Wysłany: 2007-01-26 14:39
[quote:fa7d4f19c2="alphar"]dymek skoro zorbiłbyś to lepiej to zapraszam :) Zrób to lepiej, a potem zaprezentuj :-> :twisted: :twisted: :twisted: [/quote:fa7d4f19c2]
[quote:fa7d4f19c2="dymek"](nie był bym sobą, gdybym nie powiedział, że zrobiłbym to inaczej, wybaczcie :wink: )[/quote:fa7d4f19c2]
Chcę zauważyć, że napisałem "inaczej", a nie "lepiej" :wink:
Ale żeby nie było, że się wykręcam przyznaję, ze przygotowałem grafikę alternatywną, sam dla siebie, żeby zobaczyć czy cokolwiek mi wyjdzie- prostą, z logo DP (bez avatarów, bo mi również wydaje się, że logo wystarczy), kleconą z elementów layoutu (mam nadzieję, że nic mi za to nie grozi). Chcesz zobaczyć co wyszło? Zobacz.
Jednak jak już pisałem, to rzecz gustu- nigdy nie będzie tak, żeby wszyscy byli zadowoleni :)
[img:c20ec57fc2]http://images21.fotosik.pl/277/bb0cde48e364092a.jpg[/img:c20ec57fc2]
Wysłany: 2007-01-27 02:34
1. nie przepadam za myspace
2. mi osobiście bardziej podoba się ta aktualna, jest taka żywa, a zarazem intrygująca , grafika dymka też ma coś w sobie, jest może i bardziej enigmatyczna i mhhhroczna , tylko... nic nowego, takich ciemnych grafik w necie jest nie mało..
Pozatym przeczucie mi mówi, że jednak ta pierwsza jest bardziej zachęcająca do obejrzenia portalu, ale to tylko moje zdanie.
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2007-01-27 13:03
A może coś innego..?
Pozwoliłem sobie pobawić się grafiką z avatarami- poprawiłem wg własnego uznania. Nie jest szara, a jednocześnie nie można jej raczej zarzucić nieuporządkowania kolorystycznego ( :P ).
Zobacz.
Można by ją oczywiście poprawić przez inne ułożenie avatarów- tak, żeby wszystkie znajdujące się obok ramki z logo miały wyraźnie zarysowane krawędzie, ale to nie problem.
A tak od siebie- nie będę ukrywał, że takiej opinii, jaką wyraziła elclLipse w punkcie 2. spodziewałem się raczej po alphar :wink: A tu surprajs... :P
[img:c20ec57fc2]http://images21.fotosik.pl/277/bb0cde48e364092a.jpg[/img:c20ec57fc2]
Wysłany: 2007-01-27 19:28
Moim skromnym zdaniem to podejście nr 2 jeszcze bardziej monotematyczne niż Twoja pierwsza praca. Ale faktycznie jakby co drugie zrobić kolorowe mogło by wyjść całkiem ciekawie . Jeśli masz trochę czasu i chęci to ploszeee spróbuj. Nio chyba, że czarną duszyczkę trudno jest przekonać do jakichkolwiek kolorów??... :) :wink:
Wysłany: 2007-01-27 22:57
Poznać niestety nie. Choć pewnie "prawie oko w oko" minełyśmy się na DP night.:)
Jednak wtedy zbyt świeżym byłam użytkownikiem aby kogokolwiek kojarzyć. Ale przecież nic straconego, poznawać nowych ludzi zawsze warto ! Po cichu liczę , że kiedyś uda mi się wymienić choć parę słów live, ze wszystkimi istotkami Mrocznej Planety.
Także, Alphar zapraszam na herbatę, koniecznie białą. :)
Wysłany: 2007-01-28 02:12
[quote:65680c7431="eIcILipse"]Moim skromnym zdaniem to podejście nr 2 jeszcze bardziej monotematyczne niż Twoja pierwsza praca. Ale faktycznie jakby co drugie zrobić kolorowe mogło by wyjść całkiem ciekawie . Jeśli masz trochę czasu i chęci to ploszeee spróbuj. Nio chyba, że czarną duszyczkę trudno jest przekonać do jakichkolwiek kolorów??... :) :wink:[/quote:65680c7431]
Kolorowa wersja oczywiście istnieje, ale mnie jakoś nie przekonała. Fiolet mi się spodobał :wink:
Co do mojej czarnej duszyczki- nie trzeba jej do kolorów przekonywać, ale ona nie na wszystkie może swobodnie patrzeć, i czasami nęci ją, zeby trochę z tymi kolorami pogrzebać :P
A co do tej 'reklamy' naszego serwisu- coś orginalnego, autorskiego, może wymyślę w szkole- bo człowiek tam idzie, nudzi się i różne pomysły wpadają mu do głowy. Tymczasem zrobiłem nieco wyraźniejszą wersję pierwotnej grafiki, bo ta straciła nieco na jakości przy pomniejszaniu (zakładam, że takie przeszła), nie zamieszczałem już na niej loga DP, za to jest adres.
Zobacz.
Wysłany: 2007-01-28 14:40
Alphar,to wysyłam PW :)
Dymku, coś w tym jest, że jeśli trafia się na arcynudne zajęcia to do głowy przychodzą najróżniejsze szatańskie pomysły :twisted:
Czekam więc z niecierpliwością, na Twój powrót do szkoły (bądź na uczelnie )
I choć nie życzę Ci abyś się nudził :P to mam nadzieję, że dane mi będzie Twój projekt autorski zobaczyć :)