Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Zima przyszla:D. Strona: 14

Wysłany: 2007-02-22 13:10

Papa Stary Lucyfer powiedzial mi dzisiaj ze juz on sie postara zeby do sierpnia zaspy po lokcie lezaly :twisted: A tak na serio to tylko miec nadzieje/modlic sie ze za niedlugo znowu bedzie cieplo.

Nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc gorzej... duzo gorzej

Wysłany: 2007-02-22 13:19

Inyaloome (Bicz)
Inyaloome
Poznań / moje

Przyszla-i dobrze! :wink:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Wysłany: 2007-02-22 14:29

A czy nie to właśnie napisałem w drugim zdaniu? :twisted:

Żeby nie było było, też już mam dość tej zimy cholernej.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2007-02-22 15:33

[quote:2aa4c67389="Inyaloome"]Przyszla-i dobrze! :wink:[/quote:2aa4c67389]

Jak najbardziej się zgadzam :wink:
Zima to zima....jeszcze tego by brakowało, że w styczniu w bluzeczkach bym latała........wiosna przyjdzie w swoim czasie...wszystko przychodzi pokolei i nie można tego przeskoczyć.....ale fakt klimat sę troche zmienia.....mam nadzieje, że śnieg w przyszłych latach będe mogła oglądać chociażby przez okno a nie na zdjęciu...

memento mori

Wysłany: 2007-02-23 01:40

A ja wlaśnie przybyłam do Eldorado (potocznie zwanego Elblągiem) i przeżyłam szok! Tu to dopiero jest zima, śnieg i minusowe temperatury! W Poznaniu jednak chyba jest wiosna, może nieco chłodniejsza, ale wiosna.
Już tęsknie za przyjemnym, łagodnym, wielkopolskim klimatem...

Wysłany: 2007-02-23 19:02

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Aj co wy tak na te biedna zime narzekacie??? malo ze prawie jej nie bylo, to jeszcze zle, ze troche pomrozi:P a niech mrozi, zahartuje nas 8) I jak to jest, nad morzem snieg, a w górach sucho :evil: apeluje o wiecej sniegu! I teraz tylko czekac az mnie wszyscy przeklna :twisted:

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2007-02-23 19:56

Ja Cię napewno nie przeklne.....jak najbardziej się zgadzam....jest LUTY ludzie i śniegu powinno być więcej...zima to piękna pora roku...i trzeba się nią cieszyć a nie narzekać!!!!

memento mori

Wysłany: 2007-02-23 21:26

Nie mam nic przciwko sniegowi, ale mimo ze zimy wlasciwie nie bylo to i tak zdarzylem sobie lapy poodmrazac. No i bardzo latwo jest sie zachwycac zima jak sie mieszka w bloku, a ja co godzine albo i czesciej musze pomykac dolozyc do pieca, o uprzednim wrzuceniu wegla do piwnicy juz nie bede nawet wspominal :evil: A sam proces rozpalania w piecu to juz masakra po prostu.

Nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc gorzej... duzo gorzej

Wysłany: 2007-02-23 23:11

mara (Anciliae)
mara

Widze ze jest więcej amatorow wstretnej zimy :D a co do pieca to wiem cos na ten temat... Wlasnie wrocilam z kotlowni i tez sama rozpalalam :P I co chwile latac trzeba i trzeba sie mobilizowac do ruszenia tylka, jak mi sie zazwyczaj na siusiu nie chce wstac :evil: A sniegu jak nie bylo tak ni ma :?

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2007-02-23 23:58

mara (Anciliae)
mara

nie samo latanie jest najgorsze... najgorsze jest zejsc w nocy do kotlowni jak jest sie samej w domu i w ciemnych zakamarach przypominaja sie leki z dziecinstwa...8O

Wysłany: 2007-02-24 00:55

mara (Anciliae)
mara

To ja proponuje zalozyc zrzeszenie potepionych palaczy :lol: wystawiam sie na głowna piecowa :wink:

Wysłany: 2007-02-24 02:36

Kurwa, sory nie wytrzymałem.
Ludzie psioczą na tą zimę (ja zresztą też), ale w końcu to jej pora, dajmy się jej wyszumieć.
Jeszcze chwila i wiosna nas dopadnie...i na co wtedy będziemy narzekać?

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2007-02-24 08:58

eIcILipse (Bicz)
eIcILipse
miasto magiczne

Chyba znowu na pary błąkające się po ulicach

A ja bym bardzo chiała, żeby dopadało troszeczkę takiego białego puszku :). Brakuje mi go w tym roku.......

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Wysłany: 2007-02-24 19:48

mara (Anciliae)
mara

To ja proponuje ogolnopolską akcję pt. "zaprośmy zimę w góry", bo ja siedze cały czas w górach a zimy ni hu hu... a jak dla mnie to mogłoby pośnieżyć :evil:

Wysłany: 2007-02-25 10:54

w sumie ze śląska raczej nie ma czego wypraszać... i niech tak pozostanie :twisted:

life * is a state * of mind

Wysłany: 2007-02-26 09:01

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

własnie ze śląska nawet jak by ktos usilnie szukał u nas śniegu to go niestety nieznajdzie szaro buro i ponuro
a tak wogóle moi mili to mnie już szlak trafia od tej poody ;//////////////////////

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2007-02-26 11:44

W sobotę we Wrocławiu to w krótkim rękawku chodziłem. I co to ma być za zima? Śnieg za wagonowym oknem zniknął już chyba ze 30km za Poznaniem.

Fuck you dude!

Wysłany: 2007-02-26 12:05

haha i to ciekawie wygladalo trzeba przyznac, jak sie przekraczalo granice Poznania a tu zima i snieg :lol:
Ja podejrzewam, ze ta pogoda we Wrocku byla celowa, zebys nam sie w tym "krótkim rekawku" nie rozpadl Uze:)

"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne

Wysłany: 2007-02-26 12:45

Hehe, specjalnie zamówiłem taką pogodę co by Wrocławiakom swoje muskuły pokazać Taki zimnokrwisty stwór jak ja to się za szybko na mrozie nie rozpadnie

Fuck you dude!

Wysłany: 2007-02-26 14:39

muskuly co za muskuły, zima to sie nie obnosi ze skóra i koscmi :wink:

"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło