Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Thanks Jimi Festival 2007. Strona: 1

Thanks Jimi Festival 2007 Wysłany: 2007-04-30 13:48

To już 5 edycja THANKS JIMI FESTIVAL i próba bicia GUITAR GUINNESS WORLD RECORD.

Jak co roku 1 maja na wrocławskim Rynku spotykają się gitarzyści z całej Polski by zagrać w największej gitarowej orkiestrze świata prowadzonej przez Leszka Cichońskiego. W zeszłym roku udało się pobić światowy rekord Guinnessa we wspólnej grze na gitarach. Utwór Jimiego Hendrixa zagrało wspólnie z najlepszymi polskimi gitarzystami 1581 osób. W tym roku znów spotkamy się 1 maja we Wrocławiu – mieście gitary.

Czy ktos z mazur sie wybiera :?:

zawarłam układ z bałaganem-ja go nie tykam on mi nie szkodzi

Wysłany: 2007-04-30 14:40

Portal Darkplanet posiada własne kalendarium wydarzeń gdzie znajduje sier ówznież wzmianka o imprezie, która Cie interesuje

http://darkplanet.pl/Bicie-Rekordu-Guinessa-2345_event.html

Zakładając nowy temat staramy sie robić do z odnośnika w podanym wydarzeniu - w ten sposób informacja z wydarzeniem zostaje powiazana z tematem na forum co zapobiega bezsensownemu szukaniu tematów odpowiadającym wydarzeniu.

Jako, że ten Festiwal jest już jutro przymkne oko na to uchybienie, ale nastepnym razem prosze nie zapomnij o tym. To ułatwi innym uzytkownikom dotarcie do Twojego tematu a Tobie uzykanie wiedzy jakiej potrzebujesz.

Pozdrawiam

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło