Amorphis w Szczytnie na Hunterfest! Wysłany: 2006-06-10 01:05
Wczoraj potwierdzono udział kolejnej zagranicznej kapeli na zbliżajacym się HunterFest - mowa tutaj o szwedzkiej grupie [b:8c9934bcba]Opeth[/b:8c9934bcba].
Oto lista potwierdzonych dotychczas zespołów: Acid Drinkers
Arakain, Ametria, Amorphis, Batalion D' Amour, Blindead, Born from Pain, Butelka, Carnal, Chainsaw, Chassis, Coma, Corruption, Decapitated, Delight, Farben Lehre, Fear Factory, Frontside, Habakuk, Happysad, Hunter, Hurt, Illusionary World, Lipali, Maroon,
Molly's Gusher, Napalm Death, Nikt, None, Opeth, Orbita Wiru, Orkiestra Dni Naszych, Out Of Control, Power Of Trynity, Proletaryat, Rasta, Sick Of It All, Sjel, Totem, Toxic Bonkers, TSA, Virgin Snatch, Weed, Wu-hae, Ypsylon.
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Wysłany: 2006-06-10 07:47
O rany, Opeth to dla mnie absolutna czołówka, nawet nie marzylam ze w najblizszym czasie przyjadą do Polski, a tu oni będą, a ja ich nie zobaczę :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Wysłany: 2006-06-12 09:36
Wiesz co,a może to i dobrze???
Bo Opeth na festiwalach,to tak jakby było to 50% Opeth,
Tak było np.na Metalmanii,gdzie przez ograniczenia festiwalowe nie mogli pokazaćtego co prezentują sobą gdy grają sami (ew.z jakimś supportem)
Czekajmy więc na Opeth w np. na Stadionie Śląskim :twisted:
Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P
Wysłany: 2006-06-12 09:50
Dzięki Eye, dobrze wiedzieć i jakoś od razu mi się lepiej zrobiło po Twoim komentarzu...:) Może rzeczywiście warto poczekać....
Myślę, że super wypadłby Opeth również na takim niedużym koncercie, widziałam jakis czas temu nagranie koncertu z Wlk. Brytanii na sali na max. 200 osób, klimat był wyczuwalny nawet przez ekran, a do tego jeszcze Mikael dziękował ludziom za to że przyszli :!: :!: :!:
Wysłany: 2006-06-12 10:47
wiem,wiem,
widziałem kawałki...to chyba był koncert dla członków fan clubu czy jakoś tak...
Idealną sprwą by było gdyby były jakieś 3 kapele i w tym Opeth na końcu,bez ograniczenia czasowego...niech zagrają tyle ile chcą i to byłoby genialnym doznaniem,pokazaliby swój cały kunszt.
Ehh te marzenia...
Wysłany: 2006-06-12 10:49
Ja jak patrzę na listę kapel,to się zastanawiam,kiedy to wszystko zagra...
Chyba będzie po 40 min na kapelę...