Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Type'O'Negative Party - Wrocław. Strona: last

Artykuł: Type'O'Negative Party - Wrocław

Type'O'Negative Party - Wrocław Wysłany: 2007-02-22 03:20

No Panie Dzikusie, zapowiada sie niezła jazda znając Pana :twisted: Dziewczyna mnie naciska by sie cóś na ten waszci konkurs nauczyć żeby płyte wygrać ale znając mój zapał to raczej nihil z tego będzie 8) Jeszcze jak przyjdą inne ziomki z kłodzkiej ekipy to juz w ogóle będzie jazda bez trzymanki :lol:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2007-02-22 03:23

Na ziomki z Kłodzka nie liczę, prędzej na Poznań i Wrocław W każdym razie szykuję ładną jazdę - jedyne co mi do szczęścia będzie potrzebne - to frekwencja.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. (A. Einstein)

Wysłany: 2007-02-22 03:28

Myślisz, że z Poznania ktoś sie skusi :wink: :?: Fajnie by było jakby jacyś poznańscy fanatycy tajpów z DP wbili sie na ta impreze, w szczególnosci ktoś znajomy z DP :roll: A czemu na ziomków z kłodzka nie liczysz :?: sa nad to leniwi by dojśc na ten czas do wagona :?: Nie to nie, ich strata. Nie moge sie doczekac tych projekcji jajcowych dvd co mi opowiadałes :lol:

Wysłany: 2007-02-22 03:30

Bo wiem że kumpel z Poznania będzie i reklamuje imprezę wśród Poznaniaków. A na Kłodzko raz liczyłem i mi to wystarczy.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. (A. Einstein)

Wysłany: 2007-02-22 03:34

[quote:fe0a2e950d="dziki"]i reklamuje imprezę wśród Poznaniaków.[/quote:fe0a2e950d]Ło, to fajowo. A nóż widelec, a łyżka i ktoś znajomy sie zjawi z Poznaniaków 8) Mam nadzieje, ze ściągnie kogoś znajomego z DP. Fakt faktem, że 23 przyjedzie do mnie pierwsza delegacja ale jakby ktoś wcześniej przyjechał to też by było calkiem najs :wink:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło