Gotyckie vlogi na youtube. Wysłany: 2016-07-03 19:08
Co sądzicie o zjawisku youtubowych goth vlogerów? Prowadzą je i nastolatkowie, 20parolatkowie i 30to i 40to i starsi. Jedni są w temacie od kilku lat, inni pamiętają koncerty Sisters of Mercy sprzed Floodland. Większość to vlogi angielskojęzyczne z USA, Niemiec, Nowej Zelandii czy UK.
Wysłany: 2016-08-24 11:31
Jak dla mnie - niektóre youtubowe odcinki vlogowe bywają całkiem przydatne, jeśli się z tym nie przegina.
♡ Red Lipstick Monster ♡ - Jak schudłam - dieta, ćwiczenia, zdrowy styl życia!
od czasu do czasu warto wrócić do źródła
Wysłany: 2016-08-25 11:21
Kiedyś coś tam takiego oglądałam o gotyckim makijażu, ale nie pamietam nawet, kto to był i ogólnie mam na to wywalone, nie oglądam za często takich rzeczy.
Nie marudź, bo cyckiem walnę.
Wysłany: 2016-09-09 20:19
EJ nawet nie wiedziałem że coś takiego jest xD zarzucicie jakimiś opisami co tam można znaleźć ? Jedyne co zdarzyło mi się pseuuuudooo gotyckiego na yt przypadkowo zobaczyć to jakaś dziwna laska co gorset zakłada... ale to było jakieś ubogie umysłowo xD
Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi...
Wysłany: 2016-09-13 20:26
Diarmad Napisał: |
EJ nawet nie wiedziałem że coś takiego jest xD zarzucicie jakimiś opisami co tam można znaleźć ? Jedyne co zdarzyło mi się pseuuuudooo gotyckiego na yt przypadkowo zobaczyć to jakaś dziwna laska co gorset zakłada... ale to było jakieś ubogie umysłowo xD |
Przykładowi najpopularniejsi
Angela Benedict
Adora Batbrat
Goblin Queen
It's black friday
Ofherbsandaltars
Sebastian Columbine
Social Repose ( silne wpływy emo )
Toxic Tears
Adora chyba najstarsz bo po 40tce ( acz po sposobie bycia niektórzy by ją kwalifikowali na max wczesne 20ścia )
Potem Angela Benedict chyba powinna iść w kolejce wiekowej bo około 40 tu lat. Ofherbsandaltars koło 31. Black Friday 29. Reszta około 22-25 lat.
Tematyka różna i podłużna - od jak to było w gotyku w latach 80tych i 90tych. po jak se umalować facjatę żeby wyglądać jak Razor Candi albo Angela z Night of the Daemons w daemon mode. Spotyka się tez tematy jak i dlaczego jednak postanowiłam leczyć się z depresji, gdzie kupić plastikowe szkielety i gumowe nietoperze do urządzenia przytulnego wystroju wnętrza domu, albo jak odpicować swój karawan, żeby wszyscy przedsiębiorcy pogrzebowi w okolicy zielenieli z zazdrości. Oczywiści nie mogło zabraknąć rozmyślań o tym jak sadzić czarne pomidory i czy rosiczki przyjmą się w glebie w moim ogródku. Czasem ktoś się pochwali jaką fajną customową trumnę do spania sobie zrobił. Najlepsze horrory dla całej rodziny. Czy pończochy w paski mnie pogrubiają? I inne conocne problemy gotyckich chłopców i dziewcząt w wieku pomiędzy 11 a 61.
Wysłany: 2016-09-13 20:55
nietopesz Napisał: | ||
Przykładowi najpopularniejsi Angela Benedict Adora Batbrat Goblin Queen It's black friday Ofherbsandaltars Sebastian Columbine Social Repose ( silne wpływy emo ) Toxic Tears Adora chyba najstarsz bo po 40tce ( acz po sposobie bycia niektórzy by ją kwalifikowali na max wczesne 20ścia ) Potem Angela Benedict chyba powinna iść w kolejce wiekowej bo około 40 tu lat. Ofherbsandaltars koło 31. Black Friday 29. Reszta około 22-25 lat. Tematyka różna i podłużna - od jak to było w gotyku w latach 80tych i 90tych. po jak se umalować facjatę żeby wyglądać jak Razor Candi albo Angela z Night of the Daemons w daemon mode. Spotyka się tez tematy jak i dlaczego jednak postanowiłam leczyć się z depresji, gdzie kupić plastikowe szkielety i gumowe nietoperze do urządzenia przytulnego wystroju wnętrza domu, albo jak odpicować swój karawan, żeby wszyscy przedsiębiorcy pogrzebowi w okolicy zielenieli z zazdrości. Oczywiści nie mogło zabraknąć rozmyślań o tym jak sadzić czarne pomidory i czy rosiczki przyjmą się w glebie w moim ogródku. Czasem ktoś się pochwali jaką fajną customową trumnę do spania sobie zrobił. Najlepsze horrory dla całej rodziny. Czy pończochy w paski mnie pogrubiają? I inne conocne problemy gotyckich chłopców i dziewcząt w wieku pomiędzy 11 a 61. |
Hmmmm....a o wibratorach w kształcie szkieletu też jest tam mowa?
Nie marudź, bo cyckiem walnę.
Wysłany: 2016-09-13 21:33
Devon Napisał: | ||||
Hmmmm....a o wibratorach w kształcie szkieletu też jest tam mowa? |
Nie natrafiłem, acz Black Friday podjęła się odpowiedzi na pytanie czy fani deathrocka uprawiają seks w pełnym makijażu. By nadać pełny obraz temu pytaniu ona wraz z mężem preferują w makijażu styl podkładu w klimacie porcelany ze smoliście czarnymi zdobieniami.