Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Poszukuje ludzi do grania:)!. Strona: last

Poszukuje ludzi do grania:)! Wysłany: 2007-08-27 08:46

poszukuję ludzi do grania muzyki w klimacie folk/pagan metalu. ja jestem z Częstochowy i gram na basie, mam perkusistę. poszukujemy gitarzystów, wokalisty oraz klawiszowca :) jak ktoś mam czas i ochotę, to zapraszam do grania :twisted: :twisted: :twisted:

Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...

Poszukuje ludzi do grania:)! Wysłany: 2007-08-27 09:09

szkoda... Sądzę, że będę mieć spory problem ze znalezieniem ludzi do grania tego typu muzyki w moim mieście :? wszyscy chcą grać heavy, trash albo hardcore...... :roll:

Poszukuje ludzi do grania:)! Wysłany: 2007-08-27 22:42

w ogóle stworzyć coś ambitnego i oryginalnego jest ciężko... :? ja pomysł mam, gorzej z wykonaniem :cry: ech... może kogoś znajdę :?:

Wysłany: 2007-08-27 22:51

Ja to przy samej kotlinie kłodzkiej mieszkam, na granicy czesko polskiej. Osobiscie raczej do pagan bym sie nie nadawał ale zawsze warto byłoby spróbować bo, a nóż mogłoby sie okazać calkiem trafnym wyborem :wink: Gdybyś koleżanko była z wrocka to jeszcze inna bajka, a tak to...

Tak na codzień to jestem "samograjem" balladzistą :wink:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Poszukuje ludzi do grania:)! Wysłany: 2007-08-27 23:00

no właśnie :cry: mieszkam na takim muzycznym (i nie tylko zadupiu, że aż żal dupę ściska... :? ale próbować trzeba

Poszukuje ludzi do grania:)! Wysłany: 2007-08-29 08:26

naprawdę niezły shit w tej Częstochowie :cry: :cry: :cry: nikt się nie odzywa :? :? :? echhh - life is brutal

Wysłany: 2007-09-01 22:53

Zapraszam do wrocku, tu jest z kim i gdzie próbować :twisted:

Poszukuje ludzi do grania:)! Wysłany: 2007-09-02 10:24

[quote:ac54becb3b="KostucH"]Zapraszam do wrocku, tu jest z kim i gdzie próbować :twisted:[/quote:ac54becb3b]

żeby to było takie proste, to już bym dawno przyjechała do Wrocka :? wiem, że u Was jest zajebiście jeśli chodzi o muzyków, bo jeżdzę czasem do kumpeli, do Wrocka... szkoda tylko, że bilety PKP takie drogie :cry: :evil:

Re: Poszukuje ludzi do grania:)! Wysłany: 2007-09-02 13:41

[quote:da34a62f90="Decadence"]żeby to było takie proste, to już bym dawno przyjechała do Wrocka :? wiem, że u Was jest zajebiście jeśli chodzi o muzyków, bo jeżdzę czasem do kumpeli, do Wrocka... szkoda tylko, że bilety PKP takie drogie :cry: :evil:[/quote:da34a62f90]Więc przybądź tu, osiądź tu, graj tu i w ogóle enjoy tu we wrcoku :twisted:

Re: Poszukuje ludzi do grania:)! Wysłany: 2007-09-03 07:51

[quote:265b7a6572="KostucH"]Więc przybądź tu, osiądź tu, graj tu i w ogóle enjoy tu we wrcoku :twisted:[/quote:265b7a6572]

nawet nie masz pojęcia jak bym chciała... :? :evil: może kiedyś się uda

Re: Poszukuje ludzi do grania:)! Wysłany: 2007-09-03 21:46

[quote:7541a8928d="Decadence"] nawet nie masz pojęcia jak bym chciała... :? :evil: może kiedyś się uda[/quote:7541a8928d]A co Cie tam u siebie trzyma? Szkoła? Zawsze we wrocku możesz dalej kontynuować swoje szkolenie :wink: (jeśli o edukacje chodzi, nie wnikam w powody trzymajace Ciebie w czestejchowie) :)

Re: Poszukuje ludzi do grania:)! Wysłany: 2007-09-04 08:15

[quote:71b0bec82f="KostucH"][quote:71b0bec82f="Decadence"] nawet nie masz pojęcia jak bym chciała... :? :evil: może kiedyś się uda[/quote:71b0bec82f]A co Cie tam u siebie trzyma? Szkoła? Zawsze we wrocku możesz dalej kontynuować swoje szkolenie :wink: (jeśli o edukacje chodzi, nie wnikam w powody trzymajace Ciebie w czestejchowie) :)[/quote:71b0bec82f]

trzymają mnie tam dwa kierunki studiów, praca (w Pubie SKANDAL) oraz miłośc :D tak, tak, tak - i ja mam jeszcze czas i ochotę na granie w kapeli :twisted: :wink: :D

Re: Poszukuje ludzi do grania:)! Wysłany: 2007-09-04 22:30

[quote:69a5f53cbd="Decadence"]trzymają mnie tam dwa kierunki studiów, praca (w Pubie SKANDAL) oraz miłośc :D tak, tak, tak - i ja mam jeszcze czas i ochotę na granie w kapeli :twisted: :wink: :D[/quote:69a5f53cbd]Jakbym byl zdolny to bym jebnął był głową w sufit ale tak to przyjebałem kolanem w biórko...to kurwa ładne kredki. Pooodziwiam i tym samym nie nudzisz sie czasem skoro miałabyś jeszcze czas na pilowanie tru pagan metalu :wink: :?: :twisted:

Re: Poszukuje ludzi do grania:)! Wysłany: 2007-09-05 08:16

[quote:780b549348="KostucH"]nie nudzisz sie czasem skoro miałabyś jeszcze czas na pilowanie tru pagan metalu :wink: :?: :twisted:[/quote:780b549348]

nudzic, to się nie nudzę... nawet nie mam takiej możliwości :wink: ale kocham grac i chce grac :!: :!: :!: a to wystarczająca motywacja aby jeszcze chwilę czasu na to wygrzebac :twisted: :twisted: :twisted:

Re: Poszukuje ludzi do grania:)! Wysłany: 2007-09-06 22:08

[quote:c3d2185a23="Decadence"]kocham grac i chce grac :!: :!: :!: a to wystarczająca motywacja aby jeszcze chwilę czasu na to wygrzebac :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:c3d2185a23]Nosz kurde, patrz Ci jaka bratnia dusza :wink: Ja to mógłbym cały dzień grać od rana do wieczora tylko mam ta lipe, że w mojej małej miejscowosci nie ma ludzi do grania (no chyba żeby łoić stare polskie kawałki na weselach to sie zawsze jakis chętny znajdzie) bo o cieższym graniu to mozesz tylko pomarzyć. Gdybym zaczął grać powiedzmy 20 lat temu to miałbym szanse z kimś u mnie grać, organizować koncerty itp itd...ale tak to gram od 8 lat i mnie zwyczajnie wszystko ominęło :evil: W rodzinnym domu, każdą wolną chwile poświecam gitarze ale styl gry mam tak pomylony, że pojecia nie mam co bym chciał grać a na co byłbym na tyle dobry, heh. Więc se jestem domowym samograjem i mi z tym dobrze, a może kiedyś mi sie to opłaci...

Poszukuje ludzi do grania:)! Wysłany: 2007-09-07 08:48

no to ja gram od 4 lat. ale mimo iż mieszkam w całkiem dużym mieście, nie mam z kim naprawdę pograc czegoś konkretnego :? każdy albo trash, albo heavy, albo punk albo (o zgrozo!) hardcore :roll: tak wyszło, że jestem raczej stworzona do grania ciężkiej muzyki typu black metal, a przy okazji moich zainteresowań, z domieszką pagan'u :twisted: jednak mogę sobie o tym chyba jedynie pomarzyc.... :cry:

Re: Poszukuje ludzi do grania:)! Wysłany: 2007-09-07 22:11

[quote:15b51b0f1a="Decadence"]jestem raczej stworzona do grania ciężkiej muzyki typu black metal, a przy okazji moich zainteresowań, z domieszką pagan'u :twisted: [/quote:15b51b0f1a]Ja to nie wiem, jakbym podchwycił nute i dawał rade na gitarze to i moge łoić black tylko pod warunkiem, że kompozycje nie będą sie opierać wyłacznie na samych blastach bo to jednak cholernie nudzące :roll: Ino musiałbym sie cóś podszkolić bo od grania na codzień chuj wie co potem ciężko zaskoczyć z konkretnym stylem/gatunkiem :twisted:

Poszukuje ludzi do grania:)! Wysłany: 2007-09-08 07:34

[quote:20aab033c0="Kapitan_Mineta"]jakby ktoś szukał kiepskiego basisty to jestem do usług[/quote:20aab033c0]

nie niestety, ale ja osobiście gram na basie, a drugi mi w zespole nie potrzebny 8) :twisted:

Re: Poszukuje ludzi do grania:)! Wysłany: 2007-09-08 20:36

[quote:52818fdc0d="Decadence"]nie niestety, ale ja osobiście gram na basie, a drugi mi w zespole nie potrzebny 8) :twisted:[/quote:52818fdc0d]Zawsze można zrobić tak, że gitarzysta ma gitare 7-strunową, kapitam do swojego basu podlacza przester, a Ty robisz to co do basisty należy...to byłby taki doom, że wszyscy osmarkaliby sie przez uszy :twisted:

Re: Poszukuje ludzi do grania:)! Wysłany: 2007-09-09 07:54

[quote:fdf2bdc050="KostucH"]Zawsze można zrobić tak, że gitarzysta ma gitare 7-strunową, kapitam do swojego basu podlacza przester, a Ty robisz to co do basisty należy...to byłby taki doom, że wszyscy osmarkaliby sie przez uszy :twisted:[/quote:fdf2bdc050]

dobra, dajesz :lol: Nazwiemy się MASAKRATOR i zrobimy światową karierę :twisted: Ty będziesz grał na gitarze... tej 7-strunowej 8) :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło