Galeria Wysłany: 2006-06-01 23:14
Kurde!Żeby dodać zdjęcie muszę czekać ok 5 min!
A galeria miała działać szybciej...działa wolniej...
Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P
Wysłany: 2006-06-01 23:27
Może Twoje zdjęcie ma bardzo duży rozmiar? Moje dodawały się około pół minuty... Ale dodałam ich tyle, że może przeładowałąm galerię i dlatego? Dam znać Panu Adminowi jak będzie dostępny :P
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-06-02 10:51
hmm...Może to i racja.A jaka jest pojemność (w MB) takiej galerii???
Wysłany: 2006-06-19 08:19
No właśnie...
Też mam ten problem,
a jest to tym bardziej dziwne,że Minawi,Ty masz tych zdjęć 120...
Wysłany: 2006-06-19 08:31
trzeba się zgłosić do adminów i oni to korygują. Minawi już wie, więc problem chyba z glowy mieć będziecie za jakiś czas :D
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Galeria Wysłany: 2006-06-19 08:41
Do wczoraj limit galerii wynosil 10MB dzis go podwoilismy do 20MB. Bedzie on stopniowo zwiekszany. Jezeli sa jakies problemy z dzialaniem galerii prosze o kontakt z uzytkownikiem Bercik.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2006-08-28 08:30
Chcialbym zwrocic uwage na pojawiajacy sie zwyczaj umieszczania w galeriach DP nie swoich prac bez podawania autorow tych prac oraz zepewne bez ich zgody. Zgodnie z obowiazujacym prawem jest to przestepstwo. Zdjecia takie powinny być usuwana a konta uzytkownikow umieszczjacych je blokowane.
Wysłany: 2006-08-28 09:41
Xardas ma racje. Ale z tym blokowaniem i usuwaniem konta to troche przegięcie. Wystarczyłoby usuniecie takiej galerii przez administratora.
Wysłany: 2006-08-28 11:00
moi zdaniem takie galerie powstają jedynie w celu nabijania sobie punktów... bo przecież w galerii chyba o to chodziło, byśmy wiedzieli z jakimi ludźmi mamy do czynienia, "podzielili się" własną osobą z innymi darkplanetowcami,a nie o umieszczanie znanym wszystkim dzieł...
Wysłany: 2006-08-28 11:11
No własnie Frija. Niestety niektórzy tego nie potrafią zrozumiec, tłumacząc, że dawanie takich obrazków, to chęć pokazania swojej osobowości czy jakoś tak.
Amorphus, wypowiedz się!
Wysłany: 2006-08-28 11:25
większość tych obrazków wszyscy moglibyśmy sobie wkleić, bo chyba wszystkim się one kiedyś tam jakoś w oczy rzuciły... a dziwnie by było, gdybyśmy mieli akie same galerie. :?
Wysłany: 2006-10-24 20:46
ocenianie w galerii się popsuło... nie zalicza głosu....
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-12-23 11:47
Limit objętościowy galerii podobno wynosi 20MB, jednak wczoraj gdy chciałem dodać foty zobaczyłem komunikat mówiący, że nie mogę już tego zrobić. Sprawdziłem na dysku, że wszystkie zdjęcia z moich galerii zajmują niecałe 10MB, zatem teoretycznie mogę jeszcze ze zdjęciami poszaleć.
Sprawa druga (gdzieś już ten wątek chyba wystąpił, ale i tak powtórzę)- na serwerze chyba pozostają śmieci po usuniętych już fotach- można to zauważyć przy przeglądaniu metodą następne/poprzednie. A to, że ta metoda przeglądania pomija niektóre zdjęcia to osobna sprawa.
Sprawa trzecia- zdarza się, że w informacjach o galerii ilość zdjęć w niej zawartych jest źle podana.
[img:c20ec57fc2]http://images21.fotosik.pl/277/bb0cde48e364092a.jpg[/img:c20ec57fc2]
Wysłany: 2006-12-24 23:55
Poza tym co zauważył Dymek to ja mam pytanie... co się stało z przeglądaniem poprzednie/ następne ?! Mam tu pełno przypadków wyświetlania zdjeć z galerii zupełnie innych użytkowników, pełno dziwnych linków do innych częsci strony, pomijanie zdjeć, niewyświetlanie połowy z nich. Chciałoby sie powiedzieć "co tu jest k****a grane?!" czego nie powiem oficjalnie
Wysłany: 2006-12-30 09:36
... next... dlaczego wszystkie foty w mojej galerii (nie wiem jak z galeriami innych użytkowników) są poukładane od tyłu? No i nie da się ich poukładać w normalnej kolejności.... niby nic wielkiego ale mnie to irytuje.
Wysłany: 2007-06-04 14:41
Znowu się będę skarżył :wink:
Nie wiem, czy tylko ja mam taki problem, czy inni też, ale pojawia się on po dodaniu zdjęć- mianowicie, nie widać ich...
Podana ilość zdjęć w galerii się zgadza, licznik dostępnego miejsca maleje, tytuł zdjęcia jest, ale jego samego nie widzać- ani miniatury, ani dużego.
[img:c20ec57fc2]http://images21.fotosik.pl/277/bb0cde48e364092a.jpg[/img:c20ec57fc2]
Wysłany: 2007-07-03 10:31
Mam pytanie zasadnicze - może dla niektórych proste, ale proszę o objaśnienie.
[b:56e55fa3c7]Jak uczynić, abu zdjęcia z galerii użytkownika pojawiły się w odpowiednich galeriach tematycznych?[/b:56e55fa3c7]
Z góry wielkie dzięki za wskazówkę.
I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it
Wysłany: 2007-07-03 10:39
Należy w tytule danego zdjęcia wpisać np. [portrety] albo [natura] itp. :)
Aha, no i dane foto musi być choć raz ocenione.
Wysłany: 2007-07-03 11:11
Z tym ocenianiem - liiiipa :/
Bo jak tu skłonić kogokolwiek do przeglądania i co więcej, oceniania takiej masy fot?
I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it
Wysłany: 2007-07-03 11:40
Zawsze można samemu/samej Bez sensu to trochę, bo iście narcystyczne, no ale zazwyczaj potem i tak ktoś dowala jedynką lub zerem więc się wyrównuje :P Przynajmniej w moim przypadku (ach, ta życzliwość innych ) Znaczy mi ktoś dowala, a nie ja komuś :lol: Ale się zamotałam, hehe, to chyba z głodu ... <czekam na ciasto>