Annihilator: nowa płyta już w kwietniu Wysłany: 2007-02-06 10:50
Juz zacieram ręce i z radości zaraz buty zjem :D jasna cholera a zaniedługo potem koncert w Warszawie Nie tam napewno mnie niezabraknie jak juz gdzies na forum pisałem :D
Refresh the demon :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A najbardziej cieszy mnie to że za garami znów usiądzie pan Mike Mangini :D
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Annihilator Wysłany: 2007-02-06 12:45
Chyba też sie wybiore na koncert. Mam sentyment do tej kapeli. Zacząłem słuchać od mojej ulubionej ich płyty "Set the world on fire". Niezły power i sentymentalna balladka "phoenix rising". Moze kiedys pokusze sie o recenzje...
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2007-02-06 13:16
O tak ten kawałek jest świetny naprawde świetny cała płyta zresztą świetna jest. Mam nadzieje że nowa płyta bedzie też rewelacyjna iżeby nieskończyło sie na takich samych obiecywankach jak to miało miejsce przy ich ostatniej płycie "Schizo Deluxe" Tyle piepszenia było i tyle szumu a wcale niejest tak świetą płyta jakie głosy były przed premierą.. Zreszta Annihilator lubi niespodzianki a najlepszą niespodzianką jaka zgotował faną był popis Jeffa z płyta Remains. Jak dostałem tą płyte to Myslałem ze mi oczy wyjdą z orbit a uszy odlecą w pozytywnym sęsie oczywiście :P Bardzo lubie tą płyte taki świetny eksperyment.
Jeśli znów kto by chciał posłucha 100% thrash w ich wykonaniu no to tylko i tu sie zgodzą chyba fani annihilatora żenieobejdzie sie bez Refresh the demon i King of the kill
Dobr akoniec biadolenia :P chceta to słuchajta nie to wypiepszta to do śmieci :PP
ja w mej skromności i starym wypróbowanym sposobem moge ocenic cała twórczośc annihilatora w wiadomej skali 1-10 na zasłużaoną dyche !!!! :!: :!: :!: :!:
Wysłany: 2007-02-27 11:48
Chciałem tylko dodac co do tego artykułu że krążek jednak pojawi się nie 16 kwietnia lecz 16 lipca Tak tylko dla sprostowania :P
I co ważne na płycie będzie można usłyszec wielu wybitnych muzyków co mnie bardzo zdziwioło i mile zaskoczyło m.in
Alexi Laiho (Childeren Of Bodom), Danko Jones (Danko Jones), Michael Amott i Angela Gossow (Arch Enemy), Corey Beaulieu (Trivium), William Adler (Lamb Of God), Jeff Loomis (Nevermore), Jesper Strömblad (In Flames), Steve "Lips" Kudlow (Anvil), Anders Björler (The Haunted) i Jacob Lynam (Lynam)
Aha i znalazłem mały przeciek ze studia na you tube zaledwie 20 pare sekund gry
pana Mike Manginiego oto link
http://www.youtube.com/results?search_query=annihilator+2007&search=Search
to tak dla zainteresowanych :D hehe