Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

wiosna.. wiosna.. ach to Ty:D. Strona: 7

Wysłany: 2008-05-15 11:27

To wybieramy się gdzieś w końcu? 8) Wiosna pełną gębą! trzeba korzystać :D

Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.

Wysłany: 2008-05-18 14:27

[quote:44915d3306="Narea"]he, he, co powiesz na początek czerwca na spozywanie napojów wyskokowych nad Wartą? 8)[/quote:44915d3306]

Podpisuję się obydwiema rękami 8)

Wysłany: 2008-05-18 18:03

Sueperaśnie 8) Może jest jeszcze ktoś chętny? Zgłaszać się! :D

Wysłany: 2008-05-18 18:21

To ja nieśmiało podnoszę łapkę :wink:

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wysłany: 2008-05-19 10:04

A jeśli? :twisted:

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wysłany: 2008-05-25 11:12

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Wiosna - współczujemy alergikom ( nie wiem, na co jestem uczulona, ale mam b. łagodny przebieg reakcji alergicznych )

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2008-05-25 14:02

[quote:6412900d6b="Wampgirl"]nie wiem, na co jestem uczulona[/quote:6412900d6b]

Może warto by się dowiedzieć żeby zapobiec ewentualnym powikłaniom/rozwojowi alergii?

Wysłany: 2008-05-25 15:24

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

[quote:9d96aef92e="Kirie"][quote:9d96aef92e="Wampgirl"]nie wiem, na co jestem uczulona[/quote:9d96aef92e]

Może warto by się dowiedzieć żeby zapobiec ewentualnym powikłaniom/rozwojowi alergii? [/quote:9d96aef92e]
Nie utrudnia mi to życia, a lekarzy mam powyżej uszu. Niestety skazana jestem na kontakt z nimi pewnie jeszcze przez długi czas. Jak człowiek raz pójdzie, to mu kilka nowych dolegliwości wyszukają
Co do wiosny - przy obecnej pogodzie nawet się jej nie czuje. Ciekawe, czy w górach jest śnieg? Jutro wyjeżdżam do Bukowiny tatrzańskiej i mam nadzieję, że nie zepsuję sobie gardełka do reszty.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2008-05-30 21:14

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

[quote:545e7cada4="Narea"]Ech, nie martw się jeśli chodzi o alergię... Narazie jest chłodno i deszczyk zmywa niedobre pylki :twisted: A w górach chyba powinien być śnieg... Jeśli nawet tylko na odpowiedniej wyskości to jednak... :wink:[/quote:545e7cada4]
Powinien być śnieg - faktycznie w drodze nad morskie oko zdarzyło się w cieniu napotkać trochę śniegu. Mimo wszystko porządnie przypaliło mi ręce i ramiona. Szczypie. Magia gór - nigdy nie wiesz co cię spotka :lol:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło