Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Kobiecość. Strona: 7

Wysłany: 2006-07-24 14:42

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:a886760a7f="Alec-II-Pure"]
W przypadku woja sam obowiazek sluzby jest bzdurny i nalezy go zniesc, powinni sluzyc ochotnicy, bez wzgledu na plec
[/quote:a886760a7f]

Racja.

A feminizm jest ok, tylko nie ten ortodoksyjny. MAm raczej feministyczne przekonania, ale uwielbiam facetów :twisted: I nie zamierzam nakazywać nikomu, żeby mi robił specjalne wzgledy, no ale jak człowiek jest cwany to i bez tego sobie poradzi, heh. 8) Zresztą, co ja gadam, nieważne.

Tyle jest wersji kobiecości, co charakterów i osobowości.

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-07-24 14:43

nic nie musi wykluczać bycia miłym dla oka :D mnie np wkurza, gdy ktoś uważa, że jak kobieta jest zadbana, pofarbowan na na blond, nosząca kuse ciuszki, to już głupia musi być... przecież te dwie sprawy nie mają ze sobą dużo wspólnego.

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2006-07-24 14:49

nieraz się zdarza coś mądrego powiedzieć :wink:

Wysłany: 2006-07-24 15:14

cóż za bezczelność :twisted: i to na forum: kobiecość, tak po kobiecie pojechać, niewybaczalne :wink: jednak zły świntuszek z ciebie :D

Wysłany: 2006-07-24 15:32

lepiej sobie nie wróż... bo znajdę się w poznaniu i dostaniesz to, na co zasłużyłeś :wink: :twisted:

Wysłany: 2006-07-24 17:33

nie znasz moich możliwości :twisted:

Wysłany: 2006-07-24 21:17

Pozwolę sobie napisać posta wcinając się niestety w ten sympatyczny flirt

[quote:20a1c50fcf="Hexe"]no właśnie Aplhar dobrze że przypomniałaś :!:

Arek obiecałeś że napiszesz co nie jest kobiece :twisted:[/quote:20a1c50fcf]
-> Alphar, Hexe - naprawdę obiecałem coś takiego? hmm :roll:
no ale ok, skoro tak to spróbuję chociaż parę słów napisać i będzie to opinia subiektywna oczywiście
No więc kobiece jest dla mnie na przykład inteligentne i wyrafinowane uwodzenie i kokietowanie, takie mniej subtelne jest też kobiece ale denerwujące i świadczy o niskim poziomie intelektualnym kobiety albo o lekceważeniu inteligencji faceta, natomiast w ogóle nie-kobiece jest dla mnie np. kiedy kobieta próbuje "dorównać" facetowi pod względem wulgarności, chamstwa, itp. (klnięcie, chamskie teksty, ostentacyjne, bezczelne zachowanie itd.), nie wiem dokładnie o co w tym chodzi, chyba o to żeby pokazać siebie jako "równie" silną, "twardą" czy co tam jeszcze, ale w moich oczach taka dziewczyna osiąga momentalnie efekt odwrotny... (skrajny, najbardziej barwny, ale i b.popularny ostatnio przykład to nastolatki wysiadujące na ławkach pod blokami z [b:20a1c50fcf]kumplami[/b:20a1c50fcf] ziomalami, non stop z fajką w ręce, wrzeszczące i klnące na cały głos że aż uszy więdną - żenada po prostu :/)

Wysłany: 2006-07-24 21:32

obiecałeś obiecałeś w Browarze na Freddym... i dzieki za dopełnienie obetnicy...

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Wysłany: 2006-07-24 22:04

no to wybaczcie, ale klnę i palę :wink: ale raczej facetom nie mam zamiaru dorównywać(przeważnie nie kopcą :wink:) muszę przyznać, że jakoś moim znajomym to nie przeszkadza. często przesiaduję w męskim towarzystwie i widzę, jak oni podchodzą do lasek, które...starają się ich wyrwać - żenada... a wiem, że do mnie w życiu nie odezwaliby się w taki sposób jak do nich - szacunek wśród znajomych kumpli można tym osiągnąć zajebisty, nie ma co.

ale chyba jakoś tak odeszłam od tematu :D nie ma co :D

Wysłany: 2006-07-25 07:55

kontynuując temat przeklinania wśród kobiet moge powiedzieć, że ja też przeklinam , może nie bez przerwy ale zdarza mi sie w ten sposob rozladowywac agresje... racja ze moze z ust dziewczyny nie brzmi to zbyt pieknie ale czasami trzeba....

Wysłany: 2006-07-25 08:01

mi jak się wkręci, to klnę non stop... kiedyś nawet usłyszałam, że moje przeklinanie jest słodkie, więc nie wiem, jak z tą kobiecością i przeklinaniem w końcu :wink:

Wysłany: 2006-07-25 09:20

Frija pamiętaj że dla każdego cos innego jest słodkie...

Wysłany: 2006-07-25 09:26

no przecież...każda potwora znajdzie swego amatora :wink:

Wysłany: 2006-08-01 10:11

"kurwa" , "spierdajaj" - hhhmmmmmmmmmmmmm........................... takie zezstawienie kilku liter lub głosek, które budzą u niektórych lub u większości odrazę i oburzenie ... ale ktoś wymyślił te słowa, aby używać ich w konkretnym celu. Oczywiście zbyt częste używanie ich nie jest mile widziane, ale to tak samo jak ktoś ma nawyk mówienia "generalnie" lub jakiegokolwiek innego "normalnego" słowa. Ale zamiast "kurwa mać" zawsze można powiedzieć "motyla noga" ! I oryginalnie i dowcipnie :lol:

.

Wysłany: 2006-08-10 22:06

oj trzeba czasem zaklnąć :twisted: a ja to juz wybitnie czesto ostatnio przeklinam...

Wysłany: 2006-08-11 07:38

jak to czemu?? zeby się rozładować... przez 8 godzin musze byc bardzo milutka i wysluchiwać czasami takich obelg ze aż uszy wiedną... więc i ja muszę sobie odreagowac...

Wysłany: 2006-08-11 13:01

ja staram sie nie przeklinac, ale czasem nie idzie wytrzymac...no i przyznaje, ze jak tak poklne siarczyscie i troche powrzeszcze to od razu mi lepiej:D

Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać...

Wysłany: 2006-08-11 13:19

a ja już mówiłam:klnę non stop i mam gdzieś to, co kto o tym myśli :twisted:

Wysłany: 2006-08-12 15:33

alphar, ja tu widzę, że my w dużej ilości kwestii się zgadzamy :) mam nadzieję, że w połowie września w poznaniu będziesz, bo muszę cię poznać :D i popić trochę :D

Wysłany: 2006-08-12 16:03

idealny zestaw, nie ma co :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło