Wysłany: 2006-06-29 19:32
oj Frija wystarczy sie dogadac i bedziesz miala miejscowe... niech tylko Ev wroci i bedzie po sprawie :twisted:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2007-03-31 11:56
Chciałabym, chciała.. :roll:
...i kiedy przyjdą dni deszczowe, nauczę się chodzic między kroplami...
Wysłany: 2007-05-08 21:30
Wakacje zapowiadają się pracowiecie, świerzo po zakończeniu sesji wyjazd do pracy do samego 25 sierpnia potem powrót do domciu na całe 3 dni i wypad na miesięczne praktyki powrót 26 września, czas wakacji-wakacji 4 dni :roll:
żyć pełną parą
Wysłany: 2007-05-09 07:13
[quote:8baa7b59fd="Maab"]Wakacje zapowiadają się pracowiecie, świerzo po zakończeniu sesji wyjazd do pracy do samego 25 sierpnia potem powrót do domciu na całe 3 dni i wypad na miesięczne praktyki powrót 26 września, czas wakacji-wakacji 4 dni :roll:[/quote:8baa7b59fd]
To tak jak u mnie...Po sesji krótka sjesta, po niej początek pracy,przerwa tylko na weekendowy wypad na CP, powrót do pracy do końca września i od początku października studia...ostatni rok, więc może będzie luźniej :D (ale pociecha... :roll: )
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Wysłany: 2007-05-09 08:18
[quote:bfd04fb96b="nomay"][quote:bfd04fb96b="Maab"]Wakacje zapowiadają się pracowiecie, świerzo po zakończeniu sesji wyjazd do pracy do samego 25 sierpnia potem powrót do domciu na całe 3 dni i wypad na miesięczne praktyki powrót 26 września, czas wakacji-wakacji 4 dni :roll:[/quote:bfd04fb96b]
To tak jak u mnie...Po sesji krótka sjesta, po niej początek pracy,przerwa tylko na weekendowy wypad na CP, powrót do pracy do końca września i od początku października studia...ostatni rok, więc może będzie luźniej :D (ale pociecha... :roll: )[/quote:bfd04fb96b]
W moich planach jest jeszcze sesja jesienna. Czas na poprawki :/ I raczej nie będzie lżej.
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2007-05-09 12:12
[quote:22a3c3b82e="th"][quote:22a3c3b82e="nomay"][quote:22a3c3b82e="Maab"]Wakacje zapowiadają się pracowiecie, świerzo po zakończeniu sesji wyjazd do pracy do samego 25 sierpnia potem powrót do domciu na całe 3 dni i wypad na miesięczne praktyki powrót 26 września, czas wakacji-wakacji 4 dni :roll:[/quote:22a3c3b82e]
To tak jak u mnie...Po sesji krótka sjesta, po niej początek pracy,przerwa tylko na weekendowy wypad na CP, powrót do pracy do końca września i od początku października studia...ostatni rok, więc może będzie luźniej :D (ale pociecha... :roll: )[/quote:22a3c3b82e]
W moich planach jest jeszcze sesja jesienna. Czas na poprawki :/ I raczej nie będzie lżej.[/quote:22a3c3b82e]
Uczyć sie uczyć! haha i nie narzekać!!!! :lol: :twisted: Nauka to do potęgi klucz! :twisted:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Wysłany: 2007-05-09 17:18
a ja już na te wakacje tyle zaplanowałam, że już wiem, iż się ze wszystkim nie wyrobię 0_o to trzeba mieć dopiero łeb 0_o
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Wysłany: 2007-05-09 18:36
[quote:0b82aca2ee="th"]
W moich planach jest jeszcze sesja jesienna. Czas na poprawki :/ I raczej nie będzie lżej.[/quote:0b82aca2ee]
No to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia w kampanii wrześniowej, bo rozumiem, że o takie poprawki jesienne chodzi...Współczuję i trzymam kciuki :D
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
wakacje Wysłany: 2007-05-10 14:19
ja wakacje zaczynam 6 lipca wyjazdem z Mrągowa do Szczytna czyli Hunterfest a potem osiemnastka(10 lipca) :lol: a dalej to jeszcze sie zobaczy :twisted: moze kolejny festiwal :?: wkazdym razie juz nie moge sie doczekac 8)
zawarłam układ z bałaganem-ja go nie tykam on mi nie szkodzi
Wysłany: 2007-06-15 15:04
Ja w te wakacje zamierzam zwiedzic jak najwiecej Irlandji w ktorej mieszkam juz ponad rok, lecz do tej pory nie mialam za bardzo mozliwosci. Teraz zaczynam nadrabiac zaleglosci. Chyba nawet niezle mi idzie. Zdazylam juz zwiedzic grobowiec Newgrange, ktory jest starszy od piramid egipskich(5000 lat), Klify mohair, zamek Castlepolard. W najblizszy pogodny weekend zamiezam poplynac lodzia wikingow po rzece Shannon.
Wysłany: 2007-06-23 08:48
Wakacje to mam już i jeszcze następny tydzień... Taki dziwny urlop mi dali w robocie... Nic nie mam zaplanowane, ale na pewno coś przyjdzie z czasem...
Aniele ciemości patrzący na umarłych cierpiący za dnia bracie nocy. W cieniu twoich skrzydeł ginie świat.
Wysłany: 2007-06-23 09:55
wakacje ?? zaczną mi się dopiero w połowie lipca, jak już uda mi się pożegnać z uczelnią... a potem do roboty jakiejś, żeby cały czas od rodziców kasy nie brać... a tak by się chciało wyskoczyć nad morze, poleżeć z piwkiem na plaży...ehhhhhh nie teraz to może za rok
[url=http://www.lastfm.pl/user/bloodflower_87/?chartstyle=purple] [img:c7f7fdac9a]http://imagegen.last.fm/purple/recenttracks/4/bloodflower_87.gif[/img:c7f7fdac9a][/url]
Wysłany: 2007-06-23 14:13
Wraz z przesileniem letnim i wakacjami DP zaczęło mi działać wreszcie bez szwanku po kilkudniowych problemach technicznych :lol:
... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...
Wysłany: 2007-06-30 23:21
Wakację.. hmm... w ogole nie czuje ze juz są... i w roku szkolym i w wakacje i tak więkrzosc czasu spędzam przy ksiązkach i komputerze :? No.. choc, moze trochę więcej ognisk i koncertów :)
...