Ahathema Wysłany: 2007-10-09 18:45
Nie ma co, stowe mozna przezyc, nie jest jeszcze tak zle.pamietam ze anathema jak byla we wrocku to nie poszlam i zalowalam, ale tym razem chyba nie podaruje. bolem jest ze nie jest gwiazda programu, bo rzeczywiscie moze za krotko pograc.
tak czy siak [b:f4af06b40d]koncert odbedzie sie na 100%.[/b:f4af06b40d]
potwierdzenia na stronce http://www.porcupinetree.pl/
i chyba sie wybiore, oby zagrali utwor deep... moj ulubiony
Absolutna nicość. Zmarli są sierotami. Nie mają ojca, matki, dziewczyny, kochanki. Towarzyszy im tylko cisza...
Wysłany: 2007-10-09 19:56
Nie podoba się- nie jedź i nie słuchaj. Proste jak drut kolczasty albo świński ogon....
Ja mam nadzieję, że Anathema trafi w pełnym składzie i dyspozycyjna :P :twisted:
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
Wysłany: 2007-10-10 18:05
[quote:e9060fdb88="slatanic"]ostatni raz(metalmania??) to ponoć rzucali wściekłymi fuckami na lewo i prawo bo im średnio występ wychodził :lol: a w finale wyrypali swój sprzęt do fosy :roll: rewelacja :roll:[/quote:e9060fdb88]
Jak mi wiadomo,to tylko Danny byl niezadowolony z niedogrania skrzypkow, bo wystepowali wtedy z kwartetem skrzypkowym i nie "wrypali" sprzetu, tylko wzmacniacz. oprocz tego koncert byl bardzo udany.
Jak nie podoba ci sie ten zespol to idz go obsmarowywac gdzie indziej. uwazam, ze mimo spokojnieszych melodii duzo osob sluchajacych ciezszej muzyki chetnie siega po utwory Anathemy.
Bedzie to na pewno udany koncert. Licze na jakies dodatki :)
Absolutna nicość. Zmarli są sierotami. Nie mają ojca, matki, dziewczyny, kochanki. Towarzyszy im tylko cisza...
Wysłany: 2007-10-10 22:33
[color=red:5bf2786d6c]halo halo! To wolny kraj! i jak komuś się nie podoba a ma potrzebę napisania o tym - to niech pisze! nie przesadzajcie :)
ja tam lubię zespół na A. i chętnie się wybiorę na ten koncert... pod warunkiem, że jakimś cudem znajdę dodatkowe 100 zł :) no albo chyba, że... po prostu stanie się cud czy coś :) bez płacenia :) hihihihi...
i rozumiem osoby dla których to dużo 100 zł - ja znowu niekoniecznie aż tak love zespół PT. czy A. żeby się wysupływać :) ale kto wie? może się przejdę a może nie :)[/color:5bf2786d6c]
pozamieniałam się z amebą na rozum.
;) Wysłany: 2007-10-27 08:43
Fajnie .. to by mogło być jakbym miała na to pieniadz w sakiewce. Ale WARTO NAPEWNO wydać na ten koncert krwawice. Niepowtarzalny klimat, improwizacje, wizualizacje ( z pewnością tez będą ) ehh ( ciary )
hmm ... może mnie Roman zaprosi na koncert :roll:
:lol:
"...You're own personal lizus , someone who lick You're ass, someone who's fast ;] ... [img:91e81bc4bb]http://republika.pl/blog_cg_358810/574813/sz/inky_cat_by_ninjaweasel_1_.jpg[/img:91e81bc4bb]
Wysłany: 2007-11-08 21:03
gdzie można kupić bilety? naturalnie nie przepuszczę!
rock&roll:)