Wysłany: 2009-12-03 12:22
Spoko będzie.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2009-12-18 21:24
(Ja mam taki myk, że raz napisałam wprost, że nie pamiętam o czym dokładnie pisałam w zeszłej wiadomości i mi jeden rozmówca cytuje najpierw moją wiadomość, a potem odpisuje - jakoś trzeba sobie w kryzysie radzić :wink: )
Taa - ale na DP zawsze się dzieją jakieś ciekawe rzeczy - jak brak dostępu do ostatnich tematów itp - trzeba to znieść i poczekać na lepsze czasy :D
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2010-01-07 00:45
Chwilowo odsyłam tu:
http://www.darkplanet.pl/forum/posts/7/page:last#179500
Wysłany: 2010-01-25 23:23
Łojcze - jak już będziesz siedział w tych Wiadomościach to może zrób tak, żeby wyglądały jak na fejsbóku?
Fajnie tak czasem całą dyskusję na jednej stronie przelecieć :)
Albo chociaż jak na digarcie - dostajesz swoją wiadomość i odpowiedź użytkownika.
Da się? :D
Wysłany: 2010-01-25 23:27
A mi czesto dzieje sie tak ze jest info ze mam nowa wiad.wchodze patrze a tam ostatnia wiad.od szanownego naczelnego :) Chce ja otworzyc po czym on znika
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2010-01-25 23:32
[quote:3a976f2ae0="bastet666"]A mi czesto dzieje sie tak ze jest info ze mam nowa wiad.wchodze patrze a tam ostatnia wiad.od szanownego naczelnego :) Chce ja otworzyc po czym on znika[/quote:3a976f2ae0]
:O Masz sobie nagrabione... Oj oj!
I nie próbuj więcej jej otworzyć, bo nam Łojciec zniknie całkiem i co poczniemy? :D
Wysłany: 2010-01-28 17:30
Przed przeczytaniem spalić
Wysłany: 2010-01-29 11:27
Wróciły wysłane wiadomości, ALE
chciałam tam trochę usunąć i nie można - z nerwów chciałam usunąć całą nadawczą i usunęłam całą odbiorczą :|
A było tam kilka ciekawszych dla mnie wiadomości.
Chochlik jaki.
Wysłany: 2010-01-29 17:42
Coz moge powiedziec - pechozol
Wysłany: 2010-01-29 19:25
W skrzynce nadawczej mam wiadomości od początku bytności na DP i nie idzie ich usunąć - nawet pojedynczo.
Wysłany: 2010-02-02 00:54
Wiadomości z nadawczej usunąć nie idzie dalej.
Gdy przychodzi wiadomość - nie związana z galerią - to nie ma o niej powiadomienia.
Albo jest - ale jak wchodzę w odbiorczą to niby wszystkie przeczytane, a jednak nie.
Chwilowy błąd? Bo przez długi czas wszystko działało prócz skrzynki.
Wysłany: 2010-03-01 23:42
Hmmm. U mnie działa
Wysłany: 2010-03-29 09:04
Nie wiem co jest z wiadomościami - na mejla nie przychodzi nic, powiadomienia na DP też nie ma.
Robiąc test znajomy dostał wiadomość o komentarzu po jego usunięciu.
I w dalszym ciągu nie można usunąć wiadomości z nadawczej.
Wysłany: 2010-05-11 08:38 Zmieniony: 2010-05-11 08:39
Podobnie jak Pani Moderator; w dalszym ciągu nie można usunąć wiadomości ze skrzynki nadawczej ("wysłanych").
Nie ma również potwierdzenia wysłania wiadomości prywatnej w "wysłanych".
Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...
Wysłany: 2010-05-13 22:22
no dokladnie, bo ja wysylalam do kolezanki wiadomosc, a nawet nie mam jej w skrzynce wyslanej..
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche
Wysłany: 2010-05-18 13:15
PM to nie mail. Jezeli autor skasuje pm juz po jej wyslaniu to mamy komunikat o wiadomosci a wiadomosci nie ma. To samo jezeli skasuje w swojej skrzynce odbiorczej. Kiedys to poprawie.