Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Bite Fight. Strona: 1

Bite Fight Wysłany: 2007-04-27 18:45

Polecam grę Bite Fight(www.bitefight.pl)jest to gra o wampirach jeśli chcecie mnie tam spodkaćmój niuck to MaZuReQ_LesTat gram na serwerze 8-smym

aVe

Wysłany: 2007-04-27 18:52

margott (Bicz)
margott
Piekary Śląskie

ta gra jest bez sensu, też tam miałam, no w sumie dalej mam, konto, ale wieki mnie tam nie widzieli :P już wolę World Of Darkness :) Cóż to za frajda w kółko polować i pracować na cmentarzu, bez żadnej dynamiki, fantazji, opisów...

"Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę"

Wysłany: 2007-04-27 20:19

Nenar (Anciliae)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

Mam konto popatrzyłam, poklikałam i mi się znudziło po jednym dniu ... po paru nastepnych żałowałam, ze ta gra powstała, bo każdy mnie zalewał linkiem do swojego konta. Chociaż kumpela inteligentnie podpięła pod inną domenę ten link do klikania w niego i na chcie wmawiała ludziom, że tam są jej zdjęcia xD

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Wysłany: 2007-04-28 03:44

Tak samo rozwijająca i ciekawa jak Ogame. W sumie chyba bardziej wole spotkać sie ze znajomymi i pograć w Maskarade, albo inne RPG.

Nigdy nie kłóć się z debilem...najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później wykończy doświadczeniem...

XD Wysłany: 2007-04-28 06:31

Gra fajna,czekam tolko na nowe modyfikacje :twisted:

aVe

Wysłany: 2007-04-28 09:18

Heh, też tak twierdziłem i byłem wielkim entuzjastą Bite Fighta, ale trwało to góra miesiąc (i tak teraz na to patrzywszy, jestem w szoku, że aż tak długo). To jest naprawdę nudne, bo ile można... (czytaj opis powyżej :wink: ). Zdecydowanie ciekawsze i bardziej rozwijające jest Destination of Heroes, nie ma tam co prawda wampirów i wilkołaków, ale można się bardziej zabawić, bo jest więcej możliwości wykonywanych czynności i jest to, jakby to powiedzieć... bardziej obrazowe :wink:

Ale i tak najlepszą grą internetową jest SNOOKER :twisted:

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

... Wysłany: 2007-04-28 11:29

Jak ktoś gra to zapraszam do mojego clanu Camarilla :P

aVe

Wysłany: 2007-04-28 12:26

[quote:9d4c50d73b]Ale i tak najlepszą grą internetową jest SNOOKER [/quote:9d4c50d73b]

heh, ostatnimi czasy z gier internetowych to tylko szachy KATowałem :D

Nigdy nie kłóć się z debilem...najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później wykończy doświadczeniem...

Wysłany: 2007-04-28 20:18

Wg. mnie gra poprostu do d*py ;P znudzila mi sie po kilku godzinach... ja polecam www.crondor.com :D oraz inne MMORPGY.przeciez fabula to jest cos! gra mechaniczna nie zawsze jest super ekstra hiper swietna tru ale fabula... ah... palce lizac! wcielic sie w inna postac, Tworzyc zycie w innym swiecie :D jesli znajda sie fani tego typu pisania to prosze brdzo, ja nie gryze :D ( no chyba ze poprosisz ) i naprawde chetnie popisze :D na Crondorze znajdziecie mnie jako Triss.

Rozlamuje dusze na pol, jedna polowka krzyczy, druga nie ma juz sil... Ukajam obie, zapada cisza... Wieczna cisza... Slow juz brak, nie... Slow az nadmiar, ale cóż z tego skoro nie mają już sensu...

Wysłany: 2007-04-28 21:10

margott (Bicz)
margott
Piekary Śląskie

Snooker ponad wszystkooo, Zet :)

"Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę"

Wysłany: 2007-04-28 22:26

hehe przy snookerowym wirtualnym stole sporo czasu kiedyś spędzałem, ostatnio jednak wolę mahjonga :D

no pain - no gain

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło