Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Festung Breslau Blitzkrieg An Posen. Strona: 3

Artykuł: Festung Breslau Blitzkrieg An Posen

Wysłany: 2007-04-01 14:37

a ja sie ciesze,ze mojego dziubka Carmen zobaczylam :D

Wysłany: 2007-04-01 15:09

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

A mi się właśnie przypomniało, że wczoraj obiecałam Ryhowi, że zwrócę uwagę na wystrój sali i... zapomniałam!! Ups... :oops:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-04-01 19:52

Inyaloome (Bicz)
Inyaloome
Poznań / moje

Dla mnie bomba! ];-D

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Wysłany: 2007-04-01 23:13

kilka fotek z imprezy w moje galeriiiiiiiiii 8)

zapraszam :twisted:

Wysłany: 2007-04-02 07:46

dziękujemy za tak liczne (grubo ponad 200 osób) przybycie i doskonałą zabawę niezależnie od aktualnie serwowanego gatunku muzyki :)

jak rozumiem, taka formuła spodobała się Wam (wyraźnie oddzielone konkretne godzinne sety tematyczne zahaczające prawie wszystkie nasze ulubione gatunki muzyczne) i możemy tę formułę zachować? :D

specjalne podziękowania dla naszych gości z Wrocławia!

Wysłany: 2007-04-02 07:52

Taka formuła BARDZO mi odpowiada, a jak mogę przypuszczać, innym również. Specjalne podziękowania za 'oldskule', Attacku :D A i nasz jubilat pojechał przedwczoraj naprawdę wirtuozersko (jeszcze raz przepraszam za zakłócanie spokoju pracy próbą wydobycia mojej torebki). Panowie, to było COŚ :!: Plus bardzo, bardzo sympatyczny wstęp Kalosza 8)

Wysłany: 2007-04-06 21:50

yeap! impra jak zawsze zakwasowa (w moich nogach). Było co szaleć na parkiecie, oj było. A damie której spodobała się pantomima.... nie ma za co ^^

nie liczą się dni... tylko noce

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło