Dzis Finał Wysłany: 2007-01-14 09:07
No to sie zaczeło po raz 15 Owsiak wzioł sie do roboty i mamy FINAłłł
Ja własnie teraz zbieram sie i wyruszam na wielkie turne po śląsku za orkiestrą...
Pierwszy przystanek KATOWICE - SPODEK
11.00 - Dzioło
Nastepnie przenosze się do Rudy śląskiej
Sexbomba (12.10),
Kapela Pieczarków (13.00)
, Rubens Band (13.30)
, LoCoMoTiVeSun (14.15)
, Cree (15.00),
kabaret Mariana Makuli (16.00)
Gang Olsena (16.30),
I ostatni punkt wycieczki przenosze się do Gliwic gdzie o godzinie 20 20 zagra jak dla mnie gwiazda WOśP ACIDDDDDD DRINKERSSS
a wy gdzie sie udajecie piszcie szybko żeby inni też sie załapali i nieszczędźcie pieniedzy na dzieciaki:D
MIłEJ ZABAWY I UDANYCH KONCERTóW życze ja
FAFAł
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-01-14 11:37
A ja wiem że w Poznaniu będzie Coma o 20.20 pod Zamkiem... z tego też powodu mam zamiar pojawić się na Orkiestrze po raz pierwszy w moim krótkim życiu... kiedys musi być ten pierwszy raz. A spędzony z Comą to na pewno będzie raz wyborny :D
Wysłany: 2007-01-14 11:49
w naszym zajebanym zadupiu to nic nie gra :evil:
no może jakaś biesiada na rynku :evil:
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Wysłany: 2007-01-14 12:32
A ja sobie spokojnie pojde do knajpy, majac nadzieje, ze uda mi sie ominac watachy puszkarzy, ktorzy swoim zachowaniem przypominaja mi "Powrot zywych trupów". I mam nadzieje ze nie bedzie jak co roku, w knajpach, banda pijanych, rzygajacych i bezczelnie lizacych sie gowniarzy. Wiem, wiem marudze.
To nie moje są słowa, to legenda ludowa.
Wysłany: 2007-01-14 12:37
[quote:518f2a238a="Ev"]A tam :P Siora mówiła, że światełko do nieba jest :lol: Nie marudź :P :wink:
Trzeba było do Poznania przyjechać :P Ja na Comę idę dzisiaj 8)
A gwiazdą wieczoru jest Peja :roll: Chyba zostanę popodziwiać :lol: :wink:[/quote:518f2a238a]
zaproszenia nie dostałam, a na hama sie pchac nie bedę :oops:
a wiesz gdzie ja mam "świateło do nieba" .... :twisted:
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Wysłany: 2007-01-14 13:07
[quote:46be04e774="Ev"][quote:46be04e774="smith666"]
zaproszenia nie dostałam, a na hama sie pchac nie bedę :oops:
a wiesz gdzie ja mam "świateło do nieba" .... :twisted:[/quote:46be04e774]
omg :roll:
Czy ja mam Ci zaproszenie listownie wysłać :P Czy codziennie powtarzać, że Cię zapraszam :P
Przecież wiesz, że zawsze jesteście mile widziani :)[/quote:46be04e774]
tak :?: to już sie pakuje i jedziemy z sajmonem :P za 3h będziem :P :lol: