Co zrobicie jak sie skończy sesja... Wysłany: 2007-06-28 16:21
Ja sie chyba upije... Nikogo nie ma w knajpach nikogo nie ma na sieci. Redakcji trzeba szukać po wszystkich szufladach
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2007-06-28 18:58
ja nie mam sesji, dawno wszystko zaliczone, poza tym musze pisac licencjat, wakacji nie mam, ciagle do roboty eh... a czesc redakcji czyli ja ma prawo w koncu sie wyspac 2 h na dzien wiec kuba nie marudz...
w ramach odstresu za godzine wypije piwo
:P
a jutro....bedzie jazda :twisted: zapraszam na wielkie odstresowanie na cytadele, nawet w deszczu jest milo :P
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-06-29 08:38
no jak to, Pasek, ty podobno ticzer jesteś :) :P
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Re: Co zrobicie jak sie skończy sesja... Wysłany: 2007-06-29 09:32
[quote:67bb178cc1="amorphous"]Redakcji trzeba szukać po wszystkich szufladach [/quote:67bb178cc1]
to Ty musisz miec strasznie dużo tych szuflad że masz problemy ze znalezieniem redakcji
ja sobie odpoczne troche po sesji... chyba
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2007-06-29 12:35
Ja oddam indeks ... :D sTRASZNIE MI CIĄŻY!!! W szczegÓLności pusta rubryka podpisana "LOGIKA" ... :D przez to picie kiepsko mi idzie wpajanie spójnych definicji... :D :twisted:
PALENIE NIE ZABIJA (przynajmniej bezpośrednio), NIE POWODUJE PRZEDWCZESNEGO STARZENIA SIĘ I NIE WYWOŁUJE NIEWYWOŁANIA EREKCJI( impotencji) ... :D
Wysłany: 2007-06-30 07:02
A czy Ty czasem kolego nie masz w zamiarze wyjechać i już nie wracać?
Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.
Wysłany: 2007-07-01 12:23
a ja pojade do Poznania z oszołomami na chlanie :D Ponadto jezioro, Jarocin i woodstock :) no i duzo snu :) (w kazdej formie :twisted: )
Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P
Wysłany: 2007-07-02 05:55
Ja siez zastanawiam co zrobię jak mi sie sesja dopiero zacznie... we wrześniu. :roll:
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2007-07-02 12:03
Moja sesja szczęśliwie już dawno w zapomnienie poszła. Zwyczajnym studentów działaniem po sesji jest wlewanie do żołądka płynów wysokoprocentowych - albo ze szczęścia, albo się smutki zalewa. W moim przypadku praktykowany był pierwszy wariant...w Poznaniu 8)
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Wysłany: 2007-07-09 08:58
Sesja?? u mnie ma II tury :). I była a teraz czekam na kampanię wrześniową :). No cóż... dopiero we wrześniu się dowiem czy II rok jest dla mnie (o zgrozo jeszcze tyle lat!). :)