Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Diary of Dreams. Strona: 2

Re: Diary of Dreams Wysłany: 2009-05-26 11:13 Zmieniony: 2011-08-06 00:48

Vammp (Diabolista)
Vammp
Wszedzie i nigdzie

[quote:c7fea99170="Allanon23"]Mam pytanko:) Nie wiecie gdzie mogę znaleźć jakieś teledyski Diary Of Dreams?:) Na youtube znalazłem, ale raczej są tam przeróbki wykonane przez fanów

I pytanko kolejne.... Industrial, electro słucham od półroku. Wciąż się rozwijam:) I to mnie cieszy:) I ale mam problem Uwielbiam styl Diary Of Dreams, Clan OF Xymox itp. może znacie tego typu inne zespoły?[/quote:c7fea99170]

Nistety pomoc ci nie potrafie, ale zycze powodzenia

Czasami warto uciec od zycia...

Wysłany: 2009-09-16 08:17

Nie chciałbym zobaczyć żadnego mniej lub bardziej gotyckiego teledysku na jakimś kanale muzycznym. Komercja zabija porządną muzykę, jeśli ktoś będzie chciał posłuchać muzyki DoD to posłucha, niezależnie czy będzie czy nie będzie pokazywana w telewizji.

Wysłany: 2009-11-01 12:46

KARzYS (Anciliae)
KARzYS
Ostrów Wielkopolski

mój "pierwszy" amatorski filmik do Diary of Dreams - Babylon

http://www.youtube.com/watch?v=0HIHVPxyrkY

Wysłany: 2010-01-27 13:28

ja Diary of Dreams poznałam stosunkowo niedawno, bo po CP'09 (na ich koncercie niestety nie dane było mi być... może w następnych latach). świetny zespół, co tu dużo pisać...

nie widzę sensu rozważania tego, co by było, gdyby ktoś puścił ich teledyski w komercyjnej, niekontrkulturowej TV... bo to chyba logiczne, że i tak nic takiego się nie wydarzy. :P

jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna.

Wysłany: 2010-02-28 14:33

Diary of Dreams to jedna z moich ulubionych formacji.:) Płytę "Psychoma" uważam po prostu za genialną,a "One of 18 Angels" równie mocno pobudza mnie emocjonalnie. Co tu więcej dodać, bez tego zespołu scena gotycka byłaby uboższa:D

Ein Leben ohne Liebe ist kein Leben.

Wysłany: 2011-08-05 17:50

Mnie również nowa płyta nie podchodzi. Wygląda na to, że okres świetności mają za sobą.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło