy dystans. Z jednej strony homoseksualiści, jako obywatele Polski, maja takie same prawa jak reszta społeczeństwa , która jest "straight". Tzn homoseksualiści mogą pracowac gdzie chcą, być kim chcą , robić co chcą, realizowac się w każdym zawodzie itd itp. Z drugiej strony jednakże homoseksualiści w Polsce nie moga brać ślubów w kościołach i nie moga adoptowac dzieci. Sounds fine for me :wink:

Forever Begins.

Wysłany: 2007-09-07 22:24

[quote:245218067f="Paskievicz"]gorzej kiedy zaczynają tego wręcz wymagać[/quote:245218067f]

To juz jest Babilon, jak dla mnie. Takie mam staroświeckie poglądy,że dla mnie małżeństwo to związek pomiędzy 1 mężczyzną i 1 kobieta. Ale to nie postępowe nie/ :wink:

Forever Begins.

Wysłany: 2007-10-27 13:36

ciekawe czy z pośród użytkowników darkplanet są homoseksualiści????

"Niech Mrok bedzie z Wami"

Wysłany: 2007-10-27 13:57

Nenar (Anciliae)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

Zrób ankiete

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło