Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

droga zapomnienia.... Strona: last

droga zapomnienia... Wysłany: 2007-04-18 19:28

Nie oglądaj się wstecz...
Zamknij oczy, nie płacz
Ty wiesz ,że ja zmyję z ciebie twój lęk
Ustami namaluję ci nowy świat

Rękami wytoczę ścieżki zapomnienia
W splocie ciał pokaże nowy sens
Wiesz już, że ja nie mam nic do zapamiętania
Moje życie zagarnął dla siebie grzech

Przeklinam tą bezkarną ciszę
I to bezwładne załamanie rąk
Oni? Ich już nie będzie
Bo my po cichu odejdziemy stąd

I otworzą się dla nas nowe światy
Przyjmą na wieczną ścieżkę ukojenia
Będziesz wpatrywać się w gwiazdy
Jak ja nie mając nic do stracenia...

Życiem jednostki nie rządzi żadne seksualne przeznaczenie; na odwrót, erotyzm jednostki wyraża jej ogólną postawę wobec istnienia. — Simone de Beauvoir Wielkim celem życia jest doznanie - aby czuć, że się istnieje, choćby nawet cierpiąc.

Plagiat? Wysłany: 2007-04-18 23:12

O nie bez takich oskarżeń!!!!!!!!!!
Wiersz jest mojego autorstwa...

I nie podszywam się pod nikogo.

A co do tego gdzie co mam umieszczac to jestem tu nowa i za bardzo niewiem jeszcze co i jak...ale dziękuje za wskazówki pozdrawiam

Życiem jednostki nie rządzi żadne seksualne przeznaczenie; na odwrót, erotyzm jednostki wyraża jej ogólną postawę wobec istnienia. — Simone de Beauvoir Wielkim celem życia jest doznanie - aby czuć, że się istnieje, choćby nawet cierpiąc.

???? Wysłany: 2007-04-18 23:23

Hmmm a dlaczego siostrę bliźniaczkę? Czyżby ktoś pisał podobnie do mnie?

oooo Wysłany: 2007-04-19 00:54

Mężczyzna taki kobiecy obrazek???
Ja wstawiłam go ponieważ baaardzo mnie odzwierciedla i ta butelka hehe ale...

Wysłany: 2007-04-19 01:06

Ładny avatar Wietrze Dmuchający, można zapytać skąd go masz???

[quote:6d37c3da5c="Podmuch Wiatru"]Mężczyzna taki kobiecy obrazek???[/quote:6d37c3da5c]
Bo wiesz ja lubię kobiety, a zwłaszcza te anielskie.

[quote:6d37c3da5c="dr Faust"]ale ostatnio w Polsce bliźnięta w modzie[/quote:6d37c3da5c]
Oj nie denerwuj mnie :wink: Wiedz doktorze, że ja za modą staram się nie podążać, i wręcz nawet od niej uciekam.

Wracając do tematu tego offtopu :P to by tego bliźniaczego związku w ogóle nie było, gdyby nie fakt, że nie mam opcji "zmień dane" :evil:
A może nie byłoby nawet ava Wiatru, ale nie chcę nikogo o nic posądzać :wink:

Pozdrawiam i witam na portalu

Z

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2007-04-19 01:12

Ja też lubie kobiety i nie tylko te anielskie:P

No cóż w takim razie pozostało mi poszukać czegoś bardziej odpowiedniego dla mnie...za bardzo byśmy sie mylili

Wysłany: 2007-04-19 01:32

Nie, nie, absolutnie nie szukaj niczego innego.
Skoro ten avatar tak wiernie oddaje Twoją postać, to go pozostaw. Ja i tak jestem obecnie w fazie przeskakiwania z avatara na avatar, więc go zmienię i tak i ostatenie powrócę do mojego pierwotnego :wink: . Prawdę powiedziawszy, zrobiłbym to już jakiś czas temu, ale ten (uwaga ironia) jakże fantastyczny portal, mi na to nie pozwala.

jednak zadam to pytanie z czystej ciekawości: skopiowałaś go ode mnie czy znalazłaś niezależnie? Przyznaj się :wink:

odp Wysłany: 2007-04-19 01:35

No prosze cię ja lubie być niepowtarzalna...
Często przeszukuje sobie neta google grafike bo mam bzika na punkcie obrazków z aniołami. Miałam go na kompie nie kopiowałam. Wybrałam ten obrazek bo jakoś był w pewnien sposób związany ze mną tym co przedstawia...

Wysłany: 2007-04-19 01:48

Ok, to była czysta ciekawość, nie miej mi tego za złe, nie chciałem być wścibski :wink: Pragnąłem jedynie zaspokoić mój głód wiedzy na ten temat.

Co nie zmienia faktu, że ta grafika jest naprawdę genialna :twisted: w każdym razie mi się podoba jak cholera...najwyraźniej zresztą, nie tylko mi :wink:

Wysłany: 2007-04-19 09:15

haha ale sie tu wesolo zrobilo...
toż to komedia przypadków, zaraz pekne ze smiechu , no nie moge przestac sie smiac:lol:
[b:ce7e02acb3]Doktorze[/b:ce7e02acb3]jestes prawie, jak detektyw :P, a komentarze to masz cudowne, plus przeogromny :wink:
Biedny Zecik zostal sklonowany :wink: to prawie tak jakby wypuscic dwie kobiety na ta sama impreze w identycznych ciuchach :lol: :twisted:

"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne

Wysłany: 2007-04-19 09:57

Ależ doktorze, toć przecież mrugnąłem do Ciebie po tym stwierdzeniu, i również chciałem żartobliwie ale zarazem i zaczepnie odpowiedzieć :twisted:
A to, że mnie DupnaPierdolnica wkurzyła, nie oznacza przecież, że źle się będę ustosunkowywał do użytkowników :)

Kiris, ale Ty to już mnie tym porównaniem dobiłaś :P :wink:

Wysłany: 2007-04-19 10:01

Hihi Zecik, no ja bym sie wkurzyla, jakby mi ktos taki numer wycial :wink: :twisted: Grunt to byc niepowtarzalnym, chocby w negatywnym sensie buahaha :twisted:
Dobrze, ze zrobila to kobieta, bo pewnie zlagodzilo to obyczaje i Twoje zdziwienie :wink:

"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne

Wysłany: 2007-04-19 10:05

No ja byłem na początku zszokowany wręcz :P i wielce zbulwersowany jednak szybko mi przeszło :wink:
Co do niepowtarzalności, to się w 100-u %-ach zgadzam i ja się chętnie zrzeknę tego avatara na rzecz Podmuchu Wiatru, ale cóż, na razie nie jest mi to dane, bo cały czas nie mam pewnej opcji :roll:

Wysłany: 2007-04-19 10:08

Teraz to sie temat pewnie zmieni na " Nowe oblicze Zeta" :P :wink:
wiem, zabijesz mnie za to :wink: :twisted:

Wysłany: 2007-04-19 10:23

Hahahahaha, nie no co Ty...

<zabija Kiris> :wink:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło