Ankieta dla odważnych;) Wysłany: 2007-03-26 10:52 Zmieniony: 2007-03-26 11:22
1. Twoje imię w realu.
2. Twoja data urodzin numerologicznie: dodana każda cyfra do siebie i sprowadzona ta suma do liczby pojedynczej (np. 22.11. 1954= 2+2+1+1+1+9+5+4=25=2+5=7).
3. Znak Zodiaku.
4. Czym się zajmujesz w realnym świecie? Lub czym chciałbyś się zajmować w przyszłości?
5. Jakie cechy u ludzi cenisz sobie najbardziej?
6. Jakie cechy u ludzi najbardziej Cię denerwują?
7. Jesteś osobą wierzącą, agnostykiem, czy ateistą?
8. Jaki jest Twój typ kobiety / mężczyzny?
9. Co najbardziej Cię denerwuje w naszym kraju?
10. Jaka jest Twoja ulubiona pora roku?
11. Jakie filmy lubisz najbardziej oglądać?
12. Jakie są Twoje ulubione książki?
13. Co sądzisz na temat wegetarianizmu?
14. Jaka jest Twoja ulubiona potrawa?
15. W jaki sposób najlepiej wypoczywasz?
16. Jaki jest Twój największy autorytet?
17. Co lub kogo zabrałbyś ze sobą na bezludną wyspę?
18. Co sądzisz na temat gejów i lesbijek?
19. Jaka jest twoja filozofia życiowa?
20. Co daje Ci wiara / niewiara?
21. Ulubiona postać z książek to...i dlaczego?
22. Ulubiona postać z filmów to...i dlaczego?
23. Ulubiona postać historyczna to...i dlaczego?
24. Ulubiony polityk?
25. Ulubiona postać ze świata sztuki?
26. Jaki film mógłby zdobyć miano filmu twego życia i dlaczego?
27. Dlaczego masz blog na DP, lub gdzie indziej, w jakim celu, po co?
28. Czy masz ochotę zrobić czasem coś bardzo głupiego? I co to miałoby by być?
29. Jaki masz styl ubierania się?
30. Jaki jest Twój ulubiony kolor?
31. Jaki jest twój ulubiony użytkownik DP?
32. Który z użytkowników DP zaintrygował Cię najbardziej i dlaczego?
33. Czy z którymś z użytkowników DP czujesz tzw. pokrewieństwo dusz?
34. Na jakie pytanie na pewno nie udzieliłbyś mi odpowiedzi?
35. Czy podoba Ci się ANONIMOWOŚĆ w Sieci?
36. Czy uważasz, że przyjaźń między kobietą a mężczyzną jest możliwa bez seksu?
37. Co sądzisz na temat kary śmierci?
38. Czym jest dla Ciebie ekologia?
39. Wierzysz w życie po śmierci i opowieści o duchach?
40. Jakie stereotypy denerwują Cię najbardziej?
41. Największy geniusz w dziejach ludzkości to.... wg Ciebie?
42. Czy człowiek wyląduje kiedyś na Marsie?
43. Co sądzisz na temat celibatu księży i zakonnic?
44. Czego najbardziej boisz się w swoim życiu?
45. Czego z biciem serca najbardziej oczekujesz od życia?
46. Czy uczucie z internetu można przenieść do realnego życia?
47. Gdybyś był bogiem przez jeden dzień, co byś zmienił?
48. Czy boisz się starości i śmierci?
49. Co sądzisz o klonowaniu ludzi i zapłodnieniach in vitro?
50. Jakie masz do mnie trudne pytanie
ciekawa jestem waszych odpowiedzi :)
Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać...
Wysłany: 2007-03-26 11:17
sepulturko to sa pytania i jesli ktos na nie odpowie no to fajnie..poznamy sie blizej:) oczywiscie nie musisz na wszystkie odpowiadac:)jesli uwazasz ze ktores pytanie zawadza bardzo o twoja osobista sfere to nie odp :) nigdzie tego nie notuje,::)nie chcialabys sie o nikim dowiedziec czegos takiego?:)
1. Iza
2. 8
3. Koziorożec
4. studnetka Filologii Polskiej ze spec filmoznawstwo->wiele chce np pisac
5. szczerosc, lojalnosc i otwartosc
6. plotkarstwo, zlosliwosc, zadufanie w sobie.
7. ateistka z chrzestem, bierzmowaniem, ktora wezmie slub w kosciele :D
8. blondyn o brazowych oczach, owlosiona klata, umiesniony :)
9. polityka
10.wiosna
11. horrorry, dramaty psychologiczne, komedie
12. wsio co Tolkiena, andre Norton, i jejciu duzo tego:)jestem molem ksiazkowym
13. dobre ale nie dla fanatykow
14. pomidorowa, spaghetti i makaron z sosem pomidorowym
15. spiac i sluchajac muzyki
16. Jacek Zimnik- dj Jaco:)i Tolkien
17. mojego Aniola:)
18. nic. kazdy ma prawo kochac jak i kogo chce:)
19. Byc zawsze soba i nie dac sie pokonac nigdy!!!
20. pewnosc, ze to ode mnie wszystko zalezy
21. Aragorn...takiego mezczyzne kazdy by chcial miec:)
22. Legolas...Oralndo Bloom slodko wyszedl jako elf:)
23. Petrarka...pisal piekne wiersze:)
24. Korwin Mikke
25. Ofelia- jesli chodzi o sztuke, a Rembrant jesli o malarza:)
26. Bruce wszechmogacy:) piekne wyznanie milosci:)
27. ->to pytanie bylo dot Filmweba, ale powiedzmy ze na nie nie odp.
28. Oczywiscie:)mam ochote czasem zrobic konkurs na bekanie :D
29. elegancko-luzny, dosc seksowny :)
30. czarny i zielony :D
31. Alphar i Schwei z Gekonkiem...zreszta lubie kazdego :D
32. Samurai :D jest bardzo ciekawym czlowiekiem:)
33. osobiscie?to z Alphar takl sie czuje, bo mamy duzo wspolnego :)co nie oznacza, ze jestesmy takie same:)
34. czy jestem dziewica :D
35. czasem tak, czasem nie.
36. tak
37. jesli zasluzona to powinna byc
38. ochrona tego co nas otacza:)
39. tak
40. metal-smiec
41. moi rodzice :Dto bylo genialne zeby mnie zrobic:D
42. jesli wypija red bulla?
43. sami wybieraja co chca. tak mowi ich kosciol.
44. samotnosci i upokorzenia
45. spelnienia marzen i poslubienia Aniola
46. tak
47. dalabym ludziom odrobine wiecej wiary w siebie(spuscilabym wode z kibla w niebie na nasz sejm)
48. jak kazdy
49. klonowanie jest glupie, ale zaplodnienia to czesto ratunek dla bezplodnych malzenstw.
50. kto wymyslal te pytania?:D
no to moje:D
Wysłany: 2007-03-26 14:11
zgadzam się z Sepulturką... jeśli ktoś chce czegoś sie dowiedzieć od innych to proponuje przejsc na priva... nie wszysycy musza wszytsko o wszytskich wiedziec... forum jest miejscem publicznym i większośc z nas nie chce się w ten sposób odkrywać...
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Re: Ankieta dla odważnych;) Wysłany: 2007-03-26 14:19
[quote:8bcd73e15d="Ash_Wednesday"]50. Jakie masz do mnie trudne pytanie[/quote:8bcd73e15d]Co było pierwsze? kura czy jajko?
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2007-03-26 14:41
ZłOTE MYśLI CZY KI CHUJ ;/ shit jakis
Nazywam sie fafał i jestem metalowym pijakiem I STYKA :twisted: :twisted: :twisted:
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-03-26 17:35
[quote:50d67b3e4a="SEPULTURKA"]
1.Magda
32. Hexe- bo jest skromna, inteligentna i szanuje się czego nie mogę powiedzieć o 90% lasek z portalu
[/quote:50d67b3e4a]
ta odpowiedz (32) mnie zatkała :oops:
ale widze ze Magdy sie rozumieja
Wysłany: 2007-03-26 18:13
ej no ej... nie mówcie mi takich rzeczy bo orosnę w piórka... a znajdzie sie kilku chetnych którzy mi je powyrywaja a to bedzie bolalo :twisted:
Wysłany: 2007-03-26 18:27
Hehe, wiecie co? Ta "ankieta" przypomina mi bardzo dawne stare czasy, kiedy to w podstawówce zakładało się taki gruby zeszyt pod tytulęm "Złote myśli" i każdy wpisywał się tam, odpowiadając na pytania zadane przez właścicela tegoż brulionu :D A potem się zaklejało tę kartkę w kopercie i otwierało się w następnej klasie, żeby się ponabijać, hihi. Najczęsciej zadawane pytanie" Imię Twojej sympatii" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Re: Ankieta dla odważnych;) Wysłany: 2007-03-26 18:56
[quote:cafbe39168="Ash_Wednesday"]45. Czego z biciem serca najbardziej oczekujesz od życia?[/quote:cafbe39168]
[quote:cafbe39168="Noone"]45. Bolsa w żyłach.[/quote:cafbe39168]
[quote:cafbe39168="Ash_Wednesday"]46. Czy uczucie z internetu można przenieść do realnego życia[/quote:cafbe39168]
[quote:cafbe39168="Noone"]46. Jak znajdzie dżeka do wyjścia. [/quote:cafbe39168]Hahahaha...lepszych odpowiedzi na te pytania znaleźc sie nie dało :lol: :lol: :lol: 8) :twisted: :twisted: :twisted:
Re: Ankieta dla odważnych;) Wysłany: 2007-03-27 00:41
[quote:0ecf882f7d="Ash_Wednesday"]17. Co lub kogo zabrałbyś ze sobą na bezludną wyspę? [/quote:0ecf882f7d]
17. A moge wiecej czy tylko jedną?
[quote:0ecf882f7d="Ash_Wednesday"]18. Co sądzisz na temat gejów i lesbijek? [/quote:0ecf882f7d]
18. A niech ich piekło pochłonie tych wywrotowców - to jakieś szatanistyczne nasienie!!!!
[quote:0ecf882f7d="Ash_Wednesday"]21. Ulubiona postać z książek to...i dlaczego? [/quote:0ecf882f7d]
21. Ten no, jak mu tam, no wiesz ktory...
[quote:0ecf882f7d="Ash_Wednesday"]27. Dlaczego masz blog na DP, lub gdzie indziej, w jakim celu, po co? [/quote:0ecf882f7d]
27. Ja mam blog w Gdansku a nie na Dp - taki 8 piętrowy, mieszkam w nim.
[quote:0ecf882f7d="Ash_Wednesday"]28. Czy masz ochotę zrobić czasem coś bardzo głupiego? I co to miałoby by być? [/quote:0ecf882f7d]
28. Właśnie to robię - wypełniam ankiete - ale za cholere nie wiem po co..
[quote:0ecf882f7d="Ash_Wednesday"]33. Czy z którymś z użytkowników DP czujesz tzw. pokrewieństwo dusz? [/quote:0ecf882f7d]
33. dusz to moze nie... ale z niektorymi to takie pokrewienstwo, ze czuje normalnie pepowine...
[quote:0ecf882f7d="Ash_Wednesday"]36. Czy uważasz, że przyjaźń między kobietą a mężczyzną jest możliwa bez seksu? [/quote:0ecf882f7d]
36. Tak to mają tylko w Erze
[quote:0ecf882f7d="Ash_Wednesday"]38. Czym jest dla Ciebie ekologia? [/quote:0ecf882f7d]
38. Ekologia jest wtedy jak wlewasz w siebie wiecej niz za to płacisz
[quote:0ecf882f7d="Ash_Wednesday"]40. Jakie stereotypy denerwują Cię najbardziej? [/quote:0ecf882f7d]
40. Bardziej mnie denerwuje mono, bo stereo to nawet lubie
[quote:0ecf882f7d="Ash_Wednesday"]43. Co sądzisz na temat celibatu księży i zakonnic? [/quote:0ecf882f7d]
43. W celi batów nie powinno być...
[quote:0ecf882f7d="Ash_Wednesday"]44. Czego najbardziej boisz się w swoim życiu? [/quote:0ecf882f7d]
44. Reakcji po wypełnieniu tej ankiety
[quote:0ecf882f7d="Ash_Wednesday"]45. Czego z biciem serca najbardziej oczekujesz od życia? [/quote:0ecf882f7d]
45. Wytrzymałych bajpasów A mi ten zestaw odp. najbardziej sie podoba :twisted:
Doktorku, masz Ci u mnie nobla za to poczucie humoru :wink: Ja tak nie potrafie :roll:
Wysłany: 2007-03-27 13:10
och kochani...to jest taka ankietka ktorej nie trzeba na powage traktowac:) jak ktos nie chce no to nie odpowiada:) ciesze sie, ze jednak potrafiliscie dobrze sie tymi pytaniami pobawic:) to bardzo dobry sposob:) i zgadzam sie z tym, ze hexe to genialna i mila osoba:)
Wysłany: 2007-03-27 13:47
[quote:2f74afb6b7="Ash_Wednesday"]ciesze sie, ze jednak potrafiliscie dobrze sie tymi pytaniami pobawic:)[/quote:2f74afb6b7]Zatem... :wink:
[size=18:2f74afb6b7][color=red:2f74afb6b7]ENJOY[/color:2f74afb6b7][/size:2f74afb6b7] :twisted: :twisted: :twisted:
Wysłany: 2007-03-27 14:41
[quote:00998d59c6="GAD"][quote:00998d59c6="FAFAL"]ZłOTE MYśLI CZY KI CHUJ ;/ shit jakis
Nazywam sie fafał i jestem metalowym pijakiem I STYKA :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:00998d59c6]
Styka.
Wcześniej mówiłeś , że jesteś degustatorem a nie pijakiem.[/quote:00998d59c6]
chyba sie pozmieniało po metalmani;/ ale sa dobre wieści zdecydowałem, że ogranicze w sposób bardzo spry, spożycie alkoholu. Bo to co mnie spotkało na metalmani to była lekka przesada.!!!!!
A wracajac do tematu, to ja widze, że tu jak w jakimś zeszyciuku nastolatki sie robi ;| fest czad. Ale ja sie niewtrancam Fajnie poczytac takie co poniektóre bez sensowne rzeczy
Wysłany: 2007-03-27 15:32
[quote:c86e49461f="FAFAL"]Bo to co mnie spotkało na metalmani to była lekka przesada.!!!!![/quote:c86e49461f]Czyżbyś sie Fafale przekręcił od nadmiaru stężenia we krwi :wink:
Wysłany: 2007-03-27 16:16
[quote:e5a9ee278f="dr_Faustus"]niebawem jednak bedzie wymiatał w temacie "metroseksualizm" :twisted: Bo nie wiem czy zauważyłeś ale on jakoś tak od rzeczy gada.[/quote:e5a9ee278f]A powiem Ci, że jeszcze nie zauważyłem (bez obrazy Fafale :) )A to z tym metro...to całkiem prawdopodbne :lol: :twisted:
Wysłany: 2007-03-27 18:10
Mnie to tam tita co tam piszeta o jakim mono srono. Poprostu kurwa niewiem nieumie tego wytłumaczyć w racjonalny sposób. Kurwa zaniedługo jeszcz będzie tak, że na zadane pytanie "ulubiony napój", odpowiem - Gówniany syrop owocowy :twisted: normalnie nie umiem tego wytłumaczyć. Nie no cos mi sie popierniczyło po sobocie! Sory ludki sam siebie nieumiem skumac a wam staram sie wytłumaczyć co sie dzieje ;/ Shit jakiś :twisted:
Wysłany: 2007-03-27 21:39
dr_Faustus poklony dla Ciebie za zajebiste odpowiedzi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Rozbroily mnie masakrycznie i niemoge przestac sie smiac 8) :) :D :D
Stary jestes debesciak :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.
Wysłany: 2007-03-27 22:35
Zlinczujá :roll: :twisted: :?:
Ha to siebie niedoceniasz widocznie :P :P :P
pozdrawiam :twisted:
Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.
Wysłany: 2007-03-28 14:39
musiałbym liter gorzoły wypic żeby na to odpowiedziec a że nie pije to nici z odpowiadania na te złote myśli
Wysłany: 2007-03-28 14:44
[quote:5cff41a80f="FAFAL"]musiałbym liter gorzoły wypic żeby na to odpowiedziec[/quote:5cff41a80f]Ale, że Fafał po litrze gorzoły przestaje widziec na oczy zatem nie możliwym staje sie pisanie na klawiaturze 8)