Wysłany: 2007-06-10 18:47
[quote:de4e55065a="zet"]Społeczność tej planety jest na tyle mroczna, że aż nie widać ich na liście, to pewnie dlatego.
Druga sprawa, za mało elektroniki tam gra przecież, to gdzie Ci trugoci będą się poniewierać po jakichś niegodnych ich festiwalach :twisted:[/quote:de4e55065a]
Teraz to jebne barana Zet <hahaha> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Wysłany: 2007-06-11 17:17
[quote:dffa4d8516="Ev"](...)
Caaaałą drogę będziemy słuchać "bitów"(...)[/quote:dffa4d8516]
Rozumiem, że zamierzamy jechać w rytmie Fear Factory, to o.k. :twisted:
P.s. Jak to nie jeździmy na Castla? ja sobie wypraszam 8)
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Wysłany: 2007-06-12 20:47
Ciekawa jestem jak bedzie wyglądała mała scena HF ... Jeżeli dokładnie tak jak w tamtym roku to kupie sobie stopery :P
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Wysłany: 2007-06-13 07:43
[quote:0bb94d0b78="Ev"]A w ogóle mała scena będzie? :P[/quote:0bb94d0b78]
Mama wielką nadzieję, że jej nie bedzie :roll:
Tragicznie wspominam małą scene 2006. O 10 rano tak dawali czadu, że za cholere nie można było się wyspac :evil: Nawet porozmawiac nie można było. Sama dobrze pamiętasz Ev :P A nie wspomnę o pijanym panu z Ametrii o 4 nad ranem ... Ewentualnie mogli by grać, ale naprawdę cieszej :P
Wysłany: 2007-06-13 11:07
[quote:ea7227db64="Ev"]
A małej sceny raczej nie będzie :P[/quote:ea7227db64]
Jeśli Twoje wieści są prawdziwe to mnie bardzo cieszą 8)
Wysłany: 2007-06-18 11:18
[quote:78ac34e3ba="Ev"]Jest potwierdznie na stronie Sepultury:
07/07 HUNTER FEST, Szczytno, POLAND, HEADLINER :mrgreen:
Yeah :D Zaczynam odliczać dni :wink: :D[/quote:78ac34e3ba]
No nie moge uwierzyć :P Sprawidziłam i rzeczywiście Sepultura jest potwierdzona :D
Ale czad :twisted:
Bilety i karnety festiwalowe możecie nabyć także w dobrych sklepach muzycznych:
- AGATON Szczytno, ul. Polska 47A
- ALL Katowice, ul. Mickiewicza 14
- SHORTCUT Wrocław, ul. Grabiszyńska 56
- METAL SHOP Kraków, ul. Długa 17
- MUSIC SHOP Kraków, ul. Grodzka 50
Wysłany: 2007-06-18 12:57
Drogi dr_Faustus'ie Mayhem pomylić z gaciami to oczywiście masakra :P :lol: Prawdopodobnie sprzedawcy koń na ucho nadepnął :P Może dostał z płetwy wieloryba... dalej nie wnikam :P
Na oficjalnej stronie HF podali "dobre sklepy muzyczne", gdzie można zakupić bilety/karnety na festiwal, więc podałam tę informacje do DP.
Wysłany: 2007-06-18 16:01
Dr_Faustus'ie HunterFest jest raz w roku i mógłbyś zostac do niedzieli :twisted: :P
Mały offtop: Ev Ty pizdencjo garbata :P Pety wyrzuciłam przez okno, ponieważ rzucałam palenie i to było kiedy wracaliśmy z HF :roll: A na stacje to Wy specjalnie jechaliście po pety, bo ja już nie paliłam:P Więc nie świruj :P
Do Szczytna dojedziemy zapewne koło 15stej No chyba, że ja będe prowadzić to wtedy będziemy koło 17stej :P
Wysłany: 2007-06-18 17:10
No, a jak ja będę prowadzić, to pewnie dotrzemy w niedzielę wieczorem :wink:
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Wysłany: 2007-06-18 18:22
Więc tak :
Ev moja droga wolę Twojego disla niż Krugera "żelazko" z silnikiem 0,8 :roll: Kierowca bombowca to z Ciebie jest konkretny :lol: Tylko błagam nie jedź po rowach, jak to było ostatnio :P <hahaha>
Dalej :arrow: Nie kłócę się, tylko zawsze dre morde i wygląda to na jakieś sapanie :lol: Przecież wiesz, że mam donośny głos :P
Dottore My to raczej bez przygód nie dojedziemy :P Ev zawsze coś wywinie :lol:
Wysłany: 2007-06-18 18:41
A ja jestem ze Szczytna więc na HunterFest daleko nie mam :D . Jakby jakaś fajna laska nie miała gdzie przenocować to chętnie pomogę :twisted: hehe
I'm One with the Force
Wysłany: 2007-06-18 18:44
[quote:48258a79fe="Ev"] A i oznajmiam, że w tym roku mniej jem, a więcej piję :twisted: Ja muszę się odstresować :twisted:
A tak btw. to na koncercie Hunter'a idziemy na piwo, nie :P Ile razy można ich oglądać :P :lol: :wink:[/quote:48258a79fe]
Jestem za :lol: :P
A pifko jak najbardziej wskazane, ale po koncercie Hunter'a :twisted:
Wysłany: 2007-06-18 18:53
Trasa 2006 wyglądała tak :
Janówiec (nasza stacja:P)
Żnin
Pakość
Inowrocław
Toruń (obwodnica)
Kowalewo Pomorskie
Brodnica
Lidzbark
Działdowo
Nidzica
Szczytno.
Puchacz, czy tym roku jedziemy taką samą trasą ?
Wysłany: 2007-06-18 18:59
[quote:c0f42983f2="Ev"] A i oznajmiam, że nie będzie wylegiwania się w namiocie do godziny południowych :P
Myslę, że pobudka o 8.00rano, szybka gimnastyka (poranny jogging do Toi-Toi :wink: ), następnie śniadanko i zaczynamy dzień :twisted: [/quote:c0f42983f2]
Ty chyba ocipiałaś Eve 8O :P Ja tam wstaje o 10tej :P
Wysłany: 2007-06-18 19:56
[quote:07572acb7f="Ev"]Ha, wiedziałam, że się na to złapiesz :twisted: Ty wstajesz jak wstaniesz, bo jak się Cię budzi za wcześnie to marudzisz i kwalifikujesz się jako ofiara morderstwa :P :wink:[/quote:07572acb7f]
Ale zajebałas :lol: :D :P
Dobra teraz poważnie :P Gdzie się rozbijamy na polu namiotowym :?: Tak jak w tamtym roku to całkiem dobra opcja była, bo blisko prysznicy :wink: Ale ja to bym chciała blisko pod prysznic i do WCtów :lol: :wink:
Wysłany: 2007-06-18 22:03
[quote:24c920664a="Ev"] Chyba tak, bo najkrótsza była, nie? :wink: Co prawda od Brodnicy do Lidzbarku (Lidzbarka 8O ) była masakra, ale generalnie trasa raczej przyjemna :wink:
No dobra, masakra to była od Ina do Torunia :roll: Czyli w sumie tylko dwa takie głupie odcinki :wink:[/quote:24c920664a]
Wiesz pierwsza to była nasza trasa do Szczytna, więc troche zakręceni bylismy, ale i tak daliśmy rade. Więc teraz z zamknietymi oczami dojedziemy :P :P
Wysłany: 2007-06-19 11:22
[quote:c22fc90a39="Ev"]No nie wiem czy dojedziemy gdziekolwiek jak zamknę oczy :lol: :wink:
btw. w sobotę Was nawiedzę, to omówimy szczegóły, bo potem nie będzie okazji, ponieważ mam 4lipca obronę pracy :wink:[/quote:c22fc90a39]
Dojedziemy nie bój żaby Ev :lol: :P :wink:
btw. Ev jutro wyjeżdżam w delegacje i wracam w sobote wieczorem,także przy pifku obgadamy sprawy związane z HunterFestem :wink:
Do zobaczenia 8)
Wysłany: 2007-06-19 15:38
[quote:90fbc98d18="dr_Faustus"][quote:90fbc98d18="PrinceXizor"]A ja jestem ze Szczytna więc na HunterFest daleko nie mam :D . Jakby jakaś fajna laska nie miała gdzie przenocować to chętnie pomogę :twisted: hehe[/quote:90fbc98d18]
Najpierw pomóż sobie... :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:90fbc98d18]
To może ja się skuszę :twisted: W końcu fajny lachon ze mnie, co nie, Doktór? :roll: :D
Wysłany: 2007-06-19 16:04
[quote:feec53675d="kontragekon"][quote:feec53675d="dr_Faustus"][quote:feec53675d="PrinceXizor"]A ja jestem ze Szczytna więc na HunterFest daleko nie mam :D . Jakby jakaś fajna laska nie miała gdzie przenocować to chętnie pomogę :twisted: hehe[/quote:feec53675d]
Najpierw pomóż sobie... :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:feec53675d]
To może ja się skuszę :twisted: W końcu fajny lachon ze mnie, co nie, Doktór? :roll: :D[/quote:feec53675d]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oj ubawiłem się tym postem !
żeby nie była offa...haha...Mnie nie będzie na imprezie 8)
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Wysłany: 2007-06-19 16:12
[quote:5a1bbb79b1="Semjan"]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oj ubawiłem się tym postem ![/quote:5a1bbb79b1]
Powątpiewasz w fajność mojego lachoństwa? :cry: