D'Archangel + Mordfabrik - impreza Wysłany: 2007-03-04 21:28
Nie będę się rozpisywać - impreza pierwsza klasa!
Koncert pomimo małych zgrzytów technicznych świetny. Impreza rewelacyjna, bardzo spójna muzycznie, od 20.30 do 3 rano nie poleciał żaden słabszy kawałek. Moje nogi będą wspominać parkiet jeszcze przez parę ładnych dni, nawet na chwilę nie chciało się zchodzić. Klimat bardzo sympatyczny - głównie za sprawą bardzo kontaktowych dj'ów.
Z czystym sumieniem mogę napisać, że nie pamiętam lepszej imprezy elektro.
Na pewno warto byłoby zaprosić całą brygadę (zespół + dj) na gościnne występy do Poznania...
Wysłany: 2007-03-04 22:11
Z tego co słyszałam to ponoć jest tak, że D'archangel wypada lepiej wszędzie oprócz Wrocławia. Ja niestety nie miałam okazji być na tym weekendzie we Wrocu, bo bylam tydzień wczesniej, gdzie wylądowałam na zlocie fanów Rammstein'a :wink: No cóz może jeszcze kiedyś sie załapię na Mordfabrik bo widzę, że ciekawa sprawa :D
Wysłany: 2007-03-04 22:41
Ekipa Mordfabik jest niesamowita i ja chce ich koniecznie w Poznaniu!
Szczególne pozdr dla Cute za występ w czasie Military Fashion Show :D
Wysłany: 2007-03-04 22:52
Kurde no w moim przypadku szkoda, że Wrocław tak daleko i nie ma opcji jeździć tam zbyt często Kasa, kasa, kasa
Wysłany: 2007-03-07 01:31
Moje i Ruczaja zdjęcia z imprezy:
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&od_nr_str=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=1690
Wysłany: 2007-03-15 23:03
Impreaz niezła, niestety zespół kazał na siebie czekać chyba z 1,5 godziny a przed wystempem DJ trochę przynudzał. Potem koncert i dalsza część imprezy była na fajnym poziome. Na następnej edycji też pewnie się pojawie (:
"Nie słuchaj swego serca - ono łaknie twojej krwi!" S. J. Lec
Wysłany: 2007-03-19 17:16
[quote:6d01df2f5e="RuczajDJ"]Ale przed "wystempem" byly tez teledyski i koncertowe DVD VNV Nation, nie? A nie pamietam kto wtedy gral.[/quote:6d01df2f5e]
Tak, przed wystĘpem leciało DVD VNV-Nation, które po prostu nie przypadło mi do gustu (z tym przynudzaniem to trochę się zagalopowałem ) i jest to moja subiektywna ocena do której chyba mam prawo. :]
Nie mam zamiaru czepiać się, tylko opisałem swoje odczucia z imprezy.
Oczywiście organizatorom jak i zespołowi należą się wielkie podziękowania. :D
Pozdr. :twisted:
"Nie słuchaj swego serca - ono łaknie twojej krwi!" S. J. Lec