Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Mroczny Rajd, odsłona II. Strona: last

Artykuł: Mroczny Rajd, odsłona II

Mroczny Rajd, odsłona II Wysłany: 2007-07-15 12:04

Przysiągłbym, że tego wydarzenia jeszcze wczoraj nie było A chętnie bym się wybrał na taką wycieczkę :/ Szkoda, że za późno zauwazyłem to. :/

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-07-17 06:55

Hehe, było ale dość późno się pojawiło. To w zasadzie urodziło się na Route 66, po którym jakoś długo dojść do siebie nie mogłem i dlatego takie opóźnienie.

Następną wycieczkę jeśli pogoda się utrzyma, trzeba zorganizować nad jakieś jezioro, może nawet połączyć ją z ekipami uznającymi inne środki transportu, tak żeby na miejscu było nas więcej...

Słońce na szczęście nas nie wykończyło, jechaliśmy głównie lasami, unikając asfaltowych dróg kiedy tylko się dało.
Z ciekawostek warto dodać, że punkt widokowy na Dziewiczej był otwarty z czego oczywiście skorzystaliśmy :)

No i dość wesoło było przy piwku spożywanym w cieniu pod zadaszeniem wieży widokowej, akurat trafiliśmy na wycieczkę emerytów i czasami nasza czwórka nie mogła utrzymać mrocznej powagi, gdy do uszu dolatywały babciowe teksty

Fuck you dude!

Wysłany: 2007-07-17 17:29

Tylko jesli chodzi o taką większa akcję to lepiej wcześniej wszytskich poinformowac :D Może w weekend po CP?

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-07-18 15:26

Jak najbardziej, o większej akcji info będzie odpowiednio wcześniej, no i mam nadzieję, że się grono osób aktywnie organizujących zwiększy, bo ja ostatnio mam więcej pracy niż czasu na życie i trudno mi cokolwiek planować.

Fuck you dude!

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło