Koszuki z własnym nadrukiem Wysłany: 2007-02-13 18:08
Długo myslałem gdzie ten temat wcisnąc i uznałem że tu gdyz tu widze o stroju sie gada Jak bedzie trzeba to przeniesieta go gdzie uważacie za stosowne.
O co mi biega??
A biega o to czy ktoś z was juz kiedyś robił Koszulke z własnym nadrukiem jakaś koszulka czy bluza niestandardowa z własną inwencją.
Planuje taka sobie zrobic dlatego postanowiłem założyc taki temat gdyż może znacie jakieś miejsca gdzie takie rzeczy sie robi a jesli ktos robił juz coś takiego to może poleci takowe miejsce z powodu prostego Bo mu roboty niespaprali.
A może znacie jakies inne sposoby na zrobienie własnej koszulki z nadrukiem.
W necie jest od cholery stron i firm gdzie robią takie rzeczy ale wiecie jak to może byc Zawsze moge sie zawieśc albo cos może nieisc po mojej myśli A wam to sie mysle da zaufac :D
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-02-13 18:22
Bardzo dobry pomysł z tymi koszulkami DP bardzooooo POLAC MU BO ZASłUGUJE !!!!!!!!!!!!!
a tak wracając do tematu to jak cos bedziesz wiedział to daj znac Z góry dzieki!!!
Wysłany: 2007-02-14 11:21
cos chyba nikt tym niejest zainteresowany ;/ Chodź ja uważam że to fenomenalny pomysł :D
Koszulki Wysłany: 2007-02-14 11:51
Hej. Koszulki takie sa juz zamowione - niedlugo pojawia sie w naszym nowym sklepie internetowym. To miala byc niespodzianka Wkrotce szczegóły.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Re: Koszulki Wysłany: 2007-02-14 11:54
[quote:167e7c4d3f="amorphous"]Hej. Koszulki takie sa juz zamowione - niedlugo pojawia sie w naszym nowym sklepie internetowym. To miala byc niespodzianka Wkrotce szczegóły.[/quote:167e7c4d3f]
No to szefie elegansko A przed metalmanią będą juz czy niebardzo :P
Wysłany: 2007-02-14 11:57
heheheehehe wazne że szefo pomyslał wczesniej Szefy mają od tego głowe żeby myslec za wszystkich i robic niespodzianki hehehehee wiec nerevarine nic straconego ale i tak potrzebuje jedna koszulke ze swoim projektem :P
Koszulki Wysłany: 2007-02-14 12:07
Mam nadzieje ze juz w przyszlym tygodniu. Sprawa koszulkowa sie juz dlugo ciągnie...
Life is complex: it has both real and imaginary components
Re: Koszulki Wysłany: 2007-02-14 12:11
[quote:7a75188ca5="amorphous"]Hej. Koszulki takie sa juz zamowione - niedlugo pojawia sie w naszym nowym sklepie internetowym. To miala byc niespodzianka Wkrotce szczegóły.[/quote:7a75188ca5]
:D Kuba? a damskie będą sexy :twisted: czy jakieś rozwlekłe t-shirty ;P
Żartuję oczywiście, nawet xxxl jest super jeśli to DP ;P
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!
Wysłany: 2007-02-14 12:24
no do allegro już pisałem o koszulke Na odpowiedź czekam a jak niewyjdzie to bedzie cza z szefem pogadac:P hehehe mysle że do metalmani mi sie uda wszystko pozałatwiac;]
Wysłany: 2007-03-05 17:32
Jak tam koszulki Dark Planet Będą to czy niebardzo ;> :P bo bym se już zamówił :D
Wysłany: 2007-03-05 18:50
Jeśli chodzi o koszulki z włąsnym nadrukiem to ja robiłem swego czasu i w sumie robie nadal tyle tylko ze robie w ilości sztuk jedna lub dwie nie więcej i wzorów nie powtarzam jeśli ktoś sobie jakiś zastrzerze.
Ale juz od jakiegoś czasu mi sie nie chce i tylko robie dla siebie :P
We must...
Wysłany: 2007-03-05 19:10
Fafał, jest taki specjalny papier do drukarek, chyba się nazywa roll-on, czy coś takiego, tworzysz na kompie wzór, drukujesz, naprasowujesz na bluzkę. Coś takiego czytałam gdzieś w necie kiedyś. Możesz poszukać pod tym kątem czegoś.
"Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę"
Wysłany: 2007-03-05 20:01
Ale z papierem do nadruku to jest lipa bo wychodzi zwykłą prasowanka a to sie odrywa po jakimś czasie dlatego najleszpy jest sitodruk albo farba
We must...
Wysłany: 2007-03-07 14:46
[quote:bb5766de5c="Frozen14"]Ale z papierem do nadruku to jest lipa bo wychodzi zwykłą prasowanka a to sie odrywa po jakimś czasie dlatego najleszpy jest sitodruk albo farba[/quote:bb5766de5c]
a jak ty to robiłeś W domu czy w jakimś studiu ???
Wysłany: 2007-07-29 08:40
co z tymi koszulkami DARK PLANET?? cekom i cekom i docekać sie nie umie. :twisted: cza gdzieś zainterweniować żeby sie uwineli z tym nadrukiem? Jak tak to ja wytłumacze to bardzo szybko :P
Wysłany: 2007-08-02 18:24
Spokojnie. Plan stworzenia koszulek DP jest realizowany. Problem leży w odnalezieniu odpowiedniego producenta by ich cena nie była wyssana z palca i by ich jakość była dobra.
Cierpliwości
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2007-08-02 21:37
[quote:3ccaa0c91a="th"]Spokojnie. Plan stworzenia koszulek DP jest realizowany. Problem leży w odnalezieniu odpowiedniego producenta by ich cena nie była wyssana z palca i by ich jakość była dobra.
Cierpliwości [/quote:3ccaa0c91a]
trocheu siedzeu w branży
dajcie wytyczne - ile kolorow, ile sztuk... ma sie znajomości tu i ówdzie... popytam
I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it
Wysłany: 2007-11-29 17:31
moja przyujaciolka sama sobie robi 'drukowane' koszulki. kupuje t-shirty, kupuje farby do malowania na materiale i robi prezenty rodzince. albon zamalowuje plamy na bluzeczkach. kiedys tez sie w to z nia bawilam. :)
Wysłany: 2007-12-25 10:13
A o koszulkach dark planet dalej ani widu ani słychu
Prędzej zapije sie na śmierć niż coś o nich bedzie znów słychać