Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Geneza, znaczenie Waszych nickow/ksywek.. Strona: last

Wysłany: 2007-04-03 17:05

strunka (Bicz)
strunka
Kędzierzyn-Koźle

strunka wzielo sie od tego ze spiewam i gram na gitarze , no i znam takiego jednego Damiana , na którego wolaja struna a ze jest ode mnie starszy z czesto ze mna spiewal kiedys, to ja bylam mala strunka i tak sie logujé :wink:
wlasciwie to ja spiewam gdzie sie tylko da bo kocham to :P :P
pozdrawiam :wink:

Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.

Wysłany: 2007-04-03 18:51

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

fafał - to rafał a że nienawidze swojego imienia to se przybrałem FAFAŁA. I wszyscy sie przystosowali Inneych popierdułek nietoleruje. I robie się nerwowy jak ktoś do mnie pierdoli fafku Fafałeczku ;/ jakiś shit.

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2007-04-06 18:16

[b:3094b38c4c] Rudy[/b:3094b38c4c]- to pomysł mojej przyjaciółki Noone, chociaż od urodzenia mam czarne włosy,
kiedyś, po jakiejś mocno % imprezie kimnąłem się na biurku lekko przytulony do lampki :twisted: i że niby jakaś taka ruda poświata się pojawiła mi we włosach :) no to już tak zostało
a zaznaczam, że moja nowa ksywa to była jedyna rzecz, jaką na drugi dzień pamiętaliśmy :twisted: :twisted: :twisted:

"Nie daj się! Siłę masz by wstać!"

Wysłany: 2007-04-06 22:16

strunka (Bicz)
strunka
Kędzierzyn-Koźle

hehe to kóólasna imprezka byla :twisted: :twisted:
niech zyje dobra pamiec :wink:

Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.

Wysłany: 2007-04-07 07:12

Amneris- księżniczka egipska w "Aidzie" Verdiego.
Tak mi się spodobało, że pryjęłam nick.
A tak w ogóle to zawsze jestem tylko Boromirką (od mojego słodkiego kurczaczka Boromira :oops: )

:)

Wysłany: 2007-04-14 14:00

Kosiarz - stara ksywa, która przywarła do mnie parę lat temu kiedy na poważnie zająłem się grami na konsole. Wielokrotnie wygrywałem turnieje w moim mieście ( w grach min.: Tekken, Burnout, Mortal Combat etc.), niepozostawiając cienia szansy innym.

http://www.basilicaigni.xlx.pl

Wysłany: 2007-05-11 01:02

[color=yellow:5faccb0c93][size=24:5faccb0c93]Pogięło Was czy jak :?: :!: :!: :!: już jest taki temat :!:[/size:5faccb0c93]
[size=12:5faccb0c93]Zanim otworzycie jakiś topic, to rozejrzyjcie się najpierw po forum, dobrze :?: albo skorzystajcie z wyszukiwarki, coby nie szperać po wszystkich forach jak się Wam nie che. Pomyślcie ludzie.

Moderatorzy :!: do dzieła...[/size:5faccb0c93] [/color:5faccb0c93]

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2007-05-11 10:25

no jest, faktycznie ale na obronę założyciela tego tematu i ludzi się w nim wypowiadających chciałabym tylko podkreślić, że tamten jest tak idiotycznie (bez urazy, Ash) zatytułowany, że nie idzie się domyślić jego zawartości :!: :!: :!:

Wysłany: 2007-05-11 14:43

Jak topić off'a to topić :twisted:

KostucH Szkielecki gwoli ścisłosci...bo tak...waze 60kg przy wzroscie 1,87...nie ma wuja by nie zobaczyć...nie poczuć u mnie przez skóre jakieś kosteczki, dziewczyna nawet uznała, że chyba zacznie uczyć sie na mnie anatomi :wink:

TO wszystko. A że jeszcze lubie ostrego death metalowego rżnięcia więc se od death wymyśliłem męski rodzaj no i o to jestem :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2007-05-11 16:28

[quote:5fe8c95e24="Ev"]Słońce, ale gdzie jest taki temat? 8O[/quote:5fe8c95e24]
Też w śmietniku :P

Nie będę wszystkiego podawał na tacy, niech się użytkownicy trochę wysilą, a nie, że idą na łatwiznę :twisted: :wink:
Schwei, już nieco podpowiedział, założycielką jest Ash Wednasday.

Zapraszam do poszukiwań owego forum :P

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2007-05-11 17:45

Tak mi sie widzi, że chodzi o temat odnosnie samych użytkowników ale kto Ci tam będzie gadac o nickach...wole tutaj :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2007-05-11 18:29

temat, o którym mowa nosi tytuł "o co kamam" 8O nie wiem, po jakiemu to i cóż oznacza, ale gadaliśmy tam o nickach :lol:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło