Nowy projekt muzyków Type O Negative Wysłany: 2006-06-04 19:27
Astarocie, nie wiem czy to ważne, ale ten news już był na stronei :
[url] http://darkplanet.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=625&mode=&order=0&thold=0[/url]
SPRAWDZAJCIE W KATEGORII ZANIM COŚ DODACIE!!!
I zanim zatwierdzicie newsa!!!
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."
Wysłany: 2006-06-04 19:31
sorry Gwynbleidd nie zauważyłem...wertowałem dzisiaj zachodnie stronki i tak mi wpadło pod rękę to się skrobnęło....
Wysłany: 2006-06-04 19:33
Spoko, to nawet nie był mój news. Zastanawi mnie tylko fakt, co się będzie działo jeśli na stronie będzie już bardzo dużo materiałów, to cholernie trudno będzie zapobiec dublowaniu się informacji... chyba, że nasi admini wymyślą jakiś cudowny sposób.
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."
Wysłany: 2006-06-04 19:38
no zapowiada się burdel...bo mniej więcej wszędzie można wyczytać to samo tzn. mówie też i o innych stronakch... Dzisiaj porównywałem niusy ze stronek zchodnich zespołów jak choćby w.w. info...i znalazłem dokładnie przetłumaczone na jednej z polskich stronek jak orginał. Jakby ludziom inwencji brakło żeby coś od siebie napisać.
No to jest frapujący problem jak opanować ilość materiału jaki może wpływac na DP... Może się posadzi kogoś i będzie wszystko czytał...ale z niego bedzie encyklopedia po jakimś czasie :)