Wysłany: 2007-01-11 00:10
[quote:29e31d5922="noone81"]Coś Ty Fafal :) To mabyć daleko? Na taką imprezę to bym pieszo od siebie nawet przyszła :P[/quote:29e31d5922]
Wierz mi że daleko to jest :) a żeby sie wybra na taka imprezke to musz minimum wziasc 3 dni wolnego.Jeden dzien na dojazd i klimatyzacje drugi na impreze i trzecie na trzeźwienie i wracanie Nie ma łatwo a wierz mi że bardzo bym chciał dlatego w wakacje jak bede mial urlop to przytargam na 100% na zaproszenie jednego z grona z DP :)
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-01-11 00:44
Haha... nie powiem, nie powiem cos czuje że z FAFALem by się dobrze piwko albo i trzy wypiło :P
No ale jakby się urodzinowa impreza odbyłą to by było siiiiii :twisted: Jeśli takowe cosby sie kroiło to data tego spotkania mile widziana
Wysłany: 2007-01-11 00:51
[quote:4ad539f4be="SoulHunter"]Haha... nie powiem, nie powiem cos czuje że z FAFALem by się dobrze piwko albo i trzy wypiło :P
No ale jakby się urodzinowa impreza odbyłą to by było siiiiii :twisted: Jeśli takowe cosby sie kroiło to data tego spotkania mile widziana [/quote:4ad539f4be]
A czy ja wiem no wisz no kule tak mi głupio normalnie niewiem co napisac zawstydziłes mie chyba przestane pic aaaaaaaaaa ba chlac i żłopa te piwska a może zostane abstynentem ...
AAAAAAAAAA GóWNO MNIE T INTERESUJE PRZYADE NA URLOP NA PARE DZINKóW TO SIE ZMARASIMY MORDY żE SIE JESZCZE W DESZCZóWCE BEDZIEMY KOMPAC a jakkkkkk co sie bedziemy szczyac . Od czego sie ma kumpli ki kumpele od tego żeby było miło i potem sie wspominało no nie???????
Wysłany: 2007-01-11 00:54
aha i jeszcze jedna bardzo ważna rzecz tak nakoniec dnia ....
Jestem FAFAł a nie FAFAL.
FAFAL mam dlatego że jak jestem zagranicą w kafeji internetowej to potem nieumie sie zalogowac bo na innych klawaiturach nie ma "ł"
Noooo!!! i to wszystko Na zrazie ludki