Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Kurnik.pl - gra ktoś ?. Strona: 1

Wysłany: 2007-05-07 12:11

No ja korzystam z Wirtualnej Polski Darmowe Gry Online.
Tam łoje w Snookera pod postacią Louis_de_Poi :P

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2007-05-07 22:27

Szachy?

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2007-05-14 09:26

Na wp grywałam w podwodniaki , a na kurniku grywa moja mamuśka :P:P - w brydża. Ja tam czasami grywam w kalambury :P, jak już naprawdę nie ma nic do roboty, ale większość ludzi niestety nie umie się tam normalnie bawić zgodnie z regułami .

Wysłany: 2007-05-14 12:55

No to ja się przyznam, że nałogowo gram na kurniku w literaki ;] Jak ktoś chce to chętnie zagram partyjkę. Nick mogę podać na priv. Grywam też w mahjonga, warcaby, nieco w szachy i dla odmóżdzenie w makao ;]

Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.

Wysłany: 2007-06-14 20:22

ja czesto gram na kurniku w tysiąca

[;

... jestem treścią obrazu i tłem ....

Wysłany: 2007-07-10 11:37

Death_Dealer (Bicz)
Death_Dealer
Gdańsk/ Włocławek

Ja przewaznie gram w netopol ( sentyment z dziecinstwa ) , kalambury =] , makao , chinczyk =p hehe
Zagra kto s?

Schuld und Sühne

Wysłany: 2007-08-21 17:52

[quote:6242d72154="Rajiya"]No to ja się przyznam, że nałogowo gram na kurniku w literaki ;] Jak ktoś chce to chętnie zagram partyjkę. [/quote:6242d72154]

Yyyyhyhy, no to się przyznaję, że jestem druga uzależniona od literaków :mrgreen: Dzień bez literaków to dzień stracony! Czasami zaczynam się o siebie martwić...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło