Jak stworzyć obraz dla dorosłych? Wysłany: 2024-12-17 04:26 Zmieniony: 2024-12-17 04:26
Ostatnio dużo słyszałem o wykorzystaniu AI do tworzenia różnego rodzaju grafik, w tym także dla dorosłych. Jestem ciekawy, jakie programy są teraz najbardziej popularne? Czy trzeba mieć jakieś specjalne umiejętności, żeby zacząć z tym pracować? Szukam sprawdzonych informacji, bo temat wydaje się bardzo interesujący, ale też trochę skomplikowany. Może ktoś z Was podpowie, gdzie szukać porad?
re: Kallaza Wysłany: 2024-12-17 04:49
Kallaza Napisał: |
Ostatnio dużo słyszałem o wykorzystaniu AI do tworzenia różnego rodzaju grafik, w tym także dla dorosłych. Jestem ciekawy, jakie programy są teraz najbardziej popularne? Czy trzeba mieć jakieś specjalne umiejętności, żeby zacząć z tym pracować? Szukam sprawdzonych informacji, bo temat wydaje się bardzo interesujący, ale też trochę skomplikowany. Może ktoś z Was podpowie, gdzie szukać porad? |
Jeśli interesujesz się tworzeniem grafik dla dorosłych z pomocą AI, to jest to naprawdę ciekawy temat, który rozwija się błyskawicznie. Wcale nie musisz być ekspertem, bo wiele programów jest intuicyjnych i prostych w obsłudze. Jeśli chcesz znaleźć konkretne rekomendacje, polecam zajrzeć tuta https://www.muzeumdomkow.pl/single-post/nagroda-wierzba-2023 . W komentarzach pod tym artykułem można znaleźć wskazówki dotyczące oprogramowania AI oraz ciekawe opinie użytkowników, którzy już korzystają z tych narzędzi.
eee Wysłany: 2024-12-17 04:58
Wow, nie spodziewałem się, że pod artykułem o nagrodzie można natknąć się na tak ciekawe informacje o AI! Technologia naprawdę wkracza w każdą dziedzinę życia. Dzięki za link — zajrzałem tam i znalazłem kilka naprawdę przydatnych wskazówek. Chyba czas spróbować swoich sił z tymi narzędziami!