Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Pozostawiam bez komentarza , zobaczcie sami. Strona: last

Pozostawiam bez komentarza , zobaczcie sami Wysłany: 2007-04-05 13:58 Zmieniony: 2007-04-05 14:02

LadySavage (Anciliae)
LadySavage
Bytom / Poznan / Saasenheim ( Francja...

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Goci - niektore punkty wywolaly u mnie taki smiech ale co bede gadac sami przeczytajcie

Niebianska Krolowo wszystko mi jedno, Zabierz mnie stad. Jestem umarla dla swiata [ ... ] Tutaj troszcze sie jedynie o martwe ogrody [ ... ] To cena jaka place za dar posiadania marzen [ ... ] Nightwish

Wysłany: 2007-04-05 14:01

sooooooooooo ? 8O

fajne Wysłany: 2007-04-05 14:02

LadySavage (Anciliae)
LadySavage

przeczytales ???? :lol: ta filozofia prawdziwego gota wymiata :d:d np : prawdziwy Got wierzy, że jest już martwy. niektore hasla sa zabujczo smieszne ale z niektorymi przesadzaja :) no ale wejsc na link poczytac i sie posmac mozna

Niebianska Krolowo wszystko mi jedno, Zabierz mnie stad. Jestem umarla dla swiata [ ... ] Tutaj troszcze sie jedynie o martwe ogrody [ ... ] To cena jaka place za dar posiadania marzen [ ... ] Nightwish

Wysłany: 2007-04-05 14:30

wiekszosc "gothow" jest smieszna.. przykre ale prawdziwe.. dorabianie ideologii i pozowanie..
ludzie sie gdzies zatracili i wszystko robia na pokaz.. juz nie sa soba.. poprostu musza sie pokazac.. udaja,ze sa "inni" i wydaje im sie ,ze sa lepsi..
czy tak nie jest???

No niektorzy Wysłany: 2007-04-05 14:43

LadySavage (Anciliae)
LadySavage

No cos w tym jest , ja sie tak ubieram tylko dlatego ze lubie ten styl, ze czuje sie dobrze , ze jestem wieksza czescia mojego ciala w innym swiecie nie koniecznie w swiecie diabla , wampirow itp ale w swiecie legend , rycerzy sredniowiecza. Slowem ubieram sie tak bo tesknie za dawnymi czasami , czarownicami itp

Wysłany: 2007-04-05 14:50

ja tez sie kiedys tak ubieralam,ale mi sie to znudzilo.. nie znaczy to jednak,ze nie jadlam publicznie czy sie nie usmiechalam.. to brednie i wymysly.. no ale coz niestety widuje ludzi,ktorzy tak robia.. /paranoja

Wysłany: 2007-04-05 16:17

Skomentuje... DOSKONAŁEEEEE :D Dawno się tak nie uśmiałem :D

Wysłany: 2007-04-05 17:06

Skomentuje... co ten temat robi w dziale poświęconym [b:4ceb781192]muzyce[/b:4ceb781192]?

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-04-05 18:54

Śmieszne....:) ale przecież to Nonsensopedia:) polska encyklopedia humoru. W sumie jest tu pełno śmiechu a i czasem żenady Komentować? po co? Mogli napisać przecież, że Curie - Skłodowska była facetem:) mnie by to nie uraziło:) raczej rozbawiło w formie żartu...hmmm, a może była?;P

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Udalo mi sie Wysłany: 2007-04-05 19:15

LadySavage (Anciliae)
LadySavage

Widze ze udalo mi sie was rozbawic :d a co to robi w dziale muzyka niewiem nacisnelam dodaj temat i jest nie pisalo do jakiego dzialu

Wysłany: 2007-04-05 19:37

Jak to mówią...Dobry żart tynfa wart...Dobrze, że człowiek potrafi się pośmiać sam z siebie:)...

Wysłany: 2007-04-05 19:39

[quote:10a67c32c4="Semjan"]Jak to mówią...Dobry żart tynfa wart...Dobrze, że człowiek potrafi się pośmiać sam z siebie:)...[/quote:10a67c32c4]

Tak. Trudna sztuka :)
Co do stronki. Przeczytałam, pooglądałam. Niezłe :twisted:

...i kiedy przyjdą dni deszczowe, nauczę się chodzic między kroplami...

nio Wysłany: 2007-04-05 19:46

LadySavage (Anciliae)
LadySavage

Swiete slowa Sejman czasem trzeba umiec sie posmac z samego siebie a nie tylko z innych :)

Wysłany: 2007-04-05 20:22

uh. tym razem się nonsensopedyści zbytnio nie wykazali... stać ich przecież na więcej :twisted:
choc przyznać muszę, że
[quote:b6e09969b2]Prawdziwi goci słuchaja muzyki zwanej przez nich elektro, darkelektro, megadarkelektro, industrialelektro, jednak dla każdego normalnego człowieka brzmi to jak zwykłe techno.[/quote:b6e09969b2]
oraz
[quote:b6e09969b2]Got nie powinien mieć więcej niż jednego litra krwi w organizmie.[/quote:b6e09969b2]
prawie mnie zabiło... :rotfl: [kolejny raz? to już powoli staje się nudne... :twisted: ]

life * is a state * of mind

lyzka Wysłany: 2007-04-05 20:30

LadySavage (Anciliae)
LadySavage

Mnie sie najbardziej podoba zdanie : Goth zabija swoich wrogow czy ofiary metalowa lyzeczka jest jakas ofiara na forum bo cche wyprobowac

Wysłany: 2007-04-06 21:22

ja też mam i się nie chwalę.
Ale ile można na Boga bruździć na młodych a u siebie w oku belki nie widziec, to juz naprawdę nudne się robi. Jak macie jakieś kompleksy to coś z tym róbcie a nie wyręczajcie się innymi...

a swoja drogą ciekawe kto jest naczelnym gothhhem i mówi co jest gothhyckie a co nie jest.

:)

Wysłany: 2007-04-07 13:20

wreszcie wracamy do tematu w Topic-u :)

Wysłany: 2007-04-07 13:46

:D wiesz co wydaje mi się ze z tymi nożycami i rozmieniem czytania to kto inny ma problemy i kto inny jest przewrażliwiony.

:)

Wysłany: 2007-04-07 13:52

[quote:2d01598a10="Amneris"]:D wiesz co wydaje mi się ze z tymi nożycami i rozmieniem czytania to kto inny ma problemy i kto inny jest przewrażliwiony.[/quote:2d01598a10]

bez komentarza 8) na tym kończę tę wymianę :lol:

Wysłany: 2007-04-12 17:28

A to Ci Otto, hehe. Kto by pomyślał, kto by pomyślał :lol: :lol: :lol:

Nie powinno sie mówić Bismarck tylko "Bi smart" :lol: :lol: :lol: :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło