http://m-c-p.prv.pl/ - śmiać się czy płakać? Wysłany: 2007-02-08 15:11
Dziś czytając klubowe forum na epulsie, natknęłam się na stronę, wg której m.in Avril Lavigne, The Rasmus, Evanescence i Michael Jackson są satanistami :lol: Jej adres to: http://m-c-p.prv.pl/
Czytając to, co chwilę wybuchałam głośnym, niepohamowanym śmiechem. Autorzy tej strony są naprawdę zabawni.Nie mogłam się powstrzymać i przytoczę Wam najzabawniejsze fragmenty z tejże strony:
:arrow: "Nirvana- Lider K. Cobain (†27) został opętany przez szatana, następnie popełnił samobójstwo."
:arrow: "Wilki - nazwa zespołu nawiązuje do baśniowych wilkołaków - satanistycznych bestii."
:arrow: "Najczęściej tzw. "METALOWCY" ubierają się na czarno, czasami można spostrzedz, iż posiadają oni różnego rodzaju łańcuchy, służą one najprawdopodobniej jako narzędzie zbroni"
:arrow: "Żyletki są najczęściej urzywanym narzędziem przez szatanistów praktykujących tzw. "okultycyzm"
:arrow: "Należy kategorycznie zabronić swojemu dziecku spotykania się z ludźmi ubranymi na czarno (są to tzw. "szataniści")"
To i wiele więcej na http://m-c-p.prv.pl/. :lol:
Z tego wynika, że ja, mimo, iż nie chodzę na czarne msze i podczas nich nie składam krwawej ofiary ku czci Szatana, jestem satanistką, bo noszę łańcuchy, ubieram się na czarno, słucham metalu, a w mojej szufladzie można znaleźć żyletkę. :lol:
ps. Fragmenty zostały umieszczone na forum metodą "kopiuj-wklej", z czego można wywnioskować, że na stronie aż się roi od błędów ortograficznych.
Wysłany: 2007-02-08 15:16
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAA OCZYWIśCIE
:lol: :lol: :lol: :lol: nawet tej strony niewłanczam bo to bez sensu ale ubawu dostarczono mi teraz co nie miara :D
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-02-08 15:23
Widzialem, posmialem, nie wziałem na powaznie. Nie pierwsza to taka strona.
To nie moje są słowa, to legenda ludowa.
Wysłany: 2007-02-08 15:35
:D Proponuje post przenieść do Mhhrrrroocznego humoru :D
//A dlaczego wśród zakazanych stron nie ma DP? Cóż za dyskryminacja...
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2007-02-08 15:44
[quote:5ce87536a7="th"]:D Proponuje post przenieść do Mhhrrrroocznego humoru :D
//A dlaczego wśród zakazanych stron nie ma DP? Cóż za dyskryminacja...[/quote:5ce87536a7]
Dobry pomysł Szkoda, że nie zrobiłam tego od razu :P A DP pewnie była tak mroczna, że bali się umieścić ją na tej liście, aby nie zostać opętanymi przez szatana :lol:
Zastanawiam się jeszcze, czemu na liście "Satanistycznych zespołów" nie umieścili Tokio Hotel. Przecież oni są tacy mroooochni, jak można ich tam nie umieścić? Przecież to skandal :lol: :P haha
Wysłany: 2007-02-08 15:46
[i:a38b371aff]Niekiedy można spostrzedz, że tzw. metalowcy kryją się przed światłem słonecznym, nie jest to jeszcze naukowo potwierdzone gdyż trwają badania nad wpływem promieni słonecznych na metalowców.[/i:a38b371aff]
hahahahaha... a ja uwielbiam slonce i co teraz... nie jestem truu :lol: :lol: :lol:
droga Margot moja rodzina to tez satanisci sami... wiec mamy podobne "Straszne" "szatanistyczne" korzenie :D
buuhahahaha...
co to za deb... to napisali??
ps:
moja mama ma ubaw... musialam ja uswiadomic kim jest... tate tez musze kurde on AC/DC uwielbia... biedny opetany...
si vis amari, ama
Wysłany: 2007-02-08 15:57
Widzę, że nie tylko ja mam satanistyczne korzenie :P U mnie nawet dziadek jest satanistą, bo ma dużą kolekcję żyletek do golenia :P
:arrow: "Jeżeli odnaleźliście państwo taką żyletkę w ekwipunku swojej pociechy, to niemalże w stu procentach oznacza to, iż dziecko praktykuje tzw. "okultycyzm".
Wow, nie wiedziałam, że praktykuję akultycyzm. To niedopuszczalne, aby się dowiedziała o tym dopiero teraz, jak rzekomo praktykuję go od 4 lat :lol:
Znacie podobne strony? Dobrze jest się czasem pośmiać z bezgranicznej głupoty innych, prawda? :lol:
Mam pomysł. Podawajcie adresy podobnych stron i urządzimy wybory "Idiota roku 2007" :P Ktoś jest za? :P
Wysłany: 2007-02-08 16:20
Ja mam w sumie na osiedlu jednego gościa, który pasuje do opisu. Chodzi na czarno i nawet ma wielki krzyż na łańcuchu. I do tego w takich śmiesznych długich sukniach z guziczkami na całej długości można go często zauważyć ;D
Fuck you dude!
Wysłany: 2007-02-08 16:33
eee stare to :wink: od lat krazy po sieci
temat topicu mnie wystraszyl bo juz sie balem ze ktos to wzial na powaznie, a takie cos to by sie kwalifikowalo do leczenia (choroba pt: brak dystansu i poczucia humoru :wink: ) ale cale szczescie tak nie bylo :wink:
-----------------
Chimaira-Crawl
united we stand divided we fall
Wysłany: 2007-02-08 16:40
Właśnie, strach się bać, bo on podobno msze nawet odprawia w pobliskim kościele... i to cyklicznie ;D W sumie ta stronka poprawiła mi apetyt, bo się tak uśmiałem, że zgłodniałem :D
Fuck you dude!
Wysłany: 2007-02-08 16:43
[quote:1d38d95c68="uzekamanzi"]Ja mam w sumie na osiedlu jednego gościa, który pasuje do opisu. Chodzi na czarno i nawet ma wielki krzyż na łańcuchu. I do tego w takich śmiesznych długich sukniach z guziczkami na całej długości można go często zauważyć ;D[/quote:1d38d95c68]
Tak tak! Ci są najgorsi - zdecydowanie trzeba na nich uważać. a niektórzy mówią nawet, że odprawiają dziwne rytuały i piją krew... 8O
Wysłany: 2007-02-08 17:03
Ja jestem najgorszą satanistką w szkole. :twisted: Przypinam do spodni łańcuch, idę do szkoły i tylko czyham na kolejną ofiarę, aby ją tym łańcuchem udusić, po czym idę na czarną mszę i składam ją/jego w ofierze ku czci Szatana. :twisted: A jak wrócę, to pożyczam od kochanego dziadziusia-satanisty żyletkę do golenia, (swojej już nie mam, bo bawiłam się w połykacza żyletek), idę szukać kota sąsiadki (bo swojego dawno złożyłam w ofierze), odcinam temu kotu ogon i piję jego krew :twisted: :lol:
Kolejny raz przekonuję się, że ludzka głupota nie zna granic Ale jak to mówi moja koleżanka- są ludzie i parapety. :P
Wysłany: 2007-02-08 17:09
ja wymiękłem po srugim akapicie :D :D
i już dzisiaj nic nie napiszę w tym temacie bo idę się poturlać ze śmiechu po kanapie :)
"Nie daj się! Siłę masz by wstać!"
Wysłany: 2007-02-08 17:30
[quote:d7b96a549b="Margot"]:lol: :lol: :lol: W ogóle zauważcie wspaniałą świadomość muzyczną autora artykułu, który zespoły typu Trubadurzy i Wilki zalicza do metalu 8O :lol: :lol: :lol: Fakt - takie to mroooczne kapele :lol: :lol: :lol:[/quote:d7b96a549b]
Margot, a śmiesz wątpić w to, że Wilki grają metal? Przecież nazwa ( która nawiązuje do baśniowych wilkołaków - satanistycznych bestii) mówi sama za siebie :lol: :lol:
A już nie wspomnę o satanistycznych treściach niektórych piosenek ("...Baśka miała fajny biust") :lol:
A Avril Lavigne? A Avril to gra Death Metal i do tego praktykuje czarną magię. :lol:
Na liście znalazł się też mój gotycko mroczny idol- Michael Jackson :lol: On to już w ogóle taki mroczny, ludzkie wcielenie Szatana. To mój ulubiony gotycki wokalista, zaraz po Billu z Tokio Hotel :lol:
Wysłany: 2007-02-08 20:42
Droga Margot, wg cenionych naukowców, panów J. Bagginsa i M. Burtona oraz autorów tejże strony, wymienione przez Ciebie objawy występują nie tylko po przesłuchaniu piosenek metalowej formacji Wilki, której nazwa nawiązuje do baśniowych wilkołaków - satanistycznych bestii, ale także do innych metalowych i death metalowych artystów, takich jak: Avril Lavigne, The Rasmus, Linkin Park , Michael Jackson, Evanescence, Good Charlotte, oraz Nirvana, której lider, Kurt Cobain został opętany przez szatana, co prawdopodobnie było przyczyną popełnienia przez niego samobójstwa. Zaleca się niesłuchanie utworów wyżej wymienionych artystów. Jeśli zauważysz u siebie takie objawy, radzimy posłuchać Radia Maryja, oraz, w skrajnych przypadkach, udać się do księdza, w celu wypędzenia z Ciebie szatana :lol: :lol: :lol:
Wysłany: 2007-02-08 21:14
ej... Baggins to satanistyczne nazwisko jednej postaci z satanistycznej ksiazki, gdzie ww Baggins znalazł Satanistyczny Pierścien najwyższego mroku +2
Okultycyzm też jest piękny.
Dla mnie ten tekst to prowokacja
:)
Wysłany: 2007-02-09 09:26
[quote:eeb7aeecae="Margot"]Cynthio to jeszcze nie wszystko :lol: Nawet moja babcia jest satanistką bo słucha Trubadurów :lol: :lol: :lol: A to przecież według listy najbardziej satanistyczna formacja na świecie :lol: :lol: :lol: Więc zapraszam wszystkich znajomych satanistów - metalowców do mojej babci na seans muzyki metalowej oszałamiającej zmysły i przyprawiajacej o opętanie przy szklaneczce koktajlu z krwi kota sąsiadki :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:[/quote:eeb7aeecae]
moj dziadek tez przybedzie :D z zyletkami :lol: :lol:
WYCIEŃCZENIE I OTĘPIENIE ORGANIZMU --> oj tak ostatnio otepionam!! musze sie uczyc i nie wychodzi mi to pewnie uleglam OPĘTANIU PRZEZ SZATANA , no i pewnie nie moge sie uczyc bo "ZNACZNE ZMNIEJSZENIE INTELIGENCJI I WOLNEJ WOLI" nastapilo :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to droga Morgano kiedy sie umawiamy na Czarna Msze z muzyka Wilkow i Trubadurów w tle? tylko pamietaj musimy wziasc kielichy, pozycze od mojej mamy bo ona zbiera :D
:lol: :lol: :lol:
ale dobre... :D ludzie pomagaja mi sie rozerwac :D
si vis amari, ama
Wysłany: 2007-02-27 17:29
HAHA nie no rozkraczyli mi konstrukcje. :twisted: :twisted: Dobrze ze to chyba niezbyt popuarna strona jest bo juz by mnie dawno zlinczowali. Nie tylko za te wszystkie zaginione koty o ktorych nic nie wiem a przynajmniej nic mi nie udowodniono. :twisted:
Nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc gorzej... duzo gorzej
Wysłany: 2007-03-01 14:36
a szczególnie Avril 8O mrok, że szok ;D
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"
Wysłany: 2007-03-01 23:28
[quote:16415a7e50="uzekamanzi"]Ja mam w sumie na osiedlu jednego gościa, który pasuje do opisu. Chodzi na czarno i nawet ma wielki krzyż na łańcuchu. I do tego w takich śmiesznych długich sukniach z guziczkami na całej długości można go często zauważyć ;D[/quote:16415a7e50]
ooo, a kto to taki? :>
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"