Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Co zrobicie jak sie skończy sesja.... Strona: 1

Co zrobicie jak sie skończy sesja... Wysłany: 2007-06-28 16:21

Ja sie chyba upije... Nikogo nie ma w knajpach nikogo nie ma na sieci. Redakcji trzeba szukać po wszystkich szufladach

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2007-06-28 18:58

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

ja nie mam sesji, dawno wszystko zaliczone, poza tym musze pisac licencjat, wakacji nie mam, ciagle do roboty eh... a czesc redakcji czyli ja ma prawo w koncu sie wyspac 2 h na dzien wiec kuba nie marudz...

w ramach odstresu za godzine wypije piwo
:P

a jutro....bedzie jazda :twisted: zapraszam na wielkie odstresowanie na cytadele, nawet w deszczu jest milo :P

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-06-29 08:38

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

no jak to, Pasek, ty podobno ticzer jesteś :) :P

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Re: Co zrobicie jak sie skończy sesja... Wysłany: 2007-06-29 09:32

[quote:67bb178cc1="amorphous"]Redakcji trzeba szukać po wszystkich szufladach [/quote:67bb178cc1]
to Ty musisz miec strasznie dużo tych szuflad że masz problemy ze znalezieniem redakcji

ja sobie odpoczne troche po sesji... chyba

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Wysłany: 2007-06-29 12:35

Ja oddam indeks ... :D sTRASZNIE MI CIĄŻY!!! W szczegÓLności pusta rubryka podpisana "LOGIKA" ... :D przez to picie kiepsko mi idzie wpajanie spójnych definicji... :D :twisted:

PALENIE NIE ZABIJA (przynajmniej bezpośrednio), NIE POWODUJE PRZEDWCZESNEGO STARZENIA SIĘ I NIE WYWOŁUJE NIEWYWOŁANIA EREKCJI( impotencji) ... :D

Wysłany: 2007-06-30 07:02

A czy Ty czasem kolego nie masz w zamiarze wyjechać i już nie wracać?

Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.

Wysłany: 2007-07-01 12:23

Hope (Primogen)
Hope
Zielona Góra

a ja pojade do Poznania z oszołomami na chlanie :D Ponadto jezioro, Jarocin i woodstock :) no i duzo snu :) (w kazdej formie :twisted: )

Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P

Wysłany: 2007-07-02 05:55

Ja siez zastanawiam co zrobię jak mi sie sesja dopiero zacznie... we wrześniu. :roll:

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-07-02 12:03

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenh...

Moja sesja szczęśliwie już dawno w zapomnienie poszła. Zwyczajnym studentów działaniem po sesji jest wlewanie do żołądka płynów wysokoprocentowych - albo ze szczęścia, albo się smutki zalewa. W moim przypadku praktykowany był pierwszy wariant...w Poznaniu 8)

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Wysłany: 2007-07-09 08:58

Sesja?? u mnie ma II tury :). I była a teraz czekam na kampanię wrześniową :). No cóż... dopiero we wrześniu się dowiem czy II rok jest dla mnie (o zgrozo jeszcze tyle lat!). :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło