Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Fallout 3. Strona: 2

Wysłany: 2007-08-19 16:47

eee... ja po F3 dużo się nie spodziewam- twórcy Obliviona, który wysokich lotów nie był... mało tego- w wywiadach podkreślali podobieństwa do powyższego monstrum. Moim skromnym zdaniem to nie będzie ten sam klimat i będzie to zupełnie inna gra... bardziej Oblivionowa ( :lol: )
Za to polecam wszystkim sprawdzić projekt Afterfall. Rodzima produkcja która może (choć nie musi) okazać się hitem. Jeżeli ktoś by zaglądał, to nie dajcie się zwieść pozorom podobieństw do Fallouta- ta gra jest w kilmacie Post-apo jednak jest wiele różnic pomiędzy Falloutem a Afterfallem.
:arrow: www.afterfall.pl --> Strona projektu

Rozmyślanie o śmierci - jest rozmyślaniem o wolności. -Jim Morrison

Wysłany: 2007-08-20 11:01

Fallout 3 będzie zupełnie czym innym niż Oblivion....często teraz w prasie branżowej pojawiają się różne informacje na ten temat lecz nigdzie nie ma żadnych konketów. Jedyne co jest na 100% pewne to to że w grze jak przystało na prawdziwe RPg będzie aktywna pauza :)

Wysłany: 2007-08-27 18:35

Przeczytaj wywiady z twórcami... nazywają fallouta "następcą obliviona". swoją drogą istnieje opcja... że f3 będzie jak w oblivionie w widoku z 1 osoby.

Wysłany: 2007-08-28 14:51

Oni w każdych wywiadach mówią coś innego a koncepcje co do samego Obliviona były na początku zupełnie odmienne od tego jak ta gra wygląda więc w stosunku do F3 prawie napewno będzie tak samo :)

Wysłany: 2007-08-28 20:44

możesz wierzyć, dla mnie fallout został zabity przez sam fakt, że zajmuje się nim Bethesda.

To w sumie jak aborcja... zabili f3 zanim się narodził.
Może f3 ten zabieg przetrzyma, ale wątpię.

Wysłany: 2007-09-01 07:01

Konserwatyzm zabija kolego - to tyczy się również gier :)

Wysłany: 2007-09-08 00:48

Konserwatyzm? Po prostu skręca mnie jak banda kretynów, którzy patrzą tylko na dochód z gry zabijają tytuł, który jest dla mnie kultowy.

Wysłany: 2007-09-09 22:18

[quote:b5e8bc005a="Psycho"]Konserwatyzm? Po prostu skręca mnie jak banda kretynów, którzy patrzą tylko na dochód z gry zabijają tytuł, który jest dla mnie kultowy.[/quote:b5e8bc005a]
A gdy zrobili Brotherhood Of Steel na xboxa to nie skrecalo Cie ani troche?
W przypadku 3ki, mysle, ze tytul tylko ewoluuje i wyjdzie mu to na dobre.

Wysłany: 2007-09-10 16:48

Zgadzam się z tobą, że klimat tej gry jest niepowtarzalny, lecz nie bądź takim pesymistą…może aż tak nie sknocą tej gry. Trzeba Im dać szansę. Pyzatym jeżeli ta gra okaże się gniotem to oni dostaną w dupę :)

Wysłany: 2007-09-16 13:46

wole teraz psioczyć i później mile się zaskoczyć, niż potem się zawieść.

[quote:71987d9a64]A gdy zrobili Brotherhood Of Steel na xboxa to nie skrecalo Cie ani troche? Wink
W przypadku 3ki, mysle, ze tytul tylko ewoluuje i wyjdzie mu to na dobre.[/quote:71987d9a64] nie mam pojęcia jak to to wyglądało- zawężam swój krąg zainteresowań tylko do PC, bo tylko z nim mam styczność, i to też niewielką, bo życie ma ciekawsze aspekty niż gry

Wysłany: 2007-10-19 18:41

Zrobili mi z Fallouta obliviona.... NIEEEEE!!<br />

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

;] Wysłany: 2007-10-19 20:38

Nie niom, wydaje się, ze aż tak źle nie będzie. Przynajmniej tak wnioskuję na podstawie zapowiedzi z CDA, że F3 jednak będzie się od Obliviona znacząco różnił i pomimo przejścia w tryb FPP zachowa klimat starych Falloutów. Pożyjemy, zobaczymy.

Wysłany: 2007-12-08 21:46

Fajny to za mało powiedziane... jest zaje... fajny x] Większość współczesnych RPG-ów do pięt mu nie dorasta, zwłaszcza jeśli chodzi o klimat i swobodę rozgrywki. Za taką cenę, bym się nawet nie zastanawiał. Szczególnie jeśli dadzą te cuda w polskich wersjach językowych. :twisted:

Co do F3 -> wierzę, że Bethesda da radę. Pożyjemy, zobaczymy, zagramy.

Wysłany: 2008-08-19 20:50

FALLOUT 3 kupuję w ciemno :D nie ma to tamto :D hehe

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2008-08-19 22:05

Wkoncu hehe. To gra na ktora czekam od paru ladnych lat :P tactic do bani :P prawdziwa 3 najlepsza :P

Wysłany: 2008-08-19 22:24

też czekam na Fallout 3 od dawien dawna :P no i w końcu już prawie jest :D hehe

[img:01215b27f7]http://i181.photobucket.com/albums/x162/ARabidBunee/fallout-3-logo.jpg[/img:01215b27f7]

[img:01215b27f7]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:01215b27f7]

Wysłany: 2008-08-20 10:08

Niestety boję się, że nowy Fallout nie będzie miał już tego klimatu, co jedynka i dwójka - najbardziej obawiam się nowego sposobu walki

On and on we keep growing inside, hopefully for a long, long time...

Wysłany: 2008-08-20 11:48

Ja też czekam z niecierpliwością na 3. część mojej ulubionej gry ale obawiam się, że to będzie zupełnie nowy produkt, którego ze starym dobrym Falloutem łączyć będzie tylko tytuł :/

Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.

Wysłany: 2008-08-20 11:56

Ja niestety jestem prawie pewien te Fallout 3 to bedzie FPS w odrobiną RPG... Cały system turowy opiera sie na celowaniu ;/
Ale cóż, już niedługo się przekonamy co z tego wyjdzie.

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2008-08-20 15:53

na pewno Fallout 3 w jakiś tam sposób będzie się różnił od poprzedników i myślę że powinien :) co nie zmieni faktu że i tak to kupię :D

[img:a1a0bfc024]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:a1a0bfc024]

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło