Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Masters Of Rock. Strona: last

Artykuł: Masters Of Rock

Masters Of Rock Wysłany: 2007-01-15 17:51

Szykuje sie kolejny odjechany festiwal Masters Of Rock w Czechach.
planuje tam wyjazd i już zaczynam sie do niego przygotowywać. Szukam osób które chciały by równierz sie tam pojawić. Razem można skompletować ekipe i bawić sie na całego. Prosze sie wypowiadac kto byłby chętny i czy ktoś juz był na tym festiwalu z ekipy DP, może opisze swoje wrażenia

O mnie? Co o mnie? Ogłaszam konkurs... prosze się tu wpisywać ;]

Wysłany: 2007-01-17 23:37

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

Tutaj odemnie ze śląska chłopaki jadą Ja niewiem bo w planach mam Wacken Festival Jak bedzie juz tak dlaeko napewno dam znać

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2007-01-19 16:12

Wiadomo że trzeba poczekać na rozwój wydarzen, a kto wie może sie uda zebrać ekipe która dołączy do tej ze śląska i w kupie pojedziemy dalej :D

O mnie? Co o mnie? Ogłaszam konkurs... prosze się tu wpisywać ;]

Wysłany: 2007-01-23 20:01

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

Moge powiedziec narazie tyle że jest juz 3 ludzi na chwile obecna którzy chcą jechać na 100% a przypomne mamy dopiero styczeń :D

Wysłany: 2007-01-23 23:29

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

wacken to moje marzenie na master of rock juz byłem fakt faktem bardzo dawno temu ale byłem.
W kazdym razie w tym roku chciałem odwiedzic trzy festiwale ale niestety dane bedą mi bedzie uczestniczenie w dwuch tylko. Na 1000000% Festiwal im. Ryska Riedla w Tychach Na tym musze być bo takiej atmosfery jak tam jest nigdzie niema wiem bo byłem i POLCECAM CHOLERNIE !!!!!!!!! wrażnienia niesamowite. Ostatnio jak byłem to w prawdzie pojechałem posłuchać muzy i pobawić sie no i niestety z słuchania muzy było kiepsko bo na ani jednym koncercie niebyłem non stop alkohol mnie trzymał i wogóle kurwa aaa przejebanie. No i drugi festiwal to Wacken ... Napewno równie świetny jak festiwal w Tychach ;] Znajac życie to połowe festiwalu najebany bede hehehehehee

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło